رفتن به مطلب

بد سکتور شدن هارد hdd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان تازگیا هاردم خیلی اذیت می کنه مخصوصا تو لود بازیا خیلی رو اعصاب شده ویندوزم یکم دیر بالا میاره تو بازی rainbow six هم بعد از انتخاب اپراتور خیلی گیر میکنه همه درخواست کیک می دن

احتمال می دم بخاطر استفاده از بازیای که با فیتگرل ریپک شدن دچار بد سکتور شده باشه چون تا دیروز خوب کار می کرد بعد این که یه بازی رو نصب کردم اینجوری شده

Screenshot (2).png

Screenshot (4).png

لینک به دیدگاه

سلام

اینطور که تصاویر نشون میده هارد بدسکتور داره. برای رفع بدسکتور از نرم افزار HDD Regenerator استفاده کنید. پس از نصب سیستم رو با فلش، بوت کنید. سپس گزینه ۱ رو انتخاب کنید.

20180710_060939.thumb.jpg.309c90fe84944998850208a5d0a0bc7c.jpg

لینک به دیدگاه

البته قبل از اینکار مطالب این تاپیک رو هم بخوانید و از نظر دوستان باتجربه تر استفاده کنید. ایشالا مشکل مرتفع میشه.

لینک به دیدگاه

درود

نصب برنامه تاثیری در ایجاد بدسکتور ندارد. علت می‌تواند تکان خوردن یا لرزش هارددیسک یا ایراد در تغذیه باشد.  هارد دیسک به هر حال قطعه‌ی حساسی است و گاهی هم بیدلیل دچار مشکل می‌شود.

با روشی که دوست گرامی اشاره کرد پیش برو و بعد از نو با hdtune پیمایش کن که مشکل حل شده یا نه. یک نکته‌ی دیگر هم این است که با توجه به تعداد بلوکهای خراب و این که بسیاریشان در بخشهای آغازین دیسک(نزدیکتر به مرکز) هستند ممکن است تعمیر موفق یا پایدار نباشد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دیشب با همین برنامه گذاشتم بدسکتور گیری کنه نزدیک 300تا بدسکتور پیدا کرد همه رو زد ریکاوری کرده

با برنامه hd tru  هم ارور اسکن کردم خدارو شکر دیگه ارور نمی ده اما توقسمت سلامتی هارد هنوزم می گه هار د مشکل داره

Screenshot (6).png

Screenshot (7).png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، CAPITAN PRICE گفته است :

دیشب با همین برنامه گذاشتم بدسکتور گیری کنه نزدیک 300تا بدسکتور پیدا کرد همه رو زد ریکاوری کرده

با برنامه hd tru  هم ارور اسکن کردم خدارو شکر دیگه ارور نمی ده اما توقسمت سلامتی هارد هنوزم می گه هار د مشکل داره

بگذار تا پایان برود.

current pending sector نگران کننده است، قاعدتا باید صفر می‌شد.

لینک به دیدگاه

من یه هارد داشتم که فکر میکنم الان ده سالش میشه!!

یه روز دیدم بد سکتور گرفته!

از تو کیس درش آوردم یه ماه گذاشتمش تو جعبه کنار بقیه هاردا الان چند روز پیش باز وصلش کردم دیتا از روش بردارم بد سکتوره رفته بود???

لینک به دیدگاه

مشکل کم داشتیم کرش بازی هم بهش اضافه شد

گارانتی شامل این چیزا میشه بنظرتون ؟

لینک به دیدگاه

با برنامه Hard Disk Sentinel تست سلامت هار رو 9 درصد نشون می ده مثل اینکه هارد رفتینه!

من یه جا خوندم با فهمیدن جاهای بد سکتور و از پارتیشن جدا کردنشون می شه از هارد استفاده کرد آیا تو این مورد که هارد تقریبا پوکیده هم جواب می ده؟

Screenshot (8).png

Screenshot (9).png

لینک به دیدگاه

گارانتیش 1ساله تموم شده سازگارم هست

اینا خدمات پس از فروش ندارن مثلا خودشون تعمیر کنن

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، CAPITAN PRICE گفته است :

گارانتیش 1ساله تموم شده سازگارم هست

اینا خدمات پس از فروش ندارن مثلا خودشون تعمیر کنن

درود.

