رفتن به مطلب

Intel 8Gen Or AMD Ryzen 2000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان.

قصد اسمبل کیسی رو دارم که در مورد سی پی یو کمی تردید دارم .

به نظر شما رایزن سری 2000 بهتره یا اینتل نسل 8 ؟

محدودیت بودجه ندارم.

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

رایزن سری ۲۰۰۰ بهتره . مادربرد هم سری ۴۰۰ بگیر . علتش هم اینه احتمال این که مادربرد سری ۴۰۰ ای ام دی از نسل بعدی رایزن پشتبانی کنه زیاده . ولی اینتل برای هر سری از پردازنده ها یه چیپست جدید معرفی میکنه. در ضمن نسل دو رایزن برای گیم هم بهینه تر شد و عملکرد خوبی در بنچمارک ها به نمایش گذاشتن. 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Xps گفته است :

با سلام خدمت دوستان.

قصد اسمبل کیسی رو دارم که در مورد سی پی یو کمی تردید دارم .

به نظر شما رایزن سری 2000 بهتره یا اینتل نسل 8 ؟

محدودیت بودجه ندارم.

کاربریتون چیه؟

مشخصات مابقی قطعاتی که انتخاب کردید رو بدید

لینک به دیدگاه

اگه محدودیت بودجه ندارید ۸۷۰۰k با یه aio

تا ۵ گیگاهرتز اورکلاک و حال کنید

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، AminA گفته است :

نسل 8 و تمام.

رایزن 2700X تو عملکرد پرفورمنس ( Passmark ) از 8700K بهتر عمل کرده و قاعدتا خنک تره نسبت به 8700K - منتهی از عملکرد گیمینگ اطلاعی ندارم.

در 8 ساعت قبل، m_555 گفته است :

رایزن سری ۲۰۰۰ بهتره . مادربرد هم سری ۴۰۰ بگیر . علتش هم اینه احتمال این که مادربرد سری ۴۰۰ ای ام دی از نسل بعدی رایزن پشتبانی کنه زیاده . ولی اینتل برای هر سری از پردازنده ها یه چیپست جدید معرفی میکنه. در ضمن نسل دو رایزن برای گیم هم بهینه تر شد و عملکرد خوبی در بنچمارک ها به نمایش گذاشتن. 

یقینا پشتیبانی خواهد کرد ولی اینتل در حق مشتری بسیار کم لطفی میکنه و چیپ Z270 از نسل 8 پشتیبانی نمیکنه / به نظر شما X370 جوابگوی Ryzen 2700X هستش ؟

منبعی برای تست گیمینگ Ryzen 2700X بهم معرفی میکنین ؟

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

کاربریتون چیه؟

مشخصات مابقی قطعاتی که انتخاب کردید رو بدید

مالتی مدیا ( اکثرا اوقات ) و گیمینگ.

MB : None
Cpu : None
Vga : ASUS ROG STRIX GTX 980Ti Matrix
Ram : x2 Geil Evo X 8Gb 3000Mhz CL16 RGB
SSD : Samsung Evo 850 250GB
Hard : WD 1Tb Blue
Power : Green 650W OCPT

در 6 ساعت قبل، adreno420 گفته است :

اگه محدودیت بودجه ندارید ۸۷۰۰k با یه aio

تا ۵ گیگاهرتز اورکلاک و حال کنید

اورکلاک به 5 به همین سادگیا نیست و با فرکانس استوک خودش به حدی کافی داغ هست اینتل .
تازه کاربریی که من دادم فک نمیکنم نیاز به 5 گیگاهرتز باشه.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Xps گفته است :

رایزن 2700X تو عملکرد پرفورمنس ( Passmark ) از 8700K بهتر عمل کرده و قاعدتا خنک تره نسبت به 8700K - منتهی از عملکرد گیمینگ اطلاعی ندارم.

یقینا پشتیبانی خواهد کرد ولی اینتل در حق مشتری بسیار کم لطفی میکنه و چیپ Z270 از نسل 8 پشتیبانی نمیکنه / به نظر شما X370 جوابگوی Ryzen 2700X هستش ؟

شما که محدود بودجه ندارین مادربرد سری ۴۰۰ تهیه کنید چون مادربرد سری ۳۰۰ شاید از نسل بعد پشتیبانی نکنه . تو youtube زیاده هستش بنچمارک . سی پی یو 2600x هم تهیه کنید برای 980ti زیاد هم هست و اگه می خوای 1080ti تهیه کنید 2700x بخرید. مادربرد زیر را تهیه کنید عالیه.

https://meghdadit.com/product/66357/

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Xps گفته است :

برای سری 2000 حتما حتما حتما مادربرد سری 400 بگیرید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m_555 گفته است :

