رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب بهترین اسپیکر

محسن  69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

از بین این اسپیکرها  کدومشون در درجه اول   مخصوص گیمه  جوری که صدای واضح شفاف  داشته باشه و ریزی ترین صدا رو بشه بشنوی  همین طور برای فیلم موزیک هم قوی باشه 

Creative SBS A120
Edifier X100
Edifier M1360 
Edifier R101v
Genius SW-G2.1 500

لینک به دیدگاه

ببین اگر بخوای گیم انلاین بزنی که معمولا اسپیکر مناسب نیست چون بخوای حرفه ای بازی کنی اونقدر که نیاز به این دقت داشته باشی،تیم خواهی داشت و چت خواهی کرد

پس نمیتونی از اسپیکر استفاده کنی چون صدای گروهت تو گوش خودشون تکرار میشه و بد میشه

اگرم برای بازی افلاین بخوای که دیگه چ فرقی میکنه دشمن کجاس...

اسپیکر بدرد همون فیلم و سریال میخوره و خب سوراند هم میشه و میتونی گیم افلاین بزنی یا گیم انلاین اماتور که توشون هیچ کردم فرقی برات نداره

ولی اگر اینقدر برات مهمه باید هدست گیم خوب بخری

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

از بهترین و تاریخی ترین جملاتی که تا حالا شنیدم پیرامون بحث گیم. ????

لینک به دیدگاه

سلام من تو بحث اسپیکر و صدا چیز زیادی نمیدونم،اما فکر کنم شما اگه فقط براتون شفافیت و صدای خوب مهمه،یه ایر فون ۱۰۰تومنی هم کارتونو راه میندازه,من یه 1more piston fit دارم خیلی خوبه،در مورد اسپیکر چیزی نمیدونم اما خب هر چی توانش بیشتر باشه(منظورم وات اسپیکر هست)پتانسیلش برا کیفیت بهتر میشه چون هر پخش کننده ای ظرفیتی داره که بعد اون بلند تر کنی ولومو صدا خراب میشه،وقتی وات بیشتر باشه اصولا ظرفیتشم بیشتره،فکر کنم برا تجربه ی بهتر به یه کارت صدا هم احتیاج دارین،چیپ صدای انبرد جالب نیست

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

ببین اگر بخوای گیم انلاین بزنی که معمولا اسپیکر مناسب نیست چون بخوای حرفه ای بازی کنی اونقدر که نیاز به این دقت داشته باشی،تیم خواهی داشت و چت خواهی کرد

پس نمیتونی از اسپیکر استفاده کنی چون صدای گروهت تو گوش خودشون تکرار میشه و بد میشه

اسپیکر بدرد همون فیلم و سریال میخوره و خب سوراند هم میشه و میتونی گیم افلاین بزنی یا گیم انلاین اماتور که توشون هیچ کردم فرقی برات نداره

ولی اگر اینقدر برات مهمه باید هدست گیم خوب بخری

نه عزیز برای  گیم انلاین نمیخوام اما  قطعا اینطور نیست که شما میگی فرقی نمیکنه :|

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام من تو بحث اسپیکر و صدا چیز زیادی نمیدونم،اما فکر کنم شما اگه فقط براتون شفافیت و صدای خوب مهمه،یه ایر فون ۱۰۰تومنی هم کارتونو راه میندازه,من یه 1more piston fit دارم خیلی خوبه،در مورد اسپیکر چیزی نمیدونم اما خب هر چی توانش بیشتر باشه(منظورم وات اسپیکر هست)پتانسیلش برا کیفیت بهتر میشه چون هر پخش کننده ای ظرفیتی داره که بعد اون بلند تر کنی ولومو صدا خراب میشه،وقتی وات بیشتر باشه اصولا ظرفیتشم بیشتره،فکر کنم برا تجربه ی بهتر به یه کارت صدا هم احتیاج دارین،چیپ صدای انبرد جالب نیست

نه من قصدم برای گیم هست اولویت اول بعد برای  فیلم موزیک 

لینک به دیدگاه

دوستان از بین این دوتا که مناسب گیم هم  هستن کدوم بهتره ؟
Edifier X100
Genius SW-G2.1 500

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، محسن 69 گفته است :

دوستان از بین این دوتا که مناسب گیم هم  هستن کدوم بهتره ؟
Edifier X100
Genius SW-G2.1 500

ادیفایر بهتره ولی هر دو مدل قیمت بالایی نسبت به قدرت و امکاناتشون دارن.بهتره یکی از این دو مدل گرین رو تهیه کنید:
1 

