رفتن به مطلب

کلاب بهترین اسپم 2


Poorya_Lion
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ما هم امروز لازانیا داریم :D

معین جان لازانیاهای خونه ی ما رو نخوردی وگرنه عاشقش می شدی :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • ارسال 7.3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

  • حمیدرضا نظری(hamidparniyan)

    1477

  • Mohamad Hajati

    1256

  • koenigsegg

    1216

  • Ata_Se7en

    357

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

  • کاربر ویژه

یکجوریه!

بمن تعارف نزنید که الان ....

گلاب بروتون :دی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

آرمین بگو براش چی میزنی تا بگیم چیا اضافه کنی باقلوا میشه B)

 

عطا جان، فلفل رنگی سبز و زرد و قرمز، پنیر پیتزا، خود لازانیا، قارچ، ذرت، یه کمی هم چرخکرده با گوجه یا همون مایع ماکارونی و سس کچآپ تند و جعفری خورد شده که آخر سر اضافه میشه.

 

درود

هیچ وقت ازش خوشم نیومده ! 8-X

یکجوریه!

بمن تعارف نزنید که الان ....

گلاب بروتون :دی

معین جان برات با پست پیشتاز میفرستم. البته مطمئن نیستم به دستت برسه با اون وضعیت پست. ^_^

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

آرمین جان جعفری تازه ، یادت نره

 

همه چی که زدی پسر !!!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه
Share on other sites

آرمین جان جعفری تازه ، یادت نره

 

همه چی که زدی پسر !!!

 

حتما عطا جان :big bug:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

آرمین جان نمیدونم داری چیکار میکنی اما آرزو میکنم تهش یه چیز قابل خوردنی از آب در بیاد  :lol:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
آرمین جان نمیدونم داری چیکار میکنی اما آرزو میکنم تهش یه چیز قابل خوردنی از آب در بیاد  :lol:

 

اینو خوب گفتی!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

                                                         اسپمر ها به بهشت نمیروند ...

 

از ما گفتن بود . خود دانید

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود

اتفاقا بچه ها هر وقت پبترا دعوت می کنند واسه من می دونند باید لازانیا میگیرن... =P~

گفتم شمام بدونید :D

--------------------------

ارمین خوشمزه بود؟؟؟ یه عکس بگیر بزار اگه هنوز نخوردینش ببینم دست پختت چحوریه وقت شوهر دادنت شده یا نه؟؟؟  :D 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

آرمین جان نمیدونم داری چیکار میکنی اما آرزو میکنم تهش یه چیز قابل خوردنی از آب در بیاد :lol:

محمد جان، به نظرمن که خوراک اوورکلاکر هاست :lol:

 

 

درود

اتفاقا بچه ها هر وقت پبترا دعوت می کنند واسه من می دونند باید لازانیا میگیرن... =P~

گفتم شمام بدونید :D

--------------------------

ارمین خوشمزه بود؟؟؟ یه عکس بگیر بزار اگه هنوز نخوردینش ببینم دست پختت چحوریه وقت شوهر دادنت شده یا نه؟؟؟  :D

 

جات خالی نیما، ما که ایتالیایی هستیم طبیعتا" مزاجمونم ایتالیاییه.

 

راستش عکس نتونستم بگیرم چون دوربین خوب نداشتم. ولی با موبایل یکی در حین آماده سازی گرفتم. البته چون پنیر کم اومد ناچار شدم برم بیرون بخرم و بعدا یادم رفت بازم عکس بگیرم، دوستان جای همه خالی:

 

post-10228-0-68747600-1360523477_thumb.jpg

 

 

 

 

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

محمد جان، به نظرمن که خوراک اوورکلاکر هاست :lol:

 

 

 

جات خالی نیما، ما که ایتالیایی هستیم طبیعتا" مزاجمونم ایتالیاییه.

