رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید لپ تاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

من قصد خرید لپ تاپ دارم دور و بر 1500 هم میخام هزینه کنم یه سری هم دیدم به نظرم خوب اومد

ASUS - N53Sn

HP Pavilion DV6-6199

Acer Aspire 7745G از Acer چیزی نشنیدم فک نکنم مالی باشه و فقط گول زننده هست

یه سوال مهم دارم و اینکه من لپ تاپ رو اینجا بگیرم بهتر هست یا از یه کشور دیگه ( مثلا کانادا) کیفیت کالاها فرق داره؟ یا فقط بحث گارانتی هست؟چون اونجا مالیات می خوره از ایران گرونتر میشه

لینک به دیدگاه

من بین این سه مدلی که میگی شدیدا ایسوس رو پیشنهاد میدم . بعضی از مدلها مخصوص بازار اونجاست و خیلی کم اینجا میاد . تفاوت هایی دارن . ولی این مدلهایی که گفتی اینجا هم هست . و چون هنوز جزو مدلهای جدید هستن امکان اینکه ریفرش باشن کمه . من که میگم از همین جا بگیر . چون گارانتی هم داره و تا یه مدت خیالت راحته .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من Lenovo Y570 و Asus N53SN رو پیشنهاد می کنم.

معمولا کیفیت محصولات در کشورهایی مثل آمریکا ، کانادا ، آلمان و ... بالاتر از ایران هست ولی تفاوت خیلی کم هست و بیش تر فاکتور قیمت مهمه که باید خودتون چک کنید ببینید خرید از کجا براتون به صرفه تره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...