رفتن به مطلب

(مشاوره) برای خرید مانیتور 24 اینچ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد خرید یک مانیتور 24 یا 23 یا 22 اینچ رو دارم (برای گیمینگ و فیلم ) و مدل هایی رو هم مد نظر دارم که از شما دوستان راهنمایی میخوام که طبق تجربه بهم کمک کنید تا بتونم بهترین رو انتخاب کنم

خیلی برام مهمه که چشم رو اذیت نکنه

و اگر مدل های دیگه ای مد نظر دارید

بیان کنید

ممنون

(مانیتور خودم الان Samsung B2030 هست)

بودجه هم 900 تا 1 تومن

LG 24MP59G Full HD IPS LED

LG 24MP68VQ Full HD IPS LED

ASUS VX229H

ASUS VZ229H

LG 24M47VQ-P LED

LG 22MP58VQ-P

SAMSUNG CF390 24 Inch

با دلیل و تجربه بگید کدوم؟

IPS برای بازی خوب نیست؟ چرا؟

خودم گزینه اولی (LG 24MP59G) رو بیشتر میپسندم چون مخصوص گیمینگ هست و کلی قابلیت ها داره برای بازی

و اما چیز های منفی که راجبش دیدم :

1- بدلیل پایین بودن تراکم اندازه پیکسلها تو ذوق میزنه و مشخصه

2- با گرافیک 1070 و اتصال display port تصاویر بسیار بد در بازی ها حتی در حالت عادی روی صفحه ماوس را سریع جا به جا کنید به راحتی متوجه میشوید
اون ویژگی هایی که به اسم 1 میلی ثانیه و حالت بازی است همه حقه های تبلیغاتی !

3- IPS برای بازی خوب نیست !

مدل LG 24MP68VQ

1- بعضیا گفتن موقع تایپ بخاطر پایه ضعیفش لرزش داره صحفه !

2- شدت روشنایی کم

3- Backlight Bleed دیده میشه

در مورد گزینه های دیگه چیزی نمیدونم

ویرایش شده توسط Amir.PRG
لینک به دیدگاه

سلام بهترین گزینه LG 24MP59G Full HD IPS LED  هست

ترکیب عالی برای گیم و فیلم

1:ips هست (کیفیت رنگ عالی)

2: رفرش ریت 75 hz

3:تایمینگ 1ms

دلیل  اینکه بعضی ips ها برای گیمینگ خوب نیست تایمینگ بالای مانیتور هست ولی این مانیتور تایمینگ پایینی داره

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، UnhappY گفته است :

دلیل  اینکه بعضی ips ها برای گیمینگ خوب نیست تایمینگ بالای مانیتور هست ولی این مانیتور تایمینگ پایینی داره

پس از مارک ایسوس مدلی پیشنهاد نمیدید؟

فرق بین TN و IPS چیه دقیقا؟

لینک به دیدگاه

سری vx و vz واقعا عالیه ولی نسبت به بودجتون lg پیشنهاد دادم (یه ذره گرونتره نسبت به سایر برند ها)

برتری های ips نسبت به tn:یک زاویه دید بهتر بر خلاف TN دو نمایش بهتر عمق رنگ و tn بیشتر برای مانیتور های گیمینگ استفاده میشه زمان پاسخدهی خیلی پایینی دارند (بازی های شوتینگ csgo) در کل ips بهتره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، UnhappY گفته است :

بله درسته اما باید بگم که تاخیر gray to gray (GTG) این مانیتور 5ms هست که باز هم به نظرم مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

پنل های IPS  در پیشرفته‌ترین نمونه‌هاشون دارای تاخیر 4میلی‌ثانیه‌ای هستن.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز بنده 6 روزه که مانیتور LG 24MP59G رو خرید کردم . چون زیاد اهل گیم نیستم و حساسیت بالایی ندارم کیفیت تصویر برام مهم بود که این مانیتور داره . تو بازار خیلی از مانیتورهارو کنار هم دیدم . اگر برای گیم میخواید به نظرم نیازی به همچین هزینه کردنی نداری چون کیفیت تصویری که بنده دیدم خیلی تفاوت چشمگیری نسبت به پنل va یا tn به شخصه ندیدم . تفاوت خیلی کم بود . به شخصه کیفیت مانیتورهای lg رو میپسندم . مانیتورهای asus هم که متاسفانه قیمت های زیادی دارن و از نظر کیفیت به هزینه مانیتورهای lg باصرفه هستن . به نظرم برید از نزدیک کیفیت تصویر LG 24M47VQ رو ببینید چون خود بنده اگر اون مانیتور رو نمیگرفتم حتما این مدل رو خرید میکردم هم هزینه کمتری کرده بودم هم مانیتور خوبی بود به نظرم . 

