رفتن به مطلب

افزایش کشش اینترنت ADSL خط تلفن ثابت

moxless
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من سرویس با سرعت 16مگابیت اینترنت از شرکت پارس آنلاین رو استفاده میکنم، که سرعت دانلوش طبیعتا باید 16/8 باشه که میشه تقریبا 2 مگابایت بر ثانیه.

با این حال سرعت دانلود من حداکثر به 1 مگابایت بر ثانیه میرسه، رفتم از پنل مودم ( D-Link : 192.168.1.1) بررسی کردم downstream رو از status چک کردم حدود 7300 بود، اسپیلتر رو وصل کردم تقریبا 9200 شده الان!

الان من از کجا باید بفهمم مشکل کاهش پهنای باند یا همون کشش خط تلفن به خاطر سیم کشی داخل ساختمونه؟ یا از سیم کشی محله اس؟ یا از مرکز مخابراتیه؟

( فاصله خونه با مرکز مخابراتی ما کمتر از 2  کیلومتره)

و اینکه چطوری میشه کیفیت و کشش اینترنت خط تلفن رو افزایش داد؟ میشه با خریدن خط جدید حل کرد؟ با مراجعه به مرکز مخابراتی حل میشه؟ یا باید زنگ بزنم به بخش فنی شرکت سرویس دهنده اینترنتم؟

لطفا کامل توضیح بدین مرسی.

لینک به دیدگاه

اول زنگ بزنید بگید کشش خط چقدره بهتون میگن بعد مطابق با اون سرویس تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، moxless گفته است :

سلام

من سرویس با سرعت 16مگابیت اینترنت از شرکت پارس آنلاین رو استفاده میکنم، که سرعت دانلوش طبیعتا باید 16/8 باشه که میشه تقریبا 2 مگابایت بر ثانیه.

با این حال سرعت دانلود من حداکثر به 1 مگابایت بر ثانیه میرسه، رفتم از پنل مودم ( D-Link : 192.168.1.1) بررسی کردم downstream رو از status چک کردم حدود 7300 بود، اسپیلتر رو وصل کردم تقریبا 9200 شده الان!

الان من از کجا باید بفهمم مشکل کاهش پهنای باند یا همون کشش خط تلفن به خاطر سیم کشی داخل ساختمونه؟ یا از سیم کشی محله اس؟ یا از مرکز مخابراتیه؟

( فاصله خونه با مرکز مخابراتی ما کمتر از 2  کیلومتره)

و اینکه چطوری میشه کیفیت و کشش اینترنت خط تلفن رو افزایش داد؟ میشه با خریدن خط جدید حل کرد؟ با مراجعه به مرکز مخابراتی حل میشه؟ یا باید زنگ بزنم به بخش فنی شرکت سرویس دهنده اینترنتم؟

لطفا کامل توضیح بدین مرسی.

درود بر شما

به عنوان کسی که در این مورد خیلی مشکل داشتم و رفت و آمد زیادی تا رفع شدن مشکل داشتم باید خدمتتون عرض کنم که عمدتا این مشکل بر میگرده به زیر ساخت مضخرفت و فرسوده مخابرات و در این یه مورد سرویس دهنده ها تا کنون رو سفید از میدان بیرون اومدن و مشکل اصلی خطوط مخابراته که اگه پیگیری کنید و بیشتر از طریق پشتیبانی سرویس دهنده شهرتون تا به مخابرات فشار بیارن و بیان خطتون رو از روی پست محلتون عوض کنند تا مشکلتون ان شاء الله رفع و حل بشه؟! این راهشه؟!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ASTS گفته است :

اول زنگ بزنید بگید کشش خط چقدره بهتون میگن بعد مطابق با اون سرویس تهیه کنید.

واسه افزایش کشش خط چیکار باید کرد؟

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، moxless گفته است :

واسه افزایش کشش خط چیکار باید کرد؟

به تجهیزات مرکز مخابراتی ربط داره  و تقریبا شما کاریش نمیتونی بکنی.

لینک به دیدگاه

من مودم رو از سر خط وصل کردم سرعتش حداکثر همون 9200 مونده بود، فرقی نکرد پس مشکل از سیکمشی ساختمون نیس یا از پست و سیمکشی محلس یه از مرکز مخابراتی، حالا واسه حل این مشکل راه حلی نیست؟ به مخابرات زنگ بزنم درستش میکنن؟

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل شما رو دارم و خیلی پیگیری کردم اخرش هیچی شد

زنگ زدن گفتن اگه سیمای مخابراتی منطقتون مشکل داره باید مردم دیگه( دسته جمعی) هم اعتراض کنن و یه نفر کافی نیس

منم بی خیال شدم

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/10, 12:00:06، Miad007 گفته است :

منم همین مشکل شما رو دارم و خیلی پیگیری کردم اخرش هیچی شد

زنگ زدن گفتن اگه سیمای مخابراتی منطقتون مشکل داره باید مردم دیگه( دسته جمعی) هم اعتراض کنن و یه نفر کافی نیس

منم بی خیال شدم

چند تا از پریزای تلفن منزل رو باز کن کلا از مدار خارج شه ببین تاثیری داره یا نه . 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، VansForeveeeee گفته است :

چند تا از پریزای تلفن منزل رو باز کن کلا از مدار خارج شه ببین تاثیری داره یا نه . 

به سر خط وصل کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...