رفتن به مطلب

پیشنهاد موس گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان خیلی اهل بازی نیستم و محدود ولی به نسبه استفاده موس زیاد دارم  و راحتی و کیفیت موس برام اهمیت داره 

چند نفر پیشنهاد دادن G502 یا Rival 300 

یه بندا خدا هم گفته Rival 600 میاره حدود 700 خورده ای  که به نظرم خیلی ارزش نداره بخوام انقدر هزینه کنم 

حالا دوستان اهل فن چه مدلی ترجیه میدن در حالت کلی البته باسیم ترجیه میدم تا بی سیم ؟

لینک به دیدگاه

درود

http://www.rocketjumpninja.com/top-40/

تو یوتیوبم کانال داره و همه موسایی که تو سایت هستن رو بررسی کرده

https://www.youtube.com/channel/UCGJaDZC7PChgd-XMwcbZkiw

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

موس بستگی به اندازه دست شما داره 

من دستام 18 سانته با da elite و gpro راحتم 

برای شما اگه fps بازی میکنین موسای zowie عالین و همینطور g403 

برای موبا قضیه کاملا فرق  داره و g502 خوبه 

ویرایش شده توسط Reza farasati
لینک به دیدگاه

درود زیاد هزینه نکن

من یه موس zowie za13 دارم  و دستام عرق کرده و رنگش کنده شده

هر قدر کم هزینه کنی چیزیشم بشه اعصابت خرد نمیشه

لینک به دیدگاه

همون G502 انتخاب خوبیه

اگه اندازه دستت با موس مچ باشه

لینک به دیدگاه

تشکر از همه عزیزان با عرض پوزش نتونستم like کنم چون خطا  Sorry, there was a problem reacting to this content. داد فکر میکنم چون تازه کارم این جوری

@Cantaver  تشکر به خاطر لینک اطلاعات خوبی داده بود فقط عمق فاجعه رو برام زیاد کرد ?

@Reza farasati  واقعیت با توجه به لینکی که دادن اندازه دست من شما باید تو رنج M باشه حالا  با L راحت تری یه کم جای تعجب داره اما در مورد بازی کلا علاقه خاصی ندارم و فقط تفننی بازی میکنه  (اندازه دستم تقریبا 18.5 در 9 سانت و یه کم تپل )

کلا مارک Benq علاقه ندارم 

لاجیتک باز تجربه کیبرد  G103 داشتم  و هنوز دارمش برای روز مبادا

البته مقایسه  G403 / G503 خوندم بیشتر تمایل داشتن به G503 ولی گفتن اگر سایز دست کوچیک G403 بگیرید

@sinatak حرفت کاملا متین و  حق میدم ولی میدونی ادم یه سری مواقع در اصطلاح کرم داره و باید یه چیز خوب بگیره واقعیت موس هم جنس بد دست خسته میکنی همین الان سر یه داستانی فراسو FOM-3170 گرفتم ولی واقعا مچ دستم درد میگیره قیافه هم که  گفتن نداره

ویرایش شده توسط Spark
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Spark گفته است :

سلام

دوستان خیلی اهل بازی نیستم و محدود ولی به نسبه استفاده موس زیاد دارم  و راحتی و کیفیت موس برام اهمیت داره 

چند نفر پیشنهاد دادن G502 یا Rival 300 

یه بندا خدا هم گفته Rival 600 میاره حدود 700 خورده ای  که به نظرم خیلی ارزش نداره بخوام انقدر هزینه کنم 

حالا دوستان اهل فن چه مدلی ترجیه میدن در حالت کلی البته باسیم ترجیه میدم تا بی سیم ؟

سلام.

درصورتی که راحتی و کیفیت براتون اهمیت داره و ماوس رو بصورت پالم (کف دست خوابیده روی ماوس) استفاده میکنین بهترین گزینه از هر لحاظ razer deathadder elite هست. g403 هم گزینه ی بسیار خوبیه فقط کلیک هاش یه مقدار سبک هست و کیفیت ساخت بنظر بنده پایین تر از elite بود یا حداقل حسی که منتقل میکنه در مدتی که استفاده کردم. هردو سنسور بسیار خوبی دارن و برای دست های متوسط و نسبتا بزرگ مناسبن.g502 هم که دوستان پیشنهاد دادن برای کسایی که دست بزرگ یا انگشتان بلندی دارن  و از ماوس نسبتا سنگین خوششون میاد گزینه ی مناسبه که البته سنسور بسیار خوبیم داره.

از طرفی میفرمایین گیمینگ مورد نظرتون نیست پس بهتره ماوس های سری mx logitech رو هم مدنظر داشته باشین.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...