رفتن به مطلب

تا 150ت چه موس گیمینگی رو انتخاب کنم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعضیاشون یکم سنگینن ازیت میکنن. سنسورشونم تا چند سانت تو هوا کار میکنه که خطا بالا میره البته میشه کالیبره کرد ولی درد سر داره.

نظر من tt sport cambat هست. خیلی سبک و روونه و یکم بزرگ

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

بعضیاشون یکم سنگینن ازیت میکنن. سنسورشونم تا چند سانت تو هوا کار میکنه که خطا بالا میره البته میشه کالیبره کرد ولی درد سر داره.

نظر من tt sport cambat هست. خیلی سبک و روونه و یکم بزرگ

من با میلاد جون کاملا مخالفم و هر بار موس tt گرفتم سریعا خراب شده اونم برای کسی مثل من ک نگه دار هست

موس بلادی رو ولی 1 ساله دارم و سنگین بودنش برای من یه چیز خیلی خوبه و در مورد دقت موس هم باید بگم ک من مشکلی نداشتم

البته ناگفته نماند موس های tt خیلی کیفیت خوبی دارن و با بلادی برابری میکنن ولی به شخصه با این مارک مشکل داشتم 2 تا موس گرفتم که هر 2 قعطی پیدا کردن توی یه من کوتاه

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

منم بلادی میخواستم بگیرم ولی تحقیق کردم گفتن کیفیت نداره

نظر من روی برند لاجیتک هست

یه نگاهی بنداز بهش

Logitech G302

Logitech-G302-Daedalus-Prime-MOBA-Gaming-Mouse.jpg

ویرایش شده توسط Amir.PRG
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

من با میلاد جون کاملا مخالفم و هر بار موس tt گرفتم سریعا خراب شده اونم برای کسی مثل من ک نگه دار هست

موس بلادی رو ولی 1 ساله دارم و سنگین بودنش برای من یه چیز خیلی خوبه و در مورد دقت موس هم باید بگم ک من مشکلی نداشتم

البته ناگفته نماند موس های tt خیلی کیفیت خوبی دارن و با بلادی برابری میکنن ولی به شخصه با این مارک مشکل داشتم 2 تا موس گرفتم که هر 2 قعطی پیدا کردن توی یه من کوتاه

خوب خرابی تو هر موسی هست. حالا من کلا چند ساعت داشتمش ولی خیلی عالی بود. موس سنگین باعث میشه چابکی کم بشه.

فقط بدیش اینه که اگه لک بیوفته به زحمت پاک میشه. مثلا با دستای چرب بازی نکن.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

خوب خرابی تو هر موسی هست. حالا من کلا چند ساعت داشتمش ولی خیلی عالی بود. موس سنگین باعث میشه چابکی کم بشه.

فقط بدیش اینه که اگه لک بیوفته به زحمت پاک میشه. مثلا با دستای چرب بازی نکن.

خب این دیگه بستگی به طرز بازی طرف داره

از اونجایی که من به بازی pubg روی اوردم برای نظر گرفتن ترجیح میدم موسم کند باشه تا راحت باشم 

و خرابی اون میلاد توی 1 موس نبود بعد از عوض شدن موس توسط لیون عزیز باز هم مشکل پیدا کرد موس دوم و من بیخیالش شدم اصلا 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...