رفتن به مطلب

افزودن میکروکد زئون به بایوس

Recommended Posts

درود عزیزان. 

بنده قصد خرید مادربرد Giga p35-s3l از @lionpc1 عزیز رو دارم . اما قصد بنده از خرید این برد استفاده اون با پردازنده های زئون هست که باید میکروکد اون ها به بایوس مادربرد افزوده بشه. حالا بنده دیشب هرچی تست کردم نتونستم میکرو کد پردازنده مورد نظر رو به فایل بایوس اضافه کنم و پی در پی خطای نبودن فضا رو می گرفتم. 

خواهش میکنم از دوستانی که توی پردازنده های زئون سر رشته دارن بنده رو راهنمایی کنید. 

فایل GA-P35-S3L (rev. 2.0 & 1.0).rar فایل .bin ای هست که یه سایتی با ادعای افزوده شدن میکروکد به اون رو داره. 

پردازنده مورد نظر بنده xeon x5470  هست با استپینگ E0 

سپاس

GA-P35-S3L (rev. 2.0 & 1.0).rar

motherboard_bios_ga-p35-s3l_f8.exe

CBROM32_195.zip

desktop-lga-771-775-microcode.zip

intelmicrocodelist_v04a.zip

لینک به دیدگاه

@Software98 شما راه حلی برای مشکل بنده ندارید ؟ 

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما داداش.

افزودن میکروکد زئون به بایوس برای استفاده از اون اجباری نیست و شما میتونید بدون مشکل از اون سیپیو استفاده کنید تنها درصورتی که قصد ریختن ویندوز 10دارید باید میکروکد رو اضافه کنید.

به هر سایتی هم اعتماد نکنید و نریزید .

بنده روی مادربرد خودم میکروکد ریختم اگر شما نمیتونید بریزید برام فایل بایوستون رو بفرستید تا براتون درستش کنم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

درود خدمت شما داداش.

افزودن میکروکد زئون به بایوس برای استفاده از اون اجباری نیست و شما میتونید بدون مشکل از اون سیپیو استفاده کنید تنها درصورتی که قصد ریختن ویندوز 10دارید باید میکروکد رو اضافه کنید.

به هر سایتی هم اعتماد نکنید و نریزید .

بنده روی مادربرد خودم میکروکد ریختم اگر شما نمیتونید بریزید برام فایل بایوستون رو بفرستید تا براتون درستش کنم.

موفق باشید.

درست می فرمایید. ولی بنده ویندوز 10 هستم و جدا از اون، به نظر sse 4.1 هم فقط در صورت ریختن میکروکد ها قابل استفاده میشه. اگر بتونید کمک کنید ممنونتون میشم.

فایل بایوس دومین فایل در پست اول هست. 

من هرچی تلاش کردم پیغام کافی نبودن فضا رو میگرفتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...