رفتن به مطلب

ایا کولر ابی میتونه به قطعات کامپیوتری صدمه بزنه؟

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان تابستونه و هوا فوق العاده گرم شده. من تو اتاقم میخام یه کولر ابی روشن کنم چون واقعا از گرما نمیشه نشست. تو شرایط عادی هم سیستم تو دمای 45 درجه س! تو بیکاری و کارای معمولی. میخام بدونم از کولر ابی که استفاده میکنم رطوبتی که تولید میکنه میتونه عمر قطعاتو پایین بیاره؟ 

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود دوستان تابستونه و هوا فوق العاده گرم شده. من تو اتاقم میخام یه کولر ابی روشن کنم چون واقعا از گرما نمیشه نشست. تو شرایط عادی هم سیستم تو دمای 45 درجه س! تو بیکاری و کارای معمولی. میخام بدونم از کولر ابی که استفاده میکنم رطوبتی که تولید میکنه میتونه عمر قطعاتو پایین بیاره؟ 

چندان رطوبتی ایجاد نمیکنه و رطوبتش هم اگر زیاد باشه توی هوانمیمونه وپایین میاد . هیچ ظرری نداره . قطعات msi به لطف استاندارد نظامی در قبال رطوبت مقاوم هستن اطلاعی از ایسوس و گیگا ندارم

اگر تصویر میره هنگام روشن کردن کولر اگر با تعویض کابل hdmi حل نمیشه تقسیم برق خونتون ایراد داره (اینو گفتم برای بوجود آمدن مشکل مشابه)

موفق باشی

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود

تا اونجایی که من میدونم قطعات سیستم مخصوصل قطعات جدید دارای پروتکشن در برابر رطوبت و غیره هستند

بعد مثلا تو گیلان رطوبت هوا خیلی اوقات بالای 90 درصد هست و مشکل خاصی ایجاد نمیشه

البته ممکنه تو دراز مدت و بعد چندین سال باعث مشکلاتی بشه  ولی احتمالش کمه (تا اونجایی که بنده اطلاع دارم پاور بیشترین حساسیت رو داره)

در کل نگران چیزی نباشید و کولرو روشن کنید 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

چندان رطوبتی ایجاد نمیکنه و رطوبتش هم اگر زیاد باشه توی هوانمیمونه وپایین میاد . هیچ ظرری نداره . قطعات msi به لطف استاندارد نظامی در قبال رطوبت مقاوم هستن اطلاعی از ایسوس و گیگا ندارم

اگر تصویر میره هنگام روشن کردن کولر اگر با تعویض کابل hdmi حل نمیشه تقسیم برق خونتون ایراد داره (اینو گفتم برای بوجود آمدن مشکل مشابه)

موفق باشی

ممنون نه مشکلی ندارم.

در ۱ ساعت قبل، Cantaver گفته است :

درود

تا اونجایی که من میدونم قطعات سیستم مخصوصل قطعات جدید دارای پروتکشن در برابر رطوبت و غیره هستند

بعد مثلا تو گیلان رطوبت هوا خیلی اوقات بالای 90 درصد هست و مشکل خاصی ایجاد نمیشه

البته ممکنه تو دراز مدت و بعد چندین سال باعث مشکلاتی بشه  ولی احتمالش کمه (تا اونجایی که بنده اطلاع دارم پاور بیشترین حساسیت رو داره)

در کل نگران چیزی نباشید و کولرو روشن کنید 

ممنون. 

با این قیمت قطعات ادم حیفش میاد سیستمو روشن کنه?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...