 

راستش عکس نتونستم بگیرم چون دوربین خوب نداشتم. ولی با موبایل یکی در حین آماده سازی گرفتم. البته چون پنیر کم اومد ناچار شدم برم بیرون بخرم و بعدا یادم رفت بازم عکس بگیرم، دوستان جای همه خالی:

 

attachicon.gif545872.JPG

 

 

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~  آقا نگذارید از این عکسها

لینک به دیدگاه
Share on other sites

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~  آقا نگذارید از این عکسها

 

شرمندم هومن جان، داداش بفرما عزیز. (*)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

ظاهرش که خوب شده  . مزه اش رو ولی خودت باید بگی . چطور شده ؟  ^_^ 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ظاهرش که خوب شده  . مزه اش رو ولی خودت باید بگی . چطور شده ؟  ^_^

 

محمد جان تو عکسش که انداختم هنوز نپخته است. البته جات خالی محصول نهایی مزش خوب بود. ولی من خودم یک انتظار دیگه ای از خودم دارم. نمیدونم تو اینترنت سرچ کردم دیدم روی لازانیا رو خیلی خوشکلتر میشه از آب درآورد، ولی مال من اینطوری خوشکل نمیشه. من تو رستوران هم لازانیا خوردم متاسفانه هیچ کجا لازانیایی که روش مثل تو عکس زیر برشته و دورش نارنجی بشه ندیدم.

 

نمیدونم چه پنیری میزنن یا چطوری این رنگی درستش میکنن، خیلی تلاش کردم منم اینطوری درستش کنم ولی تا حالا موفق نبودم:

 

em2e0gs52haxiinv36ky.jpg

 

البته مال منم پنیرش برشته میشه، مثل حالت برشته بودن پنیر پیتزا ولی این رنگی تو عکس در نمیاد. دوستان ایده ای در این مورد ندارید؟

ویرایش شده توسط ARMIN2012
لینک به دیدگاه
Share on other sites

آرمین جان من میگم بهش ولتاژ کم دادی این رنگی نشده! به خاطر همین پایدار نیست. ولتاژ بیشتر بدید درست میشه :D

ویرایش شده توسط OC_King
لینک به دیدگاه
Share on other sites

آرمین جان من میگم بهش ولتاژ کم دادی این رنگی نشده! به خاطر همین پایدار نیست. ولتاژ بیشتر بدید درست میشه :D

آخ گفتی، ای کاش به همین سادگی ولتاژ دادن بود. اصن همش باید حواست بهش باشه. ;)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

آرمین نکن با هرکی این کارو میکنی با من نکن. این ماه دوم رژیمم هست واقعا پدر آدم درمیاد این هارو میبینه:دی

توی این دو ماه هم نمیدونم چرا ولی دو کیلو هم اضافه کردم:دی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود مجدد و شب بخیر خدمت دوستان لبونی لازانیایی و غیر لازانیایی :D

ارمین جان از طرز تهیت معلومه خوردن داره ، جای منم پر کنید!!!

پنیر فکر نکنم فرق داشته باشه همون پنبر فله ای خودمون هست اما فکر می کنم تو این عکس طرف جای پختش و نحوه ی دما دهیش فرق می کنه و توش دقت زیادی بخرج داده که تازه لازانیاشم گذاشته خنک شده عرق کرده عکس گرفته داغ نیست ظاهرا... اما من باشم یُخده بیشتر میزارم تو فر پنبرش برشته تر بشه. =P~

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
درود مجدد و شب بخیر خدمت دوستان لبونی لازانیایی و غیر لازانیایی :D

ارمین جان از طرز تهیت معلومه خوردن داره ، جای منم پر کنید!!!