البته اینا همه نظر شخصی هست و شاید شما نظر دیگه ای داشته باشی به خاطر همین میگم بهترین راه از نزدیک دیدن این مانیتورهاست که بهترین انتخاب رو داشته باشید . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، UnhappY گفته است :

سری vx و vz واقعا عالیه ولی نسبت به بودجتون lg پیشنهاد دادم (یه ذره گرونتره نسبت به سایر برند ها)

برتری های ips نسبت به tn:یک زاویه دید بهتر بر خلاف TN دو نمایش بهتر عمق رنگ و tn بیشتر برای مانیتور های گیمینگ استفاده میشه زمان پاسخدهی خیلی پایینی دارند (بازی های شوتینگ csgo) در کل ips بهتره

من مقایسه هایی دیدم از این مانیتور های TN و IPS توی یوتیوب

اما بازم نتوستم تشخیص بدم کدوم بهتره

توی بعضی از ویدیو ها TN بهتره و دیگر ویدیو ها IPS بهتره

گیج شدم

اگر مدل دیگه سراغ دارید بگید حالا 100 تومان بالا و پایین مشکلی نداره

در 57 دقیقه قبل، Amin_CA گفته است :

بله درسته اما باید بگم که تاخیر gray to gray (GTG) این مانیتور 5ms هست که باز هم به نظرم مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

پنل های IPS  در پیشرفته‌ترین نمونه‌هاشون دارای تاخیر 4میلی‌ثانیه‌ای هستن.

اره تاخیرش 5ms هست ولی میشه تاخیرش به 1ms تغییر داد

ویرایش شده توسط Amir.PRG
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

دوست عزیز بنده 6 روزه که مانیتور LG 24MP59G رو خرید کردم . چون زیاد اهل گیم نیستم و حساسیت بالایی ندارم کیفیت تصویر برام مهم بود که این مانیتور داره . تو بازار خیلی از مانیتورهارو کنار هم دیدم . اگر برای گیم میخواید به نظرم نیازی به همچین هزینه کردنی نداری چون کیفیت تصویری که بنده دیدم خیلی تفاوت چشمگیری نسبت به پنل va یا tn به شخصه ندیدم . تفاوت خیلی کم بود . به شخصه کیفیت مانیتورهای lg رو میپسندم . مانیتورهای asus هم که متاسفانه قیمت های زیادی دارن و از نظر کیفیت به هزینه مانیتورهای lg باصرفه هستن . به نظرم برید از نزدیک کیفیت تصویر LG 24M47VQ رو ببینید چون خود بنده اگر اون مانیتور رو نمیگرفتم حتما این مدل رو خرید میکردم هم هزینه کمتری کرده بودم هم مانیتور خوبی بود به نظرم . 

البته اینا همه نظر شخصی هست و شاید شما نظر دیگه ای داشته باشی به خاطر همین میگم بهترین راه از نزدیک دیدن این مانیتورهاست که بهترین انتخاب رو داشته باشید . 

من ظاهر و پایه هم برام مهمه که بنظرم LG 24MP59G خیلی بهتره

داداش نمیتونی یه فیلم 1 دقیقه از مانیتورت بگیری و برام بفرستی؟

لینک به دیدگاه

Asus VG245Q Gaming

اما پنلش TNهست طول میکشه چشمت بهش عادت کنه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

Asus VG245Q Gaming

اما پنلش TNهست طول میکشه چشمت بهش عادت کنه

منظورتون از این که طول میکشه چشم بهش عادت کنه چیه؟

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Amir.PRG گفته است :

منظورتون از این که طول میکشه چشم بهش عادت کنه چیه؟

چون من IPSداشتم قبلا، این مانیتور رو که خریدم چشمم رو خیلی اذیت میکرد زیاد نمیتونستم ازش استفاده کنم ،بعد از  10روز عادی شده برام روزی ده ساعت استفاده میکنم دیگه اذیت هم نمیشم

لینک به دیدگاه

دوستان کسای دیگه نظری ندارن؟

تا الان LG 24MP59G بیشترین رای رو داره

لینک به دیدگاه

بودجم رو تغییر دادم به 1 میلیون و 500 هزار تومان

و فقط هم از برند Asus

نظرتون در مورد این مدل چیه؟ Asus VX239H Monitor 23 Inch

مدل دیگه در همین رنج قیمت هم بیان کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...