شما که محدود بودجه ندارین مادربرد سری ۴۰۰ تهیه کنید چون مادربرد سری ۳۰۰ شاید از نسل بعد پشتیبانی نکنه . تو youtube زیاده هستش بنچمارک . سی پی یو 2600x هم تهیه کنید برای 980ti زیاد هم هست و اگه می خوای 1080ti تهیه کنید 2700x بخرید. مادربرد زیر را تهیه کنید عالیه.

https://meghdadit.com/product/66357/

تو سایت msi برای مادربرد b350 خورده نسل دوم رایزن پشتیبانی میشه مشکلی نیست 

فقط باید برای میکرو کدش بایوس اپدیت کنه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، memex گفته است :

تو سایت msi برای مادربرد b350 خورده نسل دوم رایزن پشتیبانی میشه مشکلی نیست 

فقط باید برای میکرو کدش بایوس اپدیت کنه

من منظورم از نسل دو zen2  هست عزیز نه رایزن 2000 خودم میدونم که مادربرد های سری 300 از رایزن 2000 پشتیبانی میکنه ولی ممکن است از zen2 پشتیبانی نکنه سری 300  بخاطر همین گفتم سری 400 را تهیه کند .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، m_555 گفته است :

من منظورم از نسل دو zen2  هست عزیز نه رایزن 2000 خودم میدونم که مادربرد های سری 300 از رایزن 2000 پشتیبانی میکنه ولی ممکن است از zen2 پشتیبانی نکنه سری 300  بخاطر همین گفتم سری 400 را تهیه کند .

نمیفهمم منظورتون از zen2 چیه؟ ویژگی مربوط به نسل دوم سیپیو هست؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، memex گفته است :

نمیفهمم منظورتون از zen2 چیه؟ ویژگی مربوط به نسل دوم سیپیو هست؟

در حال حاضر رایزن 2000 جز نسل یک zen هستش.

mark-papermaster-page-019.jpg

لینک به دیدگاه

من خودم نسل 8 دارم

ولی به دلیل قیمت های مزخرف

در حال حاضر سری 2000 به صرفه تر  با آیند بهتر، به نظر میرسه

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

بنظرم رایزن بگیرین بهتره،در کل برای گیمینگ اینتل بهتره چون فریم بیشتری میده (البته برای کسایی که مانیتور ۱۴۰هرتز دارن مهمه)قدرت تک هسته ایش رودست نداره اما نسل بعدیش سری ۹۰۰۰داره میاد احتمالا اونم یه مادربورد جدید بخاد،برا همین رایزن بهتره 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Xps گفته است :

مالتی مدیا ( اکثرا اوقات ) و گیمینگ.

MB : None
Cpu : None
Vga : ASUS ROG STRIX GTX 980Ti Matrix
Ram : x2 Geil Evo X 8Gb 3000Mhz CL16 RGB
SSD : Samsung Evo 850 250GB
Hard : WD 1Tb Blue
Power : Green 650W OCPT

پیشنهاد من اینه

CPU: AMD Ryzen 7 2700X

MB: Asus X470-F ROG Strix Gaming

با توجه به کارت گرافیک و نوع کاربریتون پردازنده 2700x بهترین انتخاب هست. البته رم هم این بردارید

Geil AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL16 DDR4

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ATER گفته است :

من خودم نسل 8 دارم

ولی به دلیل قیمت های مزخرف

در حال حاضر سری 2000 به صرفه تر  با آیند بهتر، به نظر میرسه

عه مبارک باشه خریدی

من خودم نسل 7 دارم خوبه ولی تو مولتی تردینگ به amd نمیرسه ولی تک هسته از amd سر تره

لینک به دیدگاه

رایزن 1 مشکلش تایمینگ رم و فرکانس بود که تو رایزن 2 هم فرکانس خوب شده هم تایمینگ رم، پس تو بازی تفاوتی ندارند به علاوه ارزون تر و هسته های بیشتری داره

مثلا 2700x با یه واتر کولر عالیه

لینک به دیدگاه

برای مصارف گیمینگ عملکرد اینتل بهتره، حتی کارت گرافیک عملکرد بهتری روی سیستم اینتل داره.

لینک به دیدگاه

درود

خرید پردازنده های  پر از باگ Intel پیشنهاد نمی کنم، همین الانم نسل هشتم از رده خارج محسوب میشه اگر مشکلات نداشتند شرکت اینتل به تکاپو نمی افتاد از معماری CFL-S نسخه های رفرش عرضه کنه تا بتونه مشکلات خطرناک از پردانده ها (نسل هشت) بر طرف کنند.

اگر کاربرد شما استفاده از برنامه های کاربردی و کمتر بازی هستش، قطعا برنده  این میدان AMD RYZEN 7 2700X هستش که در بحث Multi - Threading و پردازش ها از Intel بهتر عمل می کنه.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، TERRORIST گفته است :

درود

خرید پردازنده های  پر از باگ Intel پیشنهاد نمی کنم،

درود

بیشتر توضیح بده داداش. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

بیشتر توضیح بده داداش. 

