رفتن به مطلب

کاهش بیش از 40% سلامت هارد به یکباره.

ASTS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 ساعت قبل، ASTS گفته است :

تا الان 4 بار از طریق بوت با فلش اسکن کردم که یکبار یک سکتور رو تعمیر کرد که باز اون هم دوباره برگشت.

هارد لپ تاپ بنده هم دقیقا همین وضعیت رو داشت.

یعنی با نرم افزار، بدسکتورها ترمیم میشد و دوباره بدسکتور جدید به وجود میامد. از طریق گارانتی لپتاپ ، هارد تعویض شد.

ایشالا مشکل تون حل بشه.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

هارد لپ تاپ بنده هم دقیقا همین وضعیت رو داشت.

یعنی با نرم افزار، بدسکتورها ترمیم میشد و دوباره بدسکتور جدید به وجود میامد. از طریق گارانتی لپتاپ ، هارد تعویض شد.

ایشالا مشکل تون حل بشه.

متاسفانه گارانتیش تموم شده. هارد جدید برای اطلاعات تهیه کردم میبرمش  مراکز بازیابی و تعمیر ببینم درست  میشه و اصلا ارزش درست شدن را داره یا نه.

خیلی ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

سلام

لازم دیدم نتیجه نهایی رو اینجا ذکر کنم.

پس از مشورت با آقای خسروانجم ایشون گفتند که هارد بجز قسمت بردش (بیشتر اوقات تعویض برد) قسمت های دیگه اش قابل تعمیر نبوده و اصلا ارزشی ندارند مگر هدف ریکاوری و بازگردانی اطلاعات باشد و افرادی که به اسم تعمیر هارد را دریافت و با قیمت های ناچیز مثلا تعمیر میکنند بیشتر همان کاری را انجام میدهند که خودمان پیش تر با hddregenerator  انجام دادیم که به نحوی پنهان سازی بد سکتور بوده که در طول زمان امکان بازگشت و افزایش آن بسیار بالاست.

پیشنهاد ایشان این بود که از اطلاعات هارد نسخه پشتیبان (Backup) تهیه کرده و از استفاده از اندک عمر باقی مانده هارد لذت ببریم.?

با سپاس از تمام دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند.?

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
در در 8 تیر 1397 در 04:23، ASTS گفته است :

سلام دوستان

هارد من امروز که داخل hard disk sential چکش کردم دیدم از دیروز تا الان 40% سلامتش کاهش پیدا کرده، سکتور repair هم که انجام دادم با همون نرم افزار 13 سکتور رو تعمیر کرد و 3تا sector pending داشت تو گزارشش.                                   چیز کن توی گزینهsmart اونایی که بغلش خطر زده رو تیکش رو بردار حالت سلامتیش بر میگرده من این کارو کردم حداقل عمر هارده بیشتر خاهد شد

Untitlioiououiouioed.thumb.png.d3fef8baed88ff22b9e11a11fb9336f6.pngUntitlkuukukhed.thumb.png.44a96db236eab274594fac0d3507029c.png

با تشکر از دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...