پنیر فکر نکنم فرق داشته باشه همون پنبر فله ای خودمون هست اما فکر می کنم تو این عکس طرف جای پختش و نحوه ی دما دهیش فرق می کنه و توش دقت زیادی بخرج داده که تازه لازانیاشم گذاشته خنک شده عرق کرده عکس گرفته داغ نیست ظاهرا... اما من باشم یُخده بیشتر میزارم تو فر پنبرش برشته تر بشه. =P~

مگه میخواد نون بپزه که بزاره بیشتر برشته بشه:دی

همه خوشمزگیش به نرمیه پنیرش هست:دی

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

مگه میخواد نون بپزه که بزاره بیشتر برشته بشه:دی

همه خوشمزگیش به نرمیه پنیرش هست:دی

احه الان اینحوری خیلی کش میاد هر چی بکشی کم نمیاره ... خیلی کثیف کاری داره البته بعضیا همینشو دوست دارن، اما من بشخصه دوست دارم اینشکلی بشه post-2742-0-29295200-1360529223_thumb.jpg!  :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود مجدد و شب بخیر خدمت دوستان لبونی لازانیایی و غیر لازانیایی :D

ارمین جان از طرز تهیت معلومه خوردن داره ، جای منم پر کنید!!!

پنیر فکر نکنم فرق داشته باشه همون پنبر فله ای خودمون هست اما فکر می کنم تو این عکس طرف جای پختش و نحوه ی دما دهیش فرق می کنه و توش دقت زیادی بخرج داده که تازه لازانیاشم گذاشته خنک شده عرق کرده عکس گرفته داغ نیست ظاهرا... اما من باشم یُخده بیشتر میزارم تو فر پنبرش برشته تر بشه. =P~

 

برشته بشه مثلا تا اینقدر؟

 

76tai42dlm5hc2bynkg5.jpg

 

لازانیای منم تقریبا نزدیک به این درمیاد. ولی من اونی که دورش نارنجی میشه رو بیشتر دوست دارم. 

 

آرمین نکن با هرکی این کارو میکنی با من نکن. این ماه دوم رژیمم هست واقعا پدر آدم درمیاد این هارو میبینه:دی

توی این دو ماه هم نمیدونم چرا ولی دو کیلو هم اضافه کردم:دی

 

شرمندم فردی جان، در حال مشورت گرفتن از دوستان هستم، امیدوارم در رژیم موفق باشید، من خودم 2 ما پیش رژیم بودم، 5 کیلو کم کردم، ولی در یک ماه پیش اتفاقی پیش اومد که نتونستم به رژیمم ادامه بدم. :)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

بابا مثبت ندارم اینقدر نزنین این دکمه رو ادم خجالت میکشه داریم بحث می کنیم و اسپم میدیم اور نمی کنیم که... :D

اگه به سه تا عکس ارمین حان دقت کنی اولی نپخته :D  دومی ردیفه :D  سومی سوخته :D (پنیرش توشو نمی دونم باید خورد)

البته از نظر من چون اولی نارنجی هست وسطش سفید(اصلا نپخته) دومی سرخ و برشته هست، سومی تفریبا یه رگهیه رو به سیاهی وسطش هست طرف فوتیال میدیده جای حساسش بوده دیر رسیده بر داشته همشون هم از اولی تا سومی 5 مین بیشتر طول نمی کشه!!! ^_^

دقیقا مثل تخم مرغ که م پزی یا خامه هنوز برای بعضیا یا سفیده تقریبا سفت شده اما زردهِ  نه  یا همش سفت شده که من وسطی رو می پسندم! :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

سلام

ارمین جان لازانیات رو به قیمت فروش فوری خریدارم ( بوی عطرش کل خونه رو گرفته !) زود بفرست بیاد که دارم پد موس رو مثل لواشک میخورم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام

ارمین جان لازانیات رو به قیمت فروش فوری خریدارم ( بوی عطرش کل خونه رو گرفته !) زود بفرست بیاد که دارم پد موس رو مثل لواشک میخورم

 

عطا جان، 

 

نميفروشم - فقط تعويض دارم اونم با مطالب اين تاپيك شما: جاذبه های آزار دهنده ایران

 

 

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری


×
×
  • اضافه کردن...