رفتن به مطلب

کاهش بیش از 40% سلامت هارد به یکباره.

ASTS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

هارد من امروز که داخل hard disk sential چکش کردم دیدم از دیروز تا الان 40% سلامتش کاهش پیدا کرده، سکتور repair هم که انجام دادم با همون نرم افزار 13 سکتور رو تعمیر کرد و 3تا sector pending داشت تو گزارشش.

Untitlioiououiouioed.thumb.png.d3fef8baed88ff22b9e11a11fb9336f6.pngUntitlkuukukhed.thumb.png.44a96db236eab274594fac0d3507029c.png

با تشکر از دوستان

لینک به دیدگاه

درود

با هاردیسک سنتینل یا hdtune بگذار کامل پیمایش شود ببین باز هم سکتور خراب می نماید یا نه. 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با هاردیسک سنتینل یا hdtune بگذار کامل پیمایش شود ببین باز هم سکتور خراب می نماید یا نه. 

نتیجه این شد سعید جان

Untitlutuytued.thumb.png.50a042300b89d9ce0b3342a48e1d1c5b.png5b3632970b81b_Untit8ouolhlhkjlled.thumb.png.d4431962fdb44ae680aef0122a56353e.png

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

نتیجه این شد سعید جان

Untitlutuytued.thumb.png.50a042300b89d9ce0b3342a48e1d1c5b.png5b3632970b81b_Untit8ouolhlhkjlled.thumb.png.d4431962fdb44ae680aef0122a56353e.png

بنابراین تعمیری صورت نگرفته. برنامه ی hddregenerator می تواند بسیاری از این ایرادها را برطرف کند. با این برنامه یک دیسک بوت بساز و با آن دیسک, بوت کن و گزینه ی scan&repair را اجرا کن. 

نکته 1. این روش همیشه کار نمی کند.

نکته 2. با مادربوردهای جدید کار نمی کند. احتمالا چون برنامه برای سخت افزارهای 32 بیتی نوشته شده.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در در 1397/04/08, 18:24:45، سعید بهمنیان گفته است :

بنابراین تعمیری صورت نگرفته. برنامه ی hddregenerator می تواند بسیاری از این ایرادها را برطرف کند. با این برنامه یک دیسک بوت بساز و با آن دیسک, بوت کن و گزینه ی scan&repair را اجرا کن. 

نکته 1. این روش همیشه کار نمی کند.

نکته 2. با مادربوردهای جدید کار نمی کند. احتمالا چون برنامه برای سخت افزارهای 32 بیتی نوشته شده.

متاسفانه مفید واقع نشد و اصلا اون 5 عدد سکتور رو شناسایی نکرد.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ASTS گفته است :

متاسفانه مفید واقع نشد و اصلا اون 5 عدد سکتور رو شناسایی نکرد.

از گزارش پایان کار عکس نگرفتی؟

scan and repair را در محیط،ویندوز اجرا کردی یا با دیسک بوت؟

لینک به دیدگاه

سلام برای من دو تا هارد چهار ترانه اکسترنال تو یک هفته اهراب شد نظر من اول از اطلاعات بکاپ بگیرید و از هارد کار بکشید تا خراب شود و اجرا دهید به گارانتی.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

از گزارش پایان کار عکس نگرفتی؟

scan and repair را در محیط،ویندوز اجرا کردی یا با دیسک بوت؟

نه متاسفانه چون دیسک بوت بود و هیچ نکته قابل توجه ای در گزارش نبود عکس نگرفتم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام برای من دو تا هارد چهار ترانه اکسترنال تو یک هفته اهراب شد نظر من اول از اطلاعات بکاپ بگیرید و از هارد کار بکشید تا خراب شود و اجرا دهید به گارانتی.

سلام

از اطلاعات که نسخه پشتیبان تهیه کردم ولی متاسفانه هارد گارانتیش تموم شده.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

نه متاسفانه چون دیسک بوت بود و هیچ نکته قابل توجه ای در گزارش نبود عکس نگرفتم.

تا جایی که دیده ام اگر میان راه گیر نکند و تا پایان برود و خطایی گزارش نکند سکتورهای خراب نشانه گذاری و مجازا حذف می شوند یا در گزارش تاحدی معلوم می شود مشکل چیست. به نظرم ارزشش را دارد که یکبار دیگر اجرا کنی و از نتیجه عکس بگیری،

لینک به دیدگاه

برادر،

به نظر من هارد مربوطه در حال سرودن غزل خداحافظیه. تعمییر هم نمیشه.

زمانش مشخص نیست، هر آینه ممکنه عملکردش مختل بشه به دلیل بد سکتور هاش. به فکر تعویضش باش.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

تا جایی که دیده ام اگر میان راه گیر نکند و تا پایان برود و خطایی گزارش نکند سکتورهای خراب نشانه گذاری و مجازا حذف می شوند یا در گزارش تاحدی معلوم می شود مشکل چیست. به نظرم ارزشش را دارد که یکبار دیگر اجرا کنی و از نتیجه عکس بگیری،

امروز با hard disk sential دوباره برای تعمیر سکتور اسکنش کردم که یکی از اون 5 سکتور رو تعمیر کرد الان شدند چهارتا.

