رفتن به مطلب

فروش Thermaltake Riing 12 آکبند

Ali Alborz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 13 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

تنها موردی که پرفورمنس و کیفیت ساخت مشابه فن های رینگ داره کورسیر SP هست که فکر کنم قیمتی حدود ۱۷۰-۸۰ باید داشته باشه الان که چک کردم، تنوع زیادی تو بازار ما نیست متاسفانه، تو سطح پایینتر همین انرمکس که گذاشتید خوبه..

فقط یه سوال 

البته فقط میخوام بدونم از نظر قدرت مکش یل همون جریان هوا این ترمال تک قویتره یا انرمکسی که قرار دادم؟؟

آخه میخوام ۳تا فن جایگزین فنهای واتر کولر گرینم کنم که کاراییش خیلی بهتر شه

و دما رو کاهش بدم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

فقط یه سوال 

البته فقط میخوام بدونم از نظر قدرت مکش یل همون جریان هوا این ترمال تک قویتره یا انرمکسی که قرار دادم؟؟

آخه میخوام ۳تا فن جایگزین فنهای واتر کولر گرینم کنم که کاراییش خیلی بهتر شه

و دما رو کاهش بدم

بگم ترمالتک تعریف از جنس خودم میشه و طرفداری از برند محبوب و مورد علاقه خودم، ولی صادقانه بخوام بگم تفاوتی اگر باشه اونقدر نیست که بشه حس کرد منم شرایط ازمایشگاهی برام محیا نبوده که پرفورمنس جفتشون رو تست کنم ، چیزی که بشه حس کرد کیفیت هست که من قطعا ترمالتک رو انتخاب میکنم.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

بگم ترمالتک تعریف از جنس خودم میشه و طرفداری از برند محبوب و مورد علاقه خودم، ولی صادقانه بخوام بگم تفاوتی اگر باشه اونقدر نیست که بشه حس کرد منم شرایط ازمایشگاهی برام محیا نبوده که پرفورمنس جفتشون رو تست کنم ، چیزی که بشه حس کرد کیفیت هست که من قطعا ترمالتک رو انتخاب میکنم.

یه چیزی که هست 

مکش جریان هوای انرمکس تقریبا ۲برابر ترمال تک بوده

که وسوسه انگیزم کرده 

او درسته یا نه فقط عدد رو کاغذه؟؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

یه چیزی که هست 

مکش جریان هوای انرمکس تقریبا ۲برابر ترمال تک بوده

که وسوسه انگیزم کرده 

او درسته یا نه فقط عدد رو کاغذه؟؟

اگه از همین سایت اریا خوندید که فقط عدد رو نباید نگاه کنید، کمیت نوشته شده جلوی عدد هم مهم هست، فوت مکعب متفاوت هست با متر مکعب..

به هر حال این دو عکس از سایت خودشون برداشتم به مقادیری که خط قرمز کشیدم توجه کنید مقدار airflow تقریبا یکسان و مقدار فشار هوا تقریبا بیش از دو برابر برای ترمالتک.

IMG_20180710_015400_414.jpg

IMG_20180710_015358_832.jpg

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

اگه از همین سایت اریا خوندید که فقط عدد رو نباید نگاه کنید، کمیت نوشته شده جلوی عدد هم مهم هست، فوت مکعب متفاوت هست با متر مکعب..

به هر حال این دو عکس از سایت خودشون برداشتم به مقادیری که خط قرمز کشیدم توجه کنید مقدار airflow تقریبا یکسان و مقدار فشار هوا تقریبا بیش از دو برابر برای ترمالتک.

IMG_20180710_015400_414.jpg

IMG_20180710_015358_832.jpg

مرسی علی جون افتادید تو زحمت

پس ترمال تک قویتر هستش دیگه درسته؟؟؟

یه تاپیک زدم به اسم 

عوض کردن واتر کولر گرین یا عوض کردن فنها

ممنون میشم یه سر بزنید راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، hamed1715 گفته است :

من تو پرشین پیغام داده بودم دیشب واسه هر سه تاش

سلام عزیز

تقریبا همزمان پیشنهاد دادید و من دیشب دسترسی درستی به پرشین تولز نداشتم به خاطر به روزرسانی همیشگی فروم پرشین تو اون ساعت، دوستانمون هم همون لحظه واریز رو انجام دادند، باز من خیلی شرمندم ببخشید، انشالله امکانش باشه تو یه موقعیت دیگه جبران کنم ?

لینک به دیدگاه

مشكلی نداره دوست عزیز مبارک دوستان من میخواستم سه تا بردارم یدونه سفارش بدم برام بیارن که نشد .واسه رادیات 480 میخواستم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...