رفتن به مطلب

تغییرات پاور برای ارتقا گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده قصد خرید گرافیک 5670 یا 6670 از برند sopphire از نوع GDDR5 را دارم

سیستم فعلی من :

M B:gigabyte 770 t usb3

cpu : amd phenom2 965 be

cooler : zalman cnps 10x performa

case : green stylish

dvd writer : pione

powre: green 430A

vga فعلی: xfx 9600 gso 1.5gb farcry edition

آیا نیاز به ارتقا پاور می باشد؟

حداقل پاور مورد نیاز چند وات است؟

پاور و کارت گرافیک کنونی بنده به چه قیمتی فروش می رود؟

در این رنج قیمت و قدرت گرافیک ، مدلی را در نظر دارید که نیاز به ارتقا پاور نداشته باشد؟

بودجه بنده برای ارتقا پاور بسیار کم میباشد پس حالت 30 درصد بیشتر بودن پاور برای جلوگیری از افت را مد نظر قرار ندهید

ضمنا این سیستم با این پاور تا حالا مشکلی نداشته است و از زمان خرید یک سال می گذرد

ببخشید اگه سوالاتم طولانی شد.@};-

مدت زمان خرید ویرایش شد

ویرایش شده توسط sator
لینک به دیدگاه

• ارسال 85
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

سلام

بنده قصد خرید گرافیک 5670 یا 6670 از برند sopphire از نوع GDDR5 را دارم

سیستم فعلی من :

M B:gigabyte 770 t usb3

cpu : amd phenom2 965 be

cooler : zalman cnps 10x performa

case : green stylish

dvd writer : pione

powre: green 430A

vga فعلی: xfx 9600 gso 1.5gb farcry edition

آیا نیاز به ارتقا پاور می باشد؟

حداقل پاور مورد نیاز چند وات است؟

پاور و کارت گرافیک کنونی بنده به چه قیمتی فروش می رود؟

در این رنج قیمت و قدرت گرافیک ، مدلی را در نظر دارید که نیاز به ارتقا پاور نداشته باشد؟

بودجه بنده برای ارتقا پاور بسیار کم میباشد پس حالت 30 درصد بیشتر بودن پاور برای جلوگیری از افت را مد نظر قرار ندهید

ضمنا این سیستم با این پاور تا حالا مشکلی نداشته است و از زمان خرید 8 ماه می گذرد

ببخشید اگه سوالاتم طولانی شد.@};-

نیازی به تغییر پاور نیست

از گرافیک فعلی کمتر برق مصرف نکنه بیشتر مصرف نمیکنه

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/ati-radeon-hd-5670-overview/Pages/ati-radeon-hd-5670-overview.aspx#2

خرید یک سی پی یو کولر خوب برای عجیب آمد

اون پول رو واسه یه سی پی یو بهتر هزینه میکردی بهتر نبود؟

لینک به دیدگاه

شما برای این دو مدل نیازی به تغییر پاور نداری . حتی مدل 5750 هم میتونی با همین پاور استفاده کنی . ولی اگر بالاتر از اون بخوای بگیری باید پاور رو عوض کنی . هرچند جیفورس 450 هم با این پاور کار میکنه ، ولی لب مرز هست و ممکنه بعدا اذیت کنه . اما در مورد خود تغییر کارت . شما اگر بخوای کارت خودتون رو با 5670 یا 6670 عوض کنی تغییر چندانی نمیبینی . ارزش این کار رو نداره . شما حداقل باید 5750 بگیری تا تغییری تو کارایی ببینی . اون هم نیاز به تغییر پاور نداره . مصرف 5750 در حدود همون کارت شماست .

لینک به دیدگاه

نیازی به تغییر پاور نیست

از گرافیک فعلی کمتر برق مصرف نکنه بیشتر مصرف نمیکنه

http://www.amd.com/u...overview.aspx#2

خرید یک سی پی یو کولر خوب برای عجیب آمد

اون پول رو واسه یه سی پی یو بهتر هزینه میکردی بهتر نبود؟

ممنون از راهنماییتون

من با گرافیک فعلیم مشکلی زیادی ندارم فقط صدای خنک کنندش روی اعصابم گرگم به هوا بازی می کنه

خود فن استوک سی پی یو هم همون بازی رو رو اعصابم می کرد تا اینکه گفتم براش کولر بخرم

ضمنا کولر رو دو ماه است که خریده ام و در زمانی که من cpu را خریدم از بالاترین مدلهای بازار بود و شش هسته ای ها هنوز نیامده بودند

در مورد صدا هم من خیلی حساس هستم.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون

من با گرافیک فعلیم مشکلی زیادی ندارم فقط صدای خنک کنندش روی اعصابم گرگم به هوا بازی می کنه

خود فن استوک سی پی یو هم همون بازی رو رو اعصابم می کرد تا اینکه گفتم براش کولر بخرم

ضمنا کولر رو دو ماه است که خریده ام و در زمانی که من cpu را خریدم از بالاترین مدلهای بازار بود و شش هسته ای ها هنوز نیامده بودند

در مورد صدا هم من خیلی حساس هستم.

