رفتن به مطلب

گیگابایت : فروش کارتهای گرافیکی براثرافت عملیات ماینینگ ، به شدت کاهش یافته است!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

2d3cf6724e2f7fc9597c81f98876f06f.jpg

به نظر میرسد که بازار رمزگشایی ارزهای دیجیتالی mining، رو به سقوط باشد.این مورد باعث شد تا کمپانی Gigabyte یک ارزیابی فروش را برای کارتهای گرافیکی خود تا فصل دوم سال 2018 منتشر کند.هر چند این طور میتوان تصور کرد که این اتفاق غیر منتظره نبوده ، زیرا تقاضا برای شتاب دهنده های گرافیکی از سوی ماینینگ کاران کاهش چشمگیری داشته و این روند با سرعت در حال روی دادن است و پیش بینی شده که حتی تقاضا کمتر هم بشود.گیگابایت پیش بینی کرده که تا فصل دوم سال 2018 ، حدود 20 درصد کاهش فروش را تجربه کند و فروش کارتهای گرافیکی این شرکت ازیک میلیون و 200 هزار واحد به حدود 1 میلیون واحد برسد و میانگین 10 درصد کاهش فروش را داشته باشد.اما این کمپانی قصد دارد تا دوباره تمرکز خود را بر بازار گیمینگ معطوف کند و منابع مالی خود را که به بازار ماینینگ اختصاص داده بود را به بازار گیمینگ هدایت کند.

ca27ec537b9d1b8961e16f22d0479797.jpg

اگر شما از طرفداران این برند هستید ، لازم نیست نگران باشید، زیرا رشد سودهی این شرکت در سه ماه اول سال 2018 نسبت به سال 2017 به بالاترین مقدار خود رسید.این کمپانی در داغ ترین روزهای ماینینگ ، به ازای هر کارت گرافیک فروخته شده توانست میانگین متوسط فروش 49 درصدی را برای خود رقم بزند.در راستای کاهش فروش کارتهای گرافیکی ، و به دلیل تاخیر اینتل در راه اندازی محصولات جدید گیگابایت حتی کاهش فروش در مادربردهای خود نسبت به سال قبل را نیز پیش بینی کرده است.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

اینجاست که نشون میده این شرکت ها به هیچ چیزی جز فروش محصولاتشون فکر نمیکنن و صحبت ها و بیانیه هاشون مبنی بر تمرکز اصلی بر بازار گیمینگ یک دروغه

حالا که بازار ماینینگ رو از دست رفته میبینن دوباره رو به گیمینگ اوردن در حالی که طی دوران ماینینگ به طور کلی بخش گیمینگ رو رها کرده بودن

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

اینجاست که نشون میده این شرکت ها به هیچ چیزی جز فروش محصولاتشون فکر نمیکنن و صحبت ها و بیانیه هاشون مبنی بر تمرکز اصلی بر بازار گیمینگ یک دروغه

حالا که بازار ماینینگ رو از دست رفته میبینن دوباره رو به گیمینگ اوردن در حالی که طی دوران ماینینگ به طور کلی بخش گیمینگ رو رها کرده بودن

خوب شما انتظار داری بیان به فکر شما باشن؟ اگر اصلا اون شرکت وجود داره برای سود مالی و فروش محصول هست نه هیچ چیز دیگه

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

خوب شما انتظار داری بیان به فکر شما باشن؟ اگر اصلا اون شرکت وجود داره برای سود مالی و فروش محصول هست نه هیچ چیز دیگه

خیر

ایا بنده گفتم باید به فکر من و شما باشن؟ اگر بدون فکر پست نداده باشید و هدفتون فقط اعلام حضور نبوده باشه متوجه میشید که بنده گفتم بیانیه های این شرکت ها مبنی بر تمرکز اصلی بر بازار گیمینگ یک دروغ بوده

اینگونه شرکت ها هرازگاهی یک بیانیه ای میدن مبنی بر احترام به گیمرها و فراموش نکردن بازار گیمینگ و اولویت بازار گیمینگ و غیره

گفتم خبر منتشر شده در بالا نشون دهنده همین موضوعه که این شرکت ها اصولا بازاری رو  هدف قرار میدن که براشون سوددهی داشته باشه  و احترام و مشتری مداری و این چیزا همش دروغه

همه ما خودمون میدونید که این شرکت ها فقط و فقط به دنبال درامدزایی هستن - صحبت کلی من این بوده که این خبر مهر تاییدی بر این موضوعه

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در در 1397/04/09, 21:11:11، حمیدرضا الماسی گفته است :

خیر

ایا بنده گفتم باید به فکر من و شما باشن؟ اگر بدون فکر پست نداده باشید و هدفتون فقط اعلام حضور نبوده باشه متوجه میشید که بنده گفتم بیانیه های این شرکت ها مبنی بر تمرکز اصلی بر بازار گیمینگ یک دروغ بوده

اینگونه شرکت ها هرازگاهی یک بیانیه ای میدن مبنی بر احترام به گیمرها و فراموش نکردن بازار گیمینگ و اولویت بازار گیمینگ و غیره

گفتم خبر منتشر شده در بالا نشون دهنده همین موضوعه که این شرکت ها اصولا بازاری رو  هدف قرار میدن که براشون سوددهی داشته باشه  و احترام و مشتری مداری و این چیزا همش دروغه

همه ما خودمون میدونید که این شرکت ها فقط و فقط به دنبال درامدزایی هستن - صحبت کلی من این بوده که این خبر مهر تاییدی بر این موضوعه

حرفت طلا 

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/09, 09:06:00، حمیدرضا الماسی گفته است :

باید یه جریانی راه بندازیم تو دنیا :)) گیمر ها گرافیک نخرید چون یه زمانی فکر ما نبودن خخخ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...