رفتن به مطلب

ریست شدن سیستم تو بازی سنگین

rostam2142
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این سالمه هاردی که بازی توش هست هم بفرستین.بخصوص همون بازی توشه

یک پیشنهاد موقتی هم دارم . رمتونو اسلاتشو عوض کنید تست کنید .‌ بنظرم قید فریم بیشتر بزتید .رمو یا دواسلات اول یا دواسلات دوم کنارهم بزارید تست کنید بعد تست هاردو پاور . اگه مشکل از اون پینها باشه احتمال زیاد یکی دوتا اسلات رمتون ممکنه خوب کارنکنه 

فعلا تست هاردو پاور پله اول بعد اون تغییر جای رم 

ویرایش شده توسط farshad sh
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

این سالمه هاردی که بازی توش هست هم بفرستین.بخصوص همون بازی توشه

یک پیشنهاد موقتی هم دارم . رمتونو اسلاتشو عوض کنید تست کنید .‌ بنظرم قید فریم بیشتر بزتید .رمو یا دواسلات اول یا دواسلات دوم کنارهم بزارید تست کنید بعد تست هاردو پاور . اگه مشکل از اون پینها باشه احتمال زیاد یکی دوتا اسلات رمتون ممکنه خوب کارنکنه 

فعلا تست هاردو پاور پله اول بعد اون تغییر جای رم 

هر دو هارد سلامت هست و بازی ها روی ssd

لینک به دیدگاه

احتمال بالای 90%پاور سالمه 

منتهی اولین فرصت پاور بالاتربگیرید اون یکم تحت فشار کارمیکنه با gtx980

پاور گرین 700وات خواستی دارم دوتا یکیشو میفروشم هم با گارانتی هم بدون گارانتی دارم .مصرف  خیلی کم خونگی داشتن 

لینک به دیدگاه

درود

پاورتون اگه سالم باشه به هیچ وجه کم نیست ظرفیتش

نیازی به هزینه اضافه نیست برای خرید پاور و حتی 500 واتم کافیه برای 980 و فشار خاصی بهش وارد نمیشه

https://outervision.com/power-supply-calculator

تو این لینک میتونید مشخصات سیستمتون رو وارد کنید و ببینید که به چه ظرفیت پاوری احتیاج دارید (همینطور هر ریل چند آمپر نیاز داره )

لینک به دیدگاه

توان مصرفی سیستم شما 500 وات هست و بنظر من پاور شما کم هست برای این سیستم .  و تو این چند ماهی که استفاده کردید پاور چون تو لود 100 درصد بوده فشار زیادی بهش اومده. و این باعث کاهش قدرت پاور میشه. بهتر پاور را عوض کنید چون ممکن هست  قطعات را خراب کنه. شما یه پاور 650 یا 700 وات تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

درود

پاورتون اگه سالم باشه به هیچ وجه کم نیست ظرفیتش

نیازی به هزینه اضافه نیست برای خرید پاور و حتی 500 واتم کافیه برای 980 و فشار خاصی بهش وارد نمیشه

https://outervision.com/power-supply-calculator

تو این لینک میتونید مشخصات سیستمتون رو وارد کنید و ببینید که به چه ظرفیت پاوری احتیاج دارید (همینطور هر ریل چند آمپر نیاز داره )

طبق این لینک مصرف سیستمم ۴۰۰ وات هست ولی نمیدونم چرا پاور ۶۵۰ توصیه میکنه 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

احتمال بالای 90%پاور سالمه 

منتهی اولین فرصت پاور بالاتربگیرید اون یکم تحت فشار کارمیکنه با gtx980

پاور گرین 700وات خواستی دارم دوتا یکیشو میفروشم هم با گارانتی هم بدون گارانتی دارم .مصرف  خیلی کم خونگی داشتن 

شما لطف دارین ولی نمیدونم چرا از جنس ایرانی میترسم اخریشم همین اسپره ناهید بود که کبابم کرد

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

شما لطف دارین ولی نمیدونم چرا از جنس ایرانی میترسم اخریشم همین اسپره ناهید بود که کبابم کرد

ایرانی نیستن که . فقط برند گرینو دارن . ساخت شرکت highpowerتایوانن

اسپری ناهید رو یه بار منم زدم به مین بورد یکم اختلال ایجاد کرد و سیستم روشن نشد ! در آخر یکمیش زیر باتری بایو س رفته بود و دلیل استارت نخوردن سیستم همین بود . دارم از یکی دوستان تعمیر کار ایزوپروپانول گرون قیمت میگیرم که اثراتش رو از بین ببره و خیالم راحت بشه . البته الانم خوب کار میکنه

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

دوستان من پاور گیر نیاوردم و سوالی دارم تو برنامه ایدا وقتی تست استرس میزنی برای هارد و سی پی یو و رم و گرافیک همه رو همزمان اجرا میکنه یا نوبتی اگه همزمانه چرا اونجا ریست نمیشه 

در 18 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

ایرانی نیستن که . فقط برند گرینو دارن . ساخت شرکت highpowerتایوانن

اسپری ناهید رو یه بار منم زدم به مین بورد یکم اختلال ایجاد کرد و سیستم روشن نشد ! در آخر یکمیش زیر باتری بایو س رفته بود و دلیل استارت نخوردن سیستم همین بود . دارم از یکی دوستان تعمیر کار ایزوپروپانول گرون قیمت میگیرم که اثراتش رو از بین ببره و خیالم راحت بشه . البته الانم خوب کار میکنه

https://cafeminer.com/product/رابط-add-2-psu/

نظرتون راجب این قطعه چیه دو تا پاور استفاده کنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

https://cafeminer.com/product/رابط-add-2-psu/

نظرتون راجب این قطعه چیه دو تا پاور استفاده کنم

اینو ماینره ا استفاده میکنن ولی پاور مثل قلب انسانه . یکی و بهترین باشه بهتره

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز مشکل رفع شد حدس دوستان درست بود من  یه پاور گریین 650 uk خریدم و نصب کردم همه چیز ردیفه البته مشکل من با تعویض cpu شروع شد  چون مصرف سیستممم بالا تر رفت که با توصیه دوستان حل شد از همه بزرگواران متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...