اگه واسه صدا هست میتنی یک کولینگ واسه گرافیکت بخری

گرافیک فعلیتون هم با 5670 تقریبا برابر هست و حتی بعضی جاها بهتر هست مخصوصاً که اورکلاک هم شده

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5670-review-test-crossfire/17

ویرایش شده توسط bestirani2
لینک به دیدگاه

اگه واسه صدا هست میتنی یک کولینگ واسه گرافیکت بخری

گرافیک فعلیتون هم با 5670 تقریبا برابر هست و حتی بعضی جاها بهتر هست مخصوصاً که اورکلاک هم شده

http://www.guru3d.co...st-crossfire/17

مشکل فقط صدا نیست کارت هم تو بعضی کارا ضعیفه

ضمنا من نتونستم براش کولر ارزون پیدا کنم به این نتیجه رسیدم که پول کولر رو هم بگذارم و یک کارت جدید بخرم

لینک به دیدگاه

مشکل فقط صدا نیست کارت هم تو بعضی کارا ضعیفه

ضمنا من نتونستم براش کولر ارزون پیدا کنم به این نتیجه رسیدم که پول کولر رو هم بگذارم و یک کارت جدید بخرم

پس حداقل باید یک 5770 بگیرید که بتونید تفاوت رو احساس کنید که اینم 530 وات رو نیاز داره

ضمن اینکه پاور شما شاخه 12 ولتش ضعیف هست و برق واسه گرافیک هم نداره پس حتما یک 530 رو نیاز دارید

لینک به دیدگاه

پس حداقل باید یک 5770 بگیرید که بتونید تفاوت رو احساس کنید که اینم 530 وات رو نیاز داره

ضمن اینکه پاور شما شاخه 12 ولتش ضعیف هست و برق واسه گرافیک هم نداره پس حتما یک 530 رو نیاز دارید

5750 هم بگیرن ایشون میتونن تفاوتی رو که میخوان ببینن . نیازی هم به تعویض پاور ندارن .

لینک به دیدگاه

یک کابل 6 پین برای گرافیک داره

لینک به دیدگاه

5750 همون یک 6 پین براش کافیه . اگر واقعا میخوای عوض کنی کمتر از 5750 بگیری ضرر کردی . بیشتر هم بخوای بگیری باید پاور رو عوض کنی . خود 5750 الان حدود 140 تومان هست . اگر بخوای پاور رو عوض کنی حدود 40 تومان باید سر بدی ، 5770 رو هم حدود 160 باید بخری . یعنی 60 تومان هزینه اضافی .

لینک به دیدگاه

5750 هم بگیرن ایشون میتونن تفاوتی رو که میخوان ببینن . نیازی هم به تعویض پاور ندارن .

اینطوری تحت فشار قرار میگیره

خود سایت ATI گفته حداقل به 450 وات نیاز هست

ضمن اینکه الان سایت گرین رو بررسی کردم پاور ایشون شاخه 12 ولتش فقط 335 وات داره

و برمامه خود گرین 500 وات نشون میده

ضمن اینکه اختلاف قیمت 5750 با 5770 کم هست و 10 فریم توی بازی ها میصرفه

باز میتونند همون 5750 یا 5770 رو بگیرند و مثلاً 2 ماه دیگه که پول دستشون میاد یک پاور هم بخرند

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من برای برادرم 5750 با Core i3 540 اینتل بستم .پاورش 430 وات هست . شما CPU رو هم نگاه کن . این کارت زیر 90 مصرف داره . CPU ایشون هم در بیشترین حالت زیر 200 وات مصرفشه . تا جایی که من میدونم ریل 12 ولت هم برق این 2 قطعه رو تامین میکنه و این 2 قطعه تاثیر گذار هستن( اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن) . در بدترین حالت مجموع مصرف این دو قطعه با هم 280 وات نمیشه . شما حالا 20 وات هم بذار برای اطمینان . باز هم جا داره .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من برای برادرم 5750 با Core i3 540 اینتل بستم .پاورش 430 وات هست . شما CPU رو هم نگاه کن . این کارت زیر 90 مصرف داره . CPU ایشون هم در بیشترین حالت زیر 200 وات مصرفشه . تا جایی که من میدونم ریل 12 ولت هم برق این 2 قطعه رو تامین میکنه و این 2 قطعه تاثیر گذار هستن( اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن) . در بدترین حالت مجموع مصرف این دو قطعه با هم 280 وات نمیشه . شما حالا 20 وات هم بذار برای اطمینان . باز هم جا داره .

