رفتن به مطلب

مشکل پارتیشن

rahyarpaul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه مشکلی دارم.مادربورد این کامپیوتر efi هست و uefi نیست

پیشنهادم بهش این بود که هارد جداگانه کم حجم که داره رو بزاره برا سیستم و اون 3 ترا رو بکنه هارد دوم که بوت محسوب نشه و بتونه کارشو پیش ببره ،چون نمیخواست تغییر مادربورد و cpu بده

حالا هارد 500 اش شده مال سیستم.

اما هارد 3 ترا که 2.2 رو میشناخت mbr هست و بیش از 2.2 ترا پارتیشن بندی نمیشه.

حالا مشکل اینه.این هارد 3 ترا تقریبا کامل پره و چیزی نداره که بتونه فایلها رو بریزه توش و اینو فرمت کنه بعد gpt کنه و ازش استفاده کنه

آیا راهی هست که بشه هارد رو قسمت قسمت gpt کرد یا حالتی که درایور gpt بشه و فایلها از بین نره

الان هارد 3 ترا 5 درایوه. ولی میشه تک درایو کرد

چون هارد 500 خالیه و میشه از این ریخت تو اون و درایوها رو تک تک حذف کرد

دیدم نرم افزار EaseUS Partition Master  هست که بدون از دست دادن اطلاعات میتونه تبدیل کنه

واقعا کسی استفاده کرده ،اگه بشه من کل هارد رو تک درایو کنم و تمام فایلها رو بریزم توش

و بعد تغییر بدم به gpt

ویرایش شده توسط rahyarpaul
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، rahyarpaul گفته است :

یه مشکلی دارم.مادربورد این کامپیوتر efi هست و uefi نیست

پیشنهادم بهش این بود که هارد جداگانه کم حجم که داره رو بزاره برا سیستم و اون 3 ترا رو بکنه هارد دوم که بوت محسوب نشه و بتونه کارشو پیش ببره ،چون نمیخواست تغییر مادربورد و cpu بده

حالا هارد 500 اش شده مال سیستم.

اما هارد 3 ترا که 2.2 رو میشناخت mbr هست و بیش از 2.2 ترا پارتیشن بندی نمیشه.

حالا مشکل اینه.این هارد 3 ترا تقریبا کامل پره و چیزی نداره که بتونه فایلها رو بریزه توش و اینو فرمت کنه بعد gpt کنه و ازش استفاده کنه

آیا راهی هست که بشه هارد رو قسمت قسمت gpt کرد یا حالتی که درایور gpt بشه و فایلها از بین نره

الان هارد 3 ترا 5 درایوه. ولی میشه تک درایو کرد

چون هارد 500 خالیه و میشه از این ریخت تو اون و درایوها رو تک تک حذف کرد

دیدم نرم افزار EaseUS Partition Master  هست که بدون از دست دادن اطلاعات میتونه تبدیل کنه

واقعا کسی استفاده کرده ،اگه بشه من کل هارد رو تک درایو کنم و تمام فایلها رو بریزم توش

و بعد تغییر بدم به gpt

خیر

برای GPT باید وقتی ویندوز رو عوض میکنید در داخل اینستال ویندوز همه ی پارتیشن ها رو پاک کرده و یه پارتیشن که  UNLOCATED هست را EXTEND کنید . بدون رفتن اطلاعات ممکن نیست و استفاده از این برنامه ها هم اصلا و عبدا پیشنهاد نمیشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

خیر

برای GPT باید وقتی ویندوز رو عوض میکنید در داخل اینستال ویندوز همه ی پارتیشن ها رو پاک کرده و یه پارتیشن که  UNLOCATED هست را EXTEND کنید . بدون رفتن اطلاعات ممکن نیست و استفاده از این برنامه ها هم اصلا و عبدا پیشنهاد نمیشه

نیازی به اون نیست و از disk management هم میشه استفاده کرد چون هارد دومه.

برنامه دیدم استفاده شده فقط میخوام ببینم اینجا کسی استفاده کرد و اطلاعات آسیبی دیده یا نه.

لینک به دیدگاه

در انتها ما minitool oartition اینکار رو کردم و به gpt تبدیل شد و فایلها حذف نشدن و اون 750 گیگ هم 749 گیگش آزاد شد

تست کامل از هازد همگرفتم.کوچکتررین مشکلی براش پیش نیومد.

لینک به دیدگاه

تو این گرونی ها بد ترین اتقافی که می‌تونه بیفته (بعد از ابتلا به بیماری و در تور پزشکان افتادن) از دست دادن یکی از قطعات کامپیوتره

قسمت هیچ‌کسی نشه 

ویرایش شده توسط adreno420
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، adreno420 گفته است :

تو این گرونی ها بد ترین اتقافی که می‌تونه بیفته (بعد از ابتلا به بیماری و در تور پزشکان افتادن) از دست دادن یکی از قطعات کامپیوتره

قسمت هیچ‌کسی نشه

الان میترسیم گیم سنگین بزنیم فقط بازی انلاین دو بعدی که یک وقت به قطعات فشار وارد نشه تو این هوای گرم و هر روز برای افزایش طول عمر و سلامتیشون بیشتر از خودمون دعا میکنیم و کار های دیگه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...