گمونم منظورشون همون حفره های امنیتی که فاش شدن بوده باشه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

بیشتر توضیح بده داداش. 

درود

توضیحاتش بیشتر از این هستش و خارج از حوصله بحث اصلی تاپیک انشاءالله وقت کنم  یک تاپیک خوب در این باره خواهم زد، ولی مشکل اصلی  مروبط به باگ های Meltdown و Spectre می باشد.  عمق فاجعه عمیق تر از این خبرهاست که ما تو سایت ها داریم میببینیم. نفوذ باج افزارها و نرم افزارهای مخرب و کنترل هکرها از طریق این باگ ها نفود و ...  مشکلاتی هستش که منتشر شده است.

تا نسل 10 (دهم) معماری Core این مشکلات حل نخواهد شد به صورت کامل ، شاید مسکنی براش تجویز بشه و درمان قطعی نیستش.

**** ولی در نسل جدید AMD تحت نام RYZEN Plus این مشکلات بر طرف شدن و کاربر با خیال راحت می تواند از این پردازنده ها استفاده نماید.

ویرایش شده توسط TERRORIST
لینک به دیدگاه

بنظرم الان بصورت کلی و برای مصارف معمول و خانگی که گیم هم زیرمجموعش باشه خرید رایزن منطقی تره مگه برای یسری مصارف خاص بشه گفت فلان مورد از اینتل بهتره.

باز هم بنظرم کلا ما انسانها بطور غیر باوری مقابل تغییر بصورت ناخوداگاه ایستادگی میکنیم و خیلی از ماها تو ذهنمون مونده که اینتل بهتر و لول بالاتره..اما اگه قیمت که یه رکن اساسی خرید کنار کیفیت هست رو هم در نظر داشته باشیم اینتل با اختلاف رده دوم هست در حال حاضر(نسل جدید خصوصا در مورد ای ام دی که رایزن هست منظورمه)..و اگه "این تعصب و طرفداری به واسطه سابقه ی بهتر اینتل" واقعا نبود قطعا اینتل مجبور به کاهش شدید قیمتها بود.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، TERRORIST گفته است :

ولی مشکل اصلی  مروبط به باگ های Meltdown و Spectre می باشد

چ ربطی داره 

تو دنیا میلیون ها حملات زیرو دی اتفاق میوفته که خبر نداریم از چه باگی هست 

خیلی مسخرست بگیم بخاطر باگ امنیتی نخرید 

وقتی رو سیستم مدیریت داشته باشی بدونی چیو کلیک کنی چیو نریزی چیو با احتیاط بریزی حداقل اینه که جلوی حملاتی که وابسته به اجرا شدن توسط کاربر هست گرفته میشه 

اون ب کنار خود  amd هم باگش لو رفت که 13 تا باگ داشت 

https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/18984/amd-باگ-پردازنده-های-ryzen-را-در-لینوکس-تائید-کرد

https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/21408/مشکلات-امنیتی-cpu-ها-به-amd-و-arm-رسیده-است

https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/21462/پاسخ-به-یک-اشتباه-در-زمینه-باگ-پردازنده-ها

https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/21583/amd-وضعیت-امنیتی-cpu-های-شما-را-تشریح-کرد

https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/21412/راه-حل-های-جلوگیری-از-باگ-امنیتی-پردازنده-ها-توصیه-های-گام-به-گام

https://apa.aut.ac.ir/?p=3723

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، memex گفته است :

چ ربطی داره 

تو دنیا میلیون ها حملات زیرو دی اتفاق میوفته که خبر نداریم از چه باگی هست 

خیلی مسخرست بگیم بخاطر باگ امنیتی نخرید 

وقتی رو سیستم مدیریت داشته باشی بدونی چیو کلیک کنی چیو نریزی چیو با احتیاط بریزی حداقل اینه که جلوی حملاتی که وابسته به اجرا شدن توسط کاربر هست گرفته میشه 

اتفاقا خیلی ربط داره، گرچه شاید برای کاربران عادی یا گیمرها مهم نباشه ولی این پردازنده ها در محیط های دیگه ای هم استفاده می شوند به گونه ای که بنده بررسی کردم هکرها و با استفاده از نرم افزارهای مخرب تونستند از همین باگ ها سیستم مورد نظر را تحت تاثیر قرار دهند و عمل خراب کارانه را انجام دهند.

سر فرصت وقت کنم قشنگ توضیح میدم  چرا این باگ ها انقدر خطرناک هستند و این که چرا از دیده کاربران عادی  و گیمر مهم نیستش  ولی ما فقط می خواهیم بروی فایل exe کلیک کنیم  بازی مورد نظر یا برنامه اجراء بشه و از Back Ground پردازش ها خبر نداریم که.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...