با این تفسیر شما میگید که 5750 انتخاب خوبیه؟

گزینه ی بهتری هم با این امکانات دارید؟

اگر چاره ای نباشه مجبورم که پاور را ارتقا بدم یک پاور مناسب هم معرفی کنید که اختلاف هزینش زیاد نشه و قابل اطمینان باشه

ببخشید که سوالاتم طولانیه@};-

لینک به دیدگاه

اگه بخواهیم سایت گرین رو ملاک قرار بدهیم سی پی یو ایشون 175 وات نیاز داره

http://www.green-case.com/products/power/powercalculator/calculator.php?calculator=amd

و پاور برادرتون 105 وات

http://www.green-case.com/products/power/powercalculator/calculator.php?calculator=intel

که همین 70 وات باعث شد که گرین 500 وات پیشنهاد بده.

بعدش فقط این دو قطعه نیستن که از شاخه 12 ولت استفاده میکنند

خود مادربورد استفاده میکنه ، همون فنی که بستند خودش 10 وات از 12 ولت میگیره و حتی هارد و دی وی دی رایتر هم قسمتی از برقشون رو از 12 ولت میگیرند

به هر حال کاملاً لب مرز هست

یک کار بهتر

گرافیک رو بگیرند بعد شاخه 12 ولت رو با ولت متر اندازه بگیرند اگه آمده بود زیر 11.75 بعد برند یک پاور بخرند.

و به عنوان آخرین نکته چون پاور داره از حداکثر قدرتش استفاده میکنه همین پاور توی بازی و ... صدای خیلی بدی تولید میکنه

لینک به دیدگاه

حرف شما درست . ولی اگر دقت کنی میبینی که ایشون همین الان دارن با کارت Geforce 9600 GSO 1.5 از پاور 430 استفاده میکنن و مشکلی ندارن . مصرف کارت ایشون با 5750 تقریبا یکیه . اگر بری تو سایت محاسبه پاور مصرفی برای قطعات میبینی که خیلی کمتر از این مقدار نیاز داره .

لینک به دیدگاه

حرف شما درست . ولی اگر دقت کنی میبینی که ایشون همین الان دارن با کارت Geforce 9600 GSO 1.5 از پاور 430 استفاده میکنن و مشکلی ندارن . مصرف کارت ایشون با 5750 تقریبا یکیه . اگر بری تو سایت محاسبه پاور مصرفی برای قطعات میبینی که خیلی کمتر از این مقدار نیاز داره .

من میتوانم 5770 بخرم؟

لینک به دیدگاه

درسته مصرف نزدیک هست

ولی سایت سازنده گرافیک

برای 9600 حداقل رو گفته 400 وات

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9600_gso_us.html

و برای 5750 رو زده 450 وات

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5750/Pages/ati-radeon-hd-5750-overview.aspx#3

5750 با 5770 هم زیاد فرق نداره و 30 وات اختلاف دارند

باز مدت زمان استفاده رو بگند بهتره

چون الان پاور افت راندمان هم داشته

استفاده هم از کامپیوتر مهم هست

ممکنه این سیستم فعلیشون رو تحت فشار تاحالا قرار ندادند

بعدشم اگه پاور مناسب نباشه اینطوری نیست که سیستم بالا نیاد و یا چند روز بعد بسوزه ، پاور به مرور زمان باعث کاهش عمر بقیه قطعات میشه

باز هم واسه اطمینان اول گرافیک 5750 یا 5770 رو بگیرند و بعد اگه شاخه 12 ولتشون زیاد افت کرد و یا صدای فن پاور زیاد بود یک پاور دیگه بگیرند

لینک به دیدگاه

من میتوانم 5770 بخرم؟

30 وات از 5750 بیشتر هست

در کل هر کدام رو میتونید بخرید ولی سعی کنید در آینده پاور رو عوض کنید

الان چند وقت هست پاور رو دارید؟

بازی هم میکنید؟

در حال حاضر هنگام بازی پاورتون صدا نمیده؟

با برنامه OCCTPT3.1.0 یه 20 دقیقه تست بگیرید ببینید ولتاژتون چقدر میشه

در کل پاور بستگی به مصرف خود شما داره که چه قدر فشار به کامپیوتر میارید؟ روزی چند ساعت استفاده میکنید؟ و برای چند وقت میخواهید استفاده کنید؟

پاورتون واسه 5770 هم مناسب هست ولی واسه 2 سال تا 3 سال

اگه پاور رو از قدیمها دارید حتماً پاور رو عوض کنید ولی اگه جدیداً گرفتید چند سالی میتنید ازش استفاده کنید

