رفتن به مطلب

خرید کیس

noh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

آقایون برای من هم پیشنهاد میدید

امروز MAGNUM2 رو فروختم

الان موندم چی بخرم

زیاد هم نمیخوام هزینه کنم

مهترین معیار هم کولینگ مناسب داشته باشه

زیر 80 تومن چی پیشنهاد میدید

خیلی ممنون میشم کمکمون کنید

لینک به دیدگاه

مسلما بهترین انتخاب Corsair Obsidian 800D هست به قیمت حدود 370 ! البته مطمئن نیستم در حال حاضر در بازار موجود باشه !

i60e6iijbz6446xemd08.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسلما بهترین انتخاب Corsair Obsidian 800D هست به قیمت حدود 370 ! البته مطمئن نیستم در حال حاضر در بازار موجود باشه !

i60e6iijbz6446xemd08.jpg

خب خیلی ممنون دوست گرامی ولی کاشکی یه چیزی برای من هم معرفی میکردی

و هم اینکه تو بازار موجود باشه

راستی کیس های X5 -X7 گرین هنوز نیومدن تو بازار؟؟؟

و یه سوال فنی

اینکه الان سیستم رو روی کارتن مادربرد سوار کردم براش یوقتی مشکلی پیش نیاد دوستان

لینک به دیدگاه

سلام ..

هر چند گفتید haf x پیشنهاد داده نشه ولی خوب در حال حاظر بهترین کیس فول تاور بازار هست ... کیس واقعا کاملی هست .. به شخصه کوچکترین ضعفی در این کیس ندیدم و تمامی امکانات جدید از جمله پورتهای usb 3 و ساپورت مادربرد های XL atx ,و همچنین امکان استفاده از 4way sli و ... دارا هست .

حالا شما دقیقا انتظاری که از کیس دارید رو ذکر کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ..

obsidan 800d هم در حال حاظر موجود نیستش در بازار و اگر هم باشه کمتر از 400 فکر نکنم پیدا بشه .. با توجه به قیمت 285 دلاریش .

آقایون برای من هم پیشنهاد میدید

امروز MAGNUM2 رو فروختم

الان موندم چی بخرم

زیاد هم نمیخوام هزینه کنم

مهترین معیار هم کولینگ مناسب داشته باشه

زیر 80 تومن چی پیشنهاد میدید

خیلی ممنون میشم کمکمون کنید

در این رنج قیمت هم x3 تنها گزینه مناسب هست + falcon با قیمت 100 تومان .

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

به نظر من green dragon به قیمت 90 میتونه گزینه ی مناسبتری باشه ! درسته تعداد فنهاش نسبت به falcon کمتره ولی dragon کیفیت ساخت بالاتری داره !

لینک به دیدگاه

اینکه الان سیستم رو روی کارتن مادربرد سوار کردم براش یوقتی مشکلی پیش نیاد دوستان

خیر عزیز ! مشکلی نداره !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ..

هر چند گفتید haf x پیشنهاد داده نشه ولی خوب در حال حاظر بهترین کیس فول تاور بازار هست ... کیس واقعا کاملی هست .. به شخصه کوچکترین ضعفی در این کیس ندیدم و تمامی امکانات جدید از جمله پورتهای usb 3 و ساپورت مادربرد های XL atx ,و همچنین امکان استفاده از 4way sli و ... دارا هست .

حالا شما دقیقا انتظاری که از کیس دارید رو ذکر کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ..

obsidan 800d هم در حال حاظر موجود نیستش در بازار و اگر هم باشه کمتر از 400 فکر نکنم پیدا بشه .. با توجه به قیمت 285 دلاریش .

خیلی ممنون میخواستم ببینم این بهتره یا X3

ببینید فقط 70 تومن هست

لینک شما

اینم 100 تومن

کدوم از x3 بهتره???

لینک شما

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

خودم اول میخواستم hafx رو بگیریم ولی زنگ زدم لیون گفت نداریم وقت و حوصله گشتن تو بازار رو هم ندارم نمیدونمم کجا داره کیسش وولی در مورد کیسی که میخوام حتما پنلهای جلو و بالا وبقل فن داشته باشه عرض و ارتفاع و عمقشم زیاد باشه

ویرایش شده توسط noh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خودم اول میخواستم hafx رو بگیریم ولی زنگ زدم لیون گفت نداریم وقت و حوصله گشتن تو بازار رو هم ندارم نمیدونمم کجا داره کیسش وولی در مورد کیسی که میخوام حتما پنلهای جلو و بالا وبقل فن داشته باشه عرض و ارتفاع و عمقشم زیاد باشه

خب X9 گرین بکارتون نمیآد ؟؟؟

خیلی تو مایه های hafx هست از نظر کارایی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته X9 کیس فوقوالعاده خوش قیمتی هست همچنین چیزی از Haf کم نداره فقط کیفیت ساختشه@};-

حتی منم که همیشه طرف کولرمستر رو میگرم این کیس رو کاملا تایید میکنم واقعا زیبا هم هست@};-

لینک به دیدگاه

از همین کیفیت ساختش خوشم نمیاد این کیس با این کیفیت ساخت و با توجه به تعداد فن های زیادی که داره بعد از یکی و دوسال بدنش به لرزه میافته مجزای فن هاش بدنشم نویز میده اینجاست که کیفیت ساخت خودشو نشون میده

ویرایش شده توسط noh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از همین کیفیت ساختش خوشم نمیاد این کیس با این کیفیت ساخت و با توجه به تعداد فن های زیادی که داره بعد از یکی و دوسال بدنش به لرزه میافته مجزای فن هاش بدنشم نویز میده اینجاست که کیفیت ساخت خودشو نشون میده

مشخصه در این زمینه اطلاعات دارین همون HafX برای شما مناسبه@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به سایت عقیق رایانه یه سر بزن شاید از کیس های انرمکس خوشتون اومد

لینک به دیدگاه

بهترین کیس enermax هم با اینکه full tower ولی سایزش در حد یک midtower کیس های zalman هم میخواستم بگیرم ولی مدل gs1000 رش قسمت جلوش و بقلش هیچ فنی نداره و کلا تعداد فن ها رو فدای سایز بسیار بالاش کرده

مدل gs 1200 هم که چشمو گرفت از شانس ما هنوز وارد نشده میبینید که همه جوره تو منگنه ام از اونور میخواستم level 10 gt بگیرم که نمیدونم هست یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز تا صبح صبر کنید احتمالا بتونم HAF X براتون پیدا کنم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با قیمت حدود 350 تومن بدون شک Corsair Obsidian 800D بهترین انتخابه . البته Silverstone GS1200 هم فول تاور خیلی عالی هست با قیمت حدود 250 تا 280

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...