رفتن به مطلب

وجود دو گزینه در بایوس مادربردmsi b350m mortar

ultragame888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان گلم. مشخصات سیستم من اینهmotherbord msi b350m mortar )cpu rayzen1600x / memory gskil Ages 8gb 2400 cl17 hdd 1tra wd اول اینکه توی بایوس مادربردم یه گزینه داره به اسمwindows 10 WHQL نمیدونم فعالش کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟دوم اینکه یه گزینه دیگه هست به اسم memory Try It و کلی فرکانس جلوش داره قضیش چیه؟و تا چه فرکانسی میتونم بزارم؟ از دوستان باتجربه فروم ممنون میشم کامل راهنماییم کنن  

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان گلم. مشخصات سیستم من اینهmotherbord msi b350m mortar )cpu rayzen1600x / memory gskil Ages 8gb 2400 cl17 hdd 1tra wd اول اینکه توی بایوس مادربردم یه گزینه داره به اسمwindows 10 WHQL نمیدونم فعالش کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟دوم اینکه یه گزینه دیگه هست به اسم memory Try It و کلی فرکانس جلوش داره قضیش چیه؟و تا چه فرکانسی میتونم بزارم؟ از دوستان باتجربه فروم ممنون میشم کامل راهنماییم کنن  

درود بر شما

بهتر میبود در قسمت مادربرد های ام اس آی مطرخ میکردید

WHQL یک استاندارد برای ویندوز 10 هست که بهترین کارایی را با این ویندوز به ارمغان می آورد وبهتره فعال باشه

MSI MEMORY TRY ITآورکلاک آسان فرکانس رم را دارد . من 2400 را 3200 آورکلاک کردم با این برنامه آموزشش هم اینه :

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود بر شما

WHQL یک استاندارد برای ویندوز 10 هست که بهترین کارایی را با این ویندوز به ارمغان می آورد وبهتره فعال باشه

MSI MEMORY TRY ITآورکلاک آسان فرکانس رم را دارد . من 2400 را 3200 آورکلاک کردم با این برنامه آموزشش هم اینه :

با عرض پوزش از استارتر محترم.

اقا شما با 7400 تو پابجی چند فریم میگیرین؟ با 1050تی ای؟ رمتون چنده؟ تو بتل 1 چی؟?

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

با عرض پوزش از استارتر محترم.

اقا شما با 7400 تو پابجی چند فریم میگیرین؟ با 1050تی ای؟ رمتون چنده؟ تو بتل 1 چی؟1f337.png

با عرض پوزش هیچکدام بازیهای نامبرده را  ندارم !!!

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

با عرض پوزش هیچکدام بازیهای نامبرده را  ندارم !!!

ممنون ?

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود بر شما

یه دنیا ممنونتم داداش?.فقط یه چیزی الان اگه فعالش کنم دیگه نیاز نیست یه وقت دوباره ویندوز نصب بشه؟

لینک به دیدگاه

فقط یه چیز دیگه یعنی من این رمم با این مشخصات میتونمmemory Try it  رو بزارم روی 3000 یا 3200؟مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

یعنی به غیر داش امیر هیچکس جواب سوالام نمیدونه????

لینک به دیدگاه

درود. داداشم شما رمت ۲۴۰۰ هست ازون بیشتر نمیشه. ایکس ام پی برای رمایی با فرکانس بالاتره.

لینک به دیدگاه

در ضمن تو این گرونی چطوری دلت میاد رمو اور کنی؟ بسوزه ۶۰۰ میفته تو پاچت?

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

فقط یه چیز دیگه یعنی من این رمم با این مشخصات میتونمmemory Try it  رو بزارم روی 3000 یا 3200؟مشکلی پیش نمیاد؟

درود

خودمم برای تست کردم وگرنه میترسم! (نیم ساعت روی 3200 بود واسه تست

در 10 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

در ضمن تو این گرونی چطوری دلت میاد رمو اور کنی؟ بسوزه ۶۰۰ میفته تو پاچت1f605.png

کاملا موافقم داداش ?

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود. داداشم شما رمت ۲۴۰۰ هست ازون بیشتر نمیشه. ایکس ام پی برای رمایی با فرکانس بالاتره.

آره داشی حق با شماست بیخیالش شدم

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

در ضمن تو این گرونی چطوری دلت میاد رمو اور کنی؟ بسوزه ۶۰۰ میفته تو پاچت1f605.png

??????

لینک به دیدگاه

ممنونم از شما دوتا داداش گل واسه راهنمایی. فقط ببخشید جواب یه سوالم هنوز نامفهومه واسم. من الان اگه اون گزینه win 10wqhl رو فعالش کنم ویندوزم نمیپره که بخواد دوباره نصبش کنم؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

ممنونم از شما دوتا داداش گل واسه راهنمایی. فقط ببخشید جواب یه سوالم هنوز نامفهومه واسم. من الان اگه اون گزینه win 10wqhl رو فعالش کنم ویندوزم نمیپره که بخواد دوباره نصبش کنم؟

درود
ویندوز شما روی سخت افزار دیگه ای نصب هست و مشکلی براش ایجاد نمیکنه نهایتش اینه باهاش منطبق نباشه شما برش میگردونید به حالت قبل و بالا میاد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Done گفته است :

درود
ویندوز شما روی سخت افزار دیگه ای نصب هست و مشکلی براش ایجاد نمیکنه نهایتش اینه باهاش منطبق نباشه شما برش میگردونید به حالت قبل و بالا میاد.

سلام ممنونم از راهنماییتون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...