رفتن به مطلب

شرایط ماین با دستگاه A9 ZMaster

Recommended Posts

سلام خدمت عزیزان انجمن ، بنده در حال تحقیق برای راه اندازی سیستم ماینینگ بودم که متاسفانه با شرایط فعلی اگر بخوام تازه یک سیستم ماین اتریوم راه اندازی کنم حدود ۱ سال و ۶ماه زمان بازگشت پولم هست ، اما با یک ماینر اَسیک آشنا شدم که ظاهرا زمان برگشت پولش ۳ماه هست و نسبت به دستگاه های دیگه در حال حاظر پرسود ترین دستگاه است ، قیمتش ۹۹۹۹دلار هست ولی تقریبا روزی ۱۰۰دلار ماین میکنه و به ماین ارز Bitcoin gold میپردازه ، حالا میخواستم بدونم با توجه به شرایط فعلی و سختی و نوسانات این ارز ، این دستگاه واقعا سوداور هست به این مقدار یا تحقیق بنده اشتباه است ؟ 

از اساتید عزیز خواهشمندم بنده رو راهنمایی فرمایند.

لطفا پیوست رو مشاهده فرمایید

با تشکر.

006B9560-48FF-4E21-9A3B-46927A0AF853.jpeg

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، aghal گفته است :

سلام خدمت عزیزان انجمن ، بنده در حال تحقیق برای راه اندازی سیستم ماینینگ بودم که متاسفانه با شرایط فعلی اگر بخوام تازه یک سیستم ماین اتریوم راه اندازی کنم حدود ۱ سال و ۶ماه زمان بازگشت پولم هست ، اما با یک ماینر اَسیک آشنا شدم که ظاهرا زمان برگشت پولش ۳ماه هست و نسبت به دستگاه های دیگه در حال حاظر پرسود ترین دستگاه است ، قیمتش ۹۹۹۹دلار هست ولی تقریبا روزی ۱۰۰دلار ماین میکنه و به ماین ارز Bitcoin gold میپردازه ، حالا میخواستم بدونم با توجه به شرایط فعلی و سختی و نوسانات این ارز ، این دستگاه واقعا سوداور هست به این مقدار یا تحقیق بنده اشتباه است ؟ 

از اساتید عزیز خواهشمندم بنده رو راهنمایی فرمایند.

لطفا پیوست رو مشاهده فرمایید

با تشکر.

سلام.
این محاسبات اشتباه هست چرا؟ اگر در کل دنیا فقط یک عدد از این دستگاه تولید بشه و شما داشته باشیدش، بله محاسباتتون درست هست و روزی 100دلار درمیارید و در عرض 3ماه پول دستگاه برمیگرده و به مرور میلیونر میشید.

ولی چون از این دستگاه بسیار زیاد تولید میشه و اول به خودشون،نزدیکان، فارمرهای عظیم که درخواست خرید بالا دارن میرسه و بعد از 1-2ماه در بهترین شرایط به شما میرسه، اون موقعی که به شما رسید، اونقدر میزان سختی میره بالا که با این دستگاه حتی 10دلار در روز هم نمیتونید استخراج کنید.

به این میگن "افزایش سختی"

مثلا زمانیکه با کارت گرافیک با سرعت 700MH/S میشد بیت کوین ماین کرد، اسیک یو اس بی اومد با سرعت 2000MH/S (حدود 2گیگاهش بر ثانیه هم بهش میگن) که تمام کارت گرافیک ها بدرد نخور شدن و اون اسیک پر فروش شد.
ولی بعد از اون اسیک های قوی تر اومدن و اون یو اس بی اسیک بی مصرف شد و اسیک های بزرگتر اومدن روی کار و همینطور قبلی تر ها حذف میشدن.

زمانیکه یک اسیک بتازگی میاد توی بازار بهیچوجه سمت خریدش نروید،چرا؟!»
1) افزایش وحشتناک شدید سختی حتی پس از یک هفته از عرضه.
2) قبل از اینکه عرضه جهانی بشه، دارنده و سازنده ی اون اسیک باهاش ماین میکنه و از قبل عرضه هم سختی افزایش پیدا میکنه
3) وقتی به دست شما برسه غیر ممکن و محال هست حتی پول خود دستگاه هم در بیارید.