تست خواهم کرد و عکس خواهم گرفت.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

برادر،

به نظر من هارد مربوطه در حال سرودن غزل خداحافظیه. تعمییر هم نمیشه.

زمانش مشخص نیست، هر آینه ممکنه عملکردش مختل بشه به دلیل بد سکتور هاش. به فکر تعویضش باش.

سلام

تو فکرش که هستم ولی چیزی که بیشتر برام عجیب بود این افت به یکباره و سبز شدن 5 سکتور خراب بود.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

تو فکرش که هستم ولی چیزی که بیشتر برام عجیب بود این افت به یکباره و سبز شدن 5 سکتور خراب بود.

این بلا سر منم اومد یه بار سالها پیش، مال من یک سکتور بود، و تازه توی گزارش گفته بود فقط Weak Sector هست که جابه جا شده، اما به خاطر همون یک Weak Sector که طبق گزارش جابه جا هم شده بود، چنان سیستمم تیک گرفت که عملا استفاده ازش ممکن نبود.

لینک به دیدگاه

داداش خبر نداری هاردت به گرونی بی مورد هارد اعتراض کرده و با این حرکت اعتراض خودشو نشون داده ?

باشد که ایمان بیاورید.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

داداش خبر نداری هاردت به گرونی بی مورد هارد اعتراض کرده و با این حرکت اعتراض خودشو نشون داده 1f602.png

باشد که ایمان بیاورید.

اره فکر کنم این حرکتش جنبه اعتراضی داره چون تا الان تو کارکردش کم نذاشته و اینطوری فقط داره اعتراض خودش رو در قالب 4 - 5 تا بد سکتور نشون میده. 1f602.png

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در در 1397/04/13, 13:22:42، سعید بهمنیان گفته است :

دوباره  HDD Regenerator scan&repair برای هارد اعمال شد که یکی از بد سکتور ها را تعمیر کرد^_^ ولی بعدش که در محیط ویندوز با  hard disk sential  دوباره  سکتور repair انجام دادم دوباره اون یدونه سکتور برگشت سر جاش?

IMG_20180709_045454.thumb.jpg.532688664c22a66b1273605ce53f8428.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ASTS گفته است :

دوباره  HDD Regenerator scan&repair برای هارد اعمال شد که یکی از بد سکتور ها را تعمیر کرد^_^ ولی بعدش که در محیط ویندوز با  hard disk sential  دوباره  سکتور repair انجام دادم دوباره اون یدونه سکتور برگشت سر جاش1f610.png

IMG_20180709_045454.thumb.jpg.532688664c22a66b1273605ce53f8428.jpg

عزیز این نرم افزار داخل ویندوز بهینه کار نمیکنه

یه سی دی بوت ایبل بسازید و خارج از ویندوز امتحان کنید. اگه مقدور نیست می تونید از یه فلش دیسک ۲گیگ بوت ایبل استفاده کنید.

من چند هارد رو با این نرم افزار درست کردم. البته یه هارد لپتاپی هم داشتم که با این نرم افزار درست نشد.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

عزیز این نرم افزار داخل ویندوز بهینه کار نمیکنه

یه سی دی بوت ایبل بسازید و خارج از ویندوز امتحان کنید. اگه مقدور نیست می تونید از یه فلش دیسک ۲گیگ بوت ایبل استفاده کنید.

من چند هارد رو با این نرم افزار درست کردم. البته یه هارد لپتاپی هم داشتم که با این نرم افزار درست نشد.

کدوم نرم افزار منظورتونه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، manhatan گفته است :

منم یدونه هارد دارم همین مشکل رو داره 1 ماهی میشه با پارتیشن بندی و جدا کردن قسمتهای بدسکتوری از پارتیشن ها بدون مشکل دارم از هارد استفاده میکنم.

میشه روش جدا کردن بد سکتور ها رو بیشتر توضیح بدید.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ASTS گفته است :

کدوم نرم افزار منظورتونه؟

HDD Regenerator

نصب کنید و سیستم رو با فلش، بوت کنید. سپس گزینه ۱ رو انتخاب کنید.

20180710_060939.thumb.jpg.309c90fe84944998850208a5d0a0bc7c.jpg

البته همینطور که پیش تر گفته شد  روی همه هاردها صد درصد جواب نمیده

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

HDD Regenerator

نصب کنید و سیستم رو با فلش، بوت کنید. سپس گزینه ۱ رو انتخاب کنید.

البته همینطور که پیش تر گفته شد  روی همه هاردها صد درصد جواب نمیده

تا الان 4 بار از طریق بوت با فلش اسکن کردم که یکبار یک سکتور رو تعمیر کرد که باز اون هم دوباره برگشت.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

درود

با این وصف با نرم افزار نمی توان مشکل را رفع کرد. مراکز بازیابی و تعمیر بین ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان برای تعمیر چنین هارددیسکی می گیرند.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با این وصف با نرم افزار نمی توان مشکل را رفع کرد. مراکز بازیابی و تعمیر بین ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان برای تعمیر چنین هارددیسکی می گیرند.

سلام

لطف میکنید معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

لطف میکنید معرفی کنید.

تهران : 

dgrc.ir حسین خسرو انجم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...