2

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

ادیفایر بهتره ولی هر دو مدل قیمت بالایی نسبت به قدرت و امکاناتشون دارن.بهتره یکی از این دو مدل گرین رو تهیه کنید:
1 

2

مورد 2 به نظر خیلی خوبه اما متاسفانه  هیچ جا این 2 مورد  وجود نداره  این ادیفایر من تحقیق کردم خیلی قدیمیه  اما جنیوس جدید زده همین کارو سخت کرده چون جدیده فیلمی تو یوتیوب ازش نتونستم پیدا کنم  اما ادیفایر به نظر خوب میاد حالا نمیدونم برای بازی خوبه یا نه  اما جنیوس تو سایتشون که رفتم  کلا مخصوص بازی زده  

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، محسن 69 گفته است :

مورد 2 به نظر خیلی خوبه اما متاسفانه  هیچ جا این 2 مورد  وجود نداره  این ادیفایر من تحقیق کردم خیلی قدیمیه  اما جنیوس جدید زده همین کارو سخت کرده چون جدیده فیلمی تو یوتیوب ازش نتونستم پیدا کنم  اما ادیفایر به نظر خوب میاد حالا نمیدونم برای بازی خوبه یا نه  اما جنیوس تو سایتشون که رفتم  کلا مخصوص بازی زده  

بگردی شاید بعضی مغازه ها موجود داشتن.

جنیوس رو بیخیال،ادیفایر بهتره.

زیاد تو بند  مخصوص گیم نباش،هر اسپیکری بگیری میتونی واسه موسیقی فیلم یا گیم استفادش کنی.تو بودجه های پایین تفاوت خیلی  محسوس نیست.

اسپیکر مخصوص قیمت بالایی داره اگر اسپیکر خوب میخاین و میخاین خرج کنید برید سراغ کریتیو،ادیفایر،لاجیتک.

کارت صدا هم باید خوب باشه تا نتیجه مطلوب بگیرین.

اقایان فردوسی،معتمدی،صبحی،اقا یونس و کاربر کریتیو اطلاعات خوبی دارن در مورد اسپیکر.ازشون سوال کنید.

..........................

مدلهایی که معرفی کردم اولی رو دارم و ازش راضیم.دومی هم دوستانی که داشتن راضی بودن.

اگه بخاین از مغازه ها یه پرس جو میکنم اگر گرین موجود داشتن بهتون خبر میدم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

بگردی شاید بعضی مغازه ها موجود داشتن.

جنیوس رو بیخیال،ادیفایر بهتره.

زیاد تو بند  مخصوص گیم نباش،هر اسپیکری بگیری میتونی واسه موسیقی فیلم یا گیم استفادش کنی.تو بودجه های پایین تفاوت خیلی  محسوس نیست.

اسپیکر مخصوص قیمت بالایی داره اگر اسپیکر خوب میخاین و میخاین خرج کنید برید سراغ کریتیو،ادیفایر،لاجیتک.

کارت صدا هم باید خوب باشه تا نتیجه مطلوب بگیرین.

اقایان فردوسی،معتمدی،صبحی،اقا یونس و کاربر کریتیو اطلاعات خوبی دارن در مورد اسپیکر.ازشون سوال کنید.

..........................

مدلهایی که معرفی کردم اولی رو دارم و ازش راضیم.دومی هم دوستانی که داشتن راضی بودن.

اگه بخاین از مغازه ها یه پرس جو میکنم اگر گرین موجود داشتن بهتون خبر میدم.

ممنون  خبرشو بدید اما کلا تو سایت ها که گشتم هیچا نوشته نداره  اون دو مدل پیشنهادی شما  من اسپپیکری میخوام که صدای واضح شفاف بده که ریز ترین صدا رو تو بازی موزیک فیلم اینا بشه شنید به قولی کیریستالی باشه  البته کیفیت ساختشم بهتر باشه  من میکرولب داشتم 20 سال برام کار کرد  سر اساس کشی افتاد  بعد از اون بازم کار میکرد که همین چند وقت یهو خراب شد 

لینک به دیدگاه

ادیفایر نقد بررسی ها که میخوندم  میگفتن که   کلید ی برای تنظیم باس نداره  و صدای و زیاد کنی کیفیت کمی  از دست میره 