دوست عزیز هارد قابل تعمیر نیست.

شما متاسفانه مجلس ختم هاردتو برگزار کن و به دنبال هارد جدید باش تا اطلاعاتت همراه هارد رفتنی نشده.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

هاردتون تعطیله

بدسکتورگیری بی نتیجست 

فقط بدسکتور گیری هاردو ازخالت وخیم درمیاره .بعد باید قسمت بدسکتور جداکنی .وفقط بعنوان ارشیو اطلاعات غیرمهم استفاده کنی .این هارد دیگه به هیچ روشی قابل استفاده برای ویندوز و... نیست فقط ارشیو

متاسفانه یا بد تاکردی باهارد یا شانست بوده  زودتراز موقع خراب شده .شاید هم علتش گرما ودمای داخل کیس بوده 20% زمان خراب هاردتو جلوانداخته .

بازی و دما و ریختن وپاک کردن اطلاعات چندین بار تویک نقطه از سکتور  زمان خرابیو جلو میندازه 

برای اینکه زمان استفاده از هارد به حداکثر برسه .‌یکسری قوانین هست رعایت کنید حداکثر استفاده از هارد میشه کرد بشرطیکه ازاول دست خودتون باشه

بابت هارد بعدی باید رعایت کنید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

دوست عزیز 

هاردتون تعطیله

بدسکتورگیری بی نتیجست 

فقط بدسکتور گیری هاردو ازخالت وخیم درمیاره .بعد باید قسمت بدسکتور جداکنی .وفقط بعنوان ارشیو اطلاعات غیرمهم استفاده کنی .این هارد دیگه به هیچ روشی قابل استفاده برای ویندوز و... نیست فقط ارشیو

متاسفانه یا بد تاکردی باهارد یا شانست بوده  زودتراز موقع خراب شده .شاید هم علتش گرما ودمای داخل کیس بوده 20% زمان خراب هاردتو جلوانداخته .

بازی و دما و ریختن وپاک کردن اطلاعات چندین بار تویک نقطه از سکتور  زمان خرابیو جلو میندازه 

برای اینکه زمان استفاده از هارد به حداکثر برسه .‌یکسری قوانین هست رعایت کنید حداکثر استفاده از هارد میشه کرد بشرطیکه ازاول دست خودتون باشه

بابت هارد بعدی باید رعایت کنید

عمر مفید یه هارد چقدره؟

این هارد از اول دست خودم بوده سه سال پیش خریدمش جز بازی کاری باهاش نشده

تو فکر اینم که یه ssd بگیرم و ویندوز رو اون بریزم و اطلاعات غیر ضروری هم بمونه رو همین هارد

لینک به دیدگاه

گرامی

هاردددیسک گاهی بدون دلیل خاصی خراب می شود، مانند دیگر قطعه های الکترونیک یا دیگر ساخته های بشر.

اما لرزش یا ضربه ی  حین کار و پاور نامناسب و دمای بالا مهمترین دلیلهای کاهش عمر هارددیسک اند.

لینک به دیدگاه

هاردهای وسترن ابی وسبز اغلب تا اونجا که من دبدم عمرمفید 8الی 10هزارساعت استفاده معمولی هستن . استفاده کم و دمای پایین و ... عوامل دیگه 15هزارساعت حدودا . حالا باز شرایط دما و استفاده تاثیرگذاره . مثلا هارد اداری مصرف بشه فقط زمان اضافه میشه عمرش بیشتره . تا یک قسمت هارد سی چهل  بار مثلا فایل بریزی پا کنی وبازی کنی  و روشن خاموش کردن غیراصولی .میانگین ده هزارساعت بگیر بابت هارد وسترن معمولی .بعدش دیگه اطلاعات مهم‌توش نگه داشتن اشتباهه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...