لینک به دیدگاه

30 وات از 5750 بیشتر هست

در کل هر کدام رو میتونید بخرید ولی سعی کنید در آینده پاور رو عوض کنید

الان چند وقت هست پاور رو دارید؟

بازی هم میکنید؟

در حال حاضر هنگام بازی پاورتون صدا نمیده؟

با برنامه OCCTPT3.1.0 یه 20 دقیقه تست بگیرید ببینید ولتاژتون چقدر میشه

در کل پاور بستگی به مصرف خود شما داره که چه قدر فشار به کامپیوتر میارید؟ روزی چند ساعت استفاده میکنید؟ و برای چند وقت میخواهید استفاده کنید؟

پاورتون واسه 5770 هم مناسب هست ولی واسه 2 سال تا 3 سال

اگه پاور رو از قدیمها دارید حتماً پاور رو عوض کنید ولی اگه جدیداً گرفتید چند سالی میتنید ازش استفاده کنید

1 سال هست که پاور را دارم

بازی هم می کنم arma 2 و hot pursuite را خیلی بازی کردم

روزی حدودا 10 ساعت

حدود 3 ماه هم بهش فشار شدیدی برای کارهای شبیه سازی نقشه هام آوردم

پاور هو موقع کار کردن صدای خاص و آزار دهنده ای نمیده

سوال : با گرافیک 5770 و کمی بالاتر پیشنهاد شما بدون 30 درصد افت توان چقدر است؟

ویرایش شده توسط sator
لینک به دیدگاه

1 سال هست که پاور را دارم

بازی هم می کنم arma 2 و hot pursuite را خیلی بازی کردم

روزی حدودا 10 ساعت

حدود 3 ماه هم بهش فشار شدیدی برای کارهای شبیه سازی نقشه هام آوردم

پاور هو موقع کار کردن صدای خاص و آزار دهنده ای نمیده

سوال : با گرافیک 5770 و کمی بالاتر پیشنهاد شما بدون 30 درصد افت توان چقدر است؟

واسه 5770 هم همین کار شما رو راه میندازه ولی هر وقت تونستید (مثلاً یک سال بعد) سعی کنید عوض کنید و 450 به بالا که میشه 480 بگیرید ولی چون قیمت 480 با 530 زیاد فرق نداره 530 بگیرید به نفعتون هست.

مدل پاور شما متأسفانه قسمت محافظتی نداره تا اگه توان مصرفی رفت بالا سیستم رو خاموش کنه که در نتیجه به قطعات صدمه میزنه

گرافیک 5770 رو گرفتید با همون برنامه که گفتم تست بزنید اگه پایین بود عوض کنید

هر 6 ماه یک بارم همین کار رو میتونید بکنید که خیالتون راحت باشه

لینک به دیدگاه

واسه 5770 هم همین کار شما رو راه میندازه ولی هر وقت تونستید (مثلاً یک سال بعد) سعی کنید عوض کنید و 450 به بالا که میشه 480 بگیرید ولی چون قیمت 480 با 530 زیاد فرق نداره 530 بگیرید به نفعتون هست.

مدل پاور شما متأسفانه قسمت محافظتی نداره تا اگه توان مصرفی رفت بالا سیستم رو خاموش کنه که در نتیجه به قطعات صدمه میزنه

گرافیک 5770 رو گرفتید با همون برنامه که گفتم تست بزنید اگه پایین بود عوض کنید

هر 6 ماه یک بارم همین کار رو میتونید بکنید که خیالتون راحت باشه

قسمت power supply غیر فعاله

در کدام قسمت تست را شروع کنم ؟

راهنمایی بفرمایید

الان قسمت شاخه 12 ولت را 12.29 نشان می دهد.

ویرایش شده توسط sator
لینک به دیدگاه

قسمت power supply غیر فعاله

در کدام قسمت تست را شروع کنم ؟

راهنمایی بفرمایید

الان قسمت شاخه 12 ولت را 12.29 نشان می دهد.

یعنی چی غیر فعال هست؟

یک عکس بگذارید

لینک به دیدگاه

post-8601-057136300 1316518477_thumb.png

نمیدونم چرا واسه شما غیر فعال هست

یک تست از سی پی یو خالی بگیرید

0.3 هم واسه گرافیک خودتون در نظر بگیرید و ازش کم کنید

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا واسه شما غیر فعال هست

یک تست از سی پی یو خالی بگیرید

0.3 هم واسه گرافیک خودتون در نظر بگیرید و ازش کم کنید

تست 10 دقیقه ای که گرفتم روی 12.29 ثابت بود با کسر 0.3 11.99 ولت میشود.

حال نتایج تست بیانگر چیست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...