موارد مشابه» اسیک a3 و اسیک D3 و اسیک +L3 از جمله اسیک هایی بودن که قبل از عرضه درآمد میلیونی گزارش میدادن ولی وقتی به دستشون رسید به زور روزی 1-2دلار درآمد داشتن.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

سلام.
این محاسبات اشتباه هست چرا؟ اگر در کل دنیا فقط یک عدد از این دستگاه تولید بشه و شما داشته باشیدش، بله محاسباتتون درست هست و روزی 100دلار درمیارید و در عرض 3ماه پول دستگاه برمیگرده و به مرور میلیونر میشید.

ولی چون از این دستگاه بسیار زیاد تولید میشه و اول به خودشون،نزدیکان، فارمرهای عظیم که درخواست خرید بالا دارن میرسه و بعد از 1-2ماه در بهترین شرایط به شما میرسه، اون موقعی که به شما رسید، اونقدر میزان سختی میره بالا که با این دستگاه حتی 10دلار در روز هم نمیتونید استخراج کنید.

به این میگن "افزایش سختی"

مثلا زمانیکه با کارت گرافیک با سرعت 700MH/S میشد بیت کوین ماین کرد، اسیک یو اس بی اومد با سرعت 2000MH/S (حدود 2گیگاهش بر ثانیه هم بهش میگن) که تمام کارت گرافیک ها بدرد نخور شدن و اون اسیک پر فروش شد.
ولی بعد از اون اسیک های قوی تر اومدن و اون یو اس بی اسیک بی مصرف شد و اسیک های بزرگتر اومدن روی کار و همینطور قبلی تر ها حذف میشدن.

زمانیکه یک اسیک بتازگی میاد توی بازار بهیچوجه سمت خریدش نروید،چرا؟!»
1) افزایش وحشتناک شدید سختی حتی پس از یک هفته از عرضه.
2) قبل از اینکه عرضه جهانی بشه، دارنده و سازنده ی اون اسیک باهاش ماین میکنه و از قبل عرضه هم سختی افزایش پیدا میکنه
3) وقتی به دست شما برسه غیر ممکن و محال هست حتی پول خود دستگاه هم در بیارید.

موارد مشابه» اسیک a3 و اسیک D3 و اسیک +L3 از جمله اسیک هایی بودن که قبل از عرضه درآمد میلیونی گزارش میدادن ولی وقتی به دستشون رسید به زور روزی 1-2دلار درآمد داشتن.

موفق باشین.

ممنون از توضیح جامع و کاملتون و وقتی که گذاشتید ، به نظر شما با توجه به بازار فعلی ارز های مجازی ماین اتریوم یا هر ارز دیگری سود دارد؟

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، aghal گفته است :

ممنون از توضیح جامع و کاملتون و وقتی که گذاشتید ، به نظر شما با توجه به بازار فعلی ارز های مجازی ماین اتریوم یا هر ارز دیگری سود دارد؟

متشکرم.

خیر، در حال حاظر با توجه به قیمت سخت افزار، وضعیت قیمت سکه ها، افزایش سختی و کاهش بازدهی، و همینطور آمدن کارت گرافیک های جدید، آمدن اسیک های جدید که باعث از بین رفتن برخی الگوریتم ها خواهد شد، یکی از بد ترین موقعیت ها برای خرید دستگاه های ماینینگ هست.

این به معنی این نیست که ماینینگ از بین رفته، بلکه مثل موج سینوسی بهش نگاه کنید، برخی اوقات در اوج هست (پارسال) برخی اوقات در قعر، شما نبایستی در قعر یا در اوج وارد ماینینگ بشید، امن ترین کار اینه بگذارید به حالت استیبل برسه و ببینید کجا قرار دارید، بعد سر فرصت شروع کنید به مطالعه و خرید قطعات یا حتی خرید سکه.

حرف های من، به درد شما یا دیگران نمیخوره چون نظر شخصی من هست، شما بایستی خودتون تصمیم بگیرید که میخواید با پولتون چیکار کنید، دو دو تا چهارتا و شناخت مسائلی که در بالا گفتم، یکمی اینترنت برای جست و جو، کافی هست که تصمیم درست رو بگیرید.واضحه! ولی خب صحبت های من برای خیلی ها تاثیر گذار نبوده.

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...