لینک به دیدگاه

برای جنیوس هم  نظرات که کاربران امازون داده بودن 63 درصد 5 ستاره داده بودن که ینی بی نقصه  9 درصد هم 1 ستاره داده بودن  که اشغال نخرید فلان  اکثرشون  به صدای ضعیف اشاره کرده بودن و  خراب شدن  زود که حتی بعضی ها گفته بودن تو دو روز ساب وفر خراب شده حالا نمیدونم راست گفتن یا برای مسخره بازی الکی یه چیزی نوشتن  چون جنس ایرانی خودمون هم اینجوری نمیشه والا دیگه 

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/14, 23:04:28، Ali Subi گفته است :

از بهترین و تاریخی ترین جملاتی که تا حالا شنیدم پیرامون بحث گیم. 1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png

نه اخه واقعا توی گیم آفلاین، وقتی رقابتی در کار نیست،به شخصه با صدا کاری ندارم، یا میبینمش یا اگر کشت منو، دفعه بعد میکشمش! 

از طرفی به جز سبک مخفی کاری بقیه سبک ها تو حالت آفلاین اونقدر شلوغ هستن که اصلا صدای دشمن مهم نیست، هر طرفی برگردی یکی هست!

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/14, 23:35:18، محسن 69 گفته است :

نه عزیز برای  گیم انلاین نمیخوام اما  قطعا اینطور نیست که شما میگی فرقی نمیکنه :|

هرجور حساب کنی برای گیم هدفون بهتر از اسپیکر هست

تازه جالب اینکه هدفون گیم معمولا برای موسیقی و فیلم مناسب نیست

من هدفون steel series siberia رو گرفتم و تست کردم، مثلا قرار بود خیلی فوق العاده باشه ولی بنظرم تو گیم خیلی خوب بود، توی فیلم و موسیقی همین هدفون پایونیر که دارم بهتر بوده و هست

این نقل قول از انجمن لاینس تک تیپ :

نقل قول

Headphones, who the fuck wants to hear echo in the backround if you have a mic on...

its really annoying

این نقل قول دوم:

نقل قول

Speakers are more comfortable but either you use 5.1 speakers to get full surround sound or you go headphones with 5.1->2.0 via Dolby Headphone/SBX/CMSS/Razor surround etc to get that binaural like input for sound direction cues. Gaming on 2.0 isn't very competitive nor does it really show the full sound potential of a single player game.

بهر حال من دارم به شما پیشنهاد میدم که کیفیت صدای اسپیکر برات اولویت باشه

اینجوری از فیلم و موسیقیت لذت میبری

برای گیم هم من موقع بازی افلاین اسپیکر استفاده میکنم، و بله چون صدا استریو هست کمک میکنه ولی اصلا برای خود من مهم نیست

و موقع بازی انلاینم که هیچ وقت اسپیکر استفاده نمیکنم

و از جفتشم لذت میبرم

در نهایت فکر نمیکنم توی تجربه ی گیم بین اسپیکر های مختلف 2.1 استریو فرقی بکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنظر بنده ادیفایر اما مدل بهتر بگیر ،چون با افزایش قیمت دلار اینا دوبرابر نشدن همون قیمت قبلی ان اما توجه انید الان اسپیکر لاجیتک ۱۰۰دلاری شده ۹۰۰ت،اما ادیفایر همون ۴۵۰ تا ۵۰۰ایناست ،حداقل تو ایران الان ارزش خریدشون بهتره،البته اون مدلا ادیفایر جالب نیستن 

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/14, 23:33:29، silvermanhhh گفته است :

من یه 1more piston fit دارم خیلی خوبه،

درود

میشه بپرسم چند خریدید؟

من شنیدم بیشتر ایرفون های 1More بعد از یه مدت دچار خرابی میشن! 

مثلاً کاپ سمت چپ یا راستشون از کار میفته!

واسه‌ی شما چنین مشکلی پیش اومده تا حالا؟

لینک به دیدگاه

اره میگن از این چیزا،منم مدت زیادی نیست دارمش،الان ۴ماهه هنوزم خوبه،از دیجی کالا گرفتم فکر کنم ۴۵ ت بود پیشنهاد ویژه بود دوتا برام فرستاد،یکیشم دادم برادرم،مزیت بزرگش اینه که ارگونومیکه قشنگ میره تو گوش و در نمیاد مثل بقیه مدلا

درود

میشه بپرسم چند خریدید؟

من شنیدم بیشتر ایرفون های 1More بعد از یه مدت دچار خرابی میشن! 

مثلاً کاپ سمت چپ یا راستشون از کار میفته!

واسه‌ی شما چنین مشکلی پیش اومده تا حالا؟

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...