رفتن به مطلب

A6-5400k يا core 2quad8400

Recommended Posts

سلام دوستان من يه مادربورد ic41دارم كه سوكت ٧٧٥هستش و ساتا ٢ و ddr3 1333  بنظرتو يه سي پيو q8400بگيرم براش يا كلا بدمش بره يه مدل  msi FM2-A75MA-P33
با a6 5400k با ٨گيگ رم  به قيمت ٤٤٠تومن رو بگيرم،اين بورد ساتا ٣ هست و رم تا باس ١٨٦٦ساپورت ميكنه ولي خب پردازندش اونطور كه من متوجه شدم ضعيفتره نسبت به quad خواهش ميكنم راهنمايي كنيد هردو سيستم با ٨گيگ رم ١٢٨گيگ اس اس دي  و گرافيك  660ti قراره استفاده بشن كدوم براي استفاده بهتره 

ویرایش شده توسط m.hazzrati
لینک به دیدگاه

درود

هیچ کدوم از این قطعات دردی از شما دواء نمی کنه کاربر گرامی، پیشنهاد می کنم قطعات بفروشید و اگر می توانید نسل جدید AMD RYZEN خریداری کنید،  اختلاف کارایی زیاد لمس کنید.

این قطعات از رده خارج و پر مصرف هستند  و کارایی مناسبی نه در نرم افزارهای کاربردی و نه در بازی های کامپیوتری که باید داشته باشند را ندارند.

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

چقدر مخواید هزینه کنین؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

حدود ٧٠٠براي رم و باندل استفادمم حرفه اي نيست هر از گاهي بازي با رزوليشن ٧٢٠

لینک به دیدگاه

سلام

A6 5400k یه پردازنده با گرافیک سرخود ( نسبتا قوی در زمان خودش ) هست . شما با قرار دادن 660Ti در کنارش این بخش از قدرت این APU رو دور می ریزید . پس در مجموع و با توجه به داشتن 660Ti و داشتن مین برد سوکت 775 خرید Q8400 عاقلانه تره .

هرچند بهتره مقدار دقیق بودجه + مشخصات دقیق سیستم فعلی به همراه هدف از ارتقاء رو مشخص کنید تا راهنمایی های بهتری بشه انجام داد .

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

A6 5400k یه پردازنده با گرافیک سرخود ( نسبتا قوی در زمان خودش ) هست . شما با قرار دادن 660Ti در کنارش این بخش از قدرت این APU رو دور می ریزید . پس در مجموع و با توجه به داشتن 660Ti و داشتن مین برد سوکت 775 خرید Q8400 عاقلانه تره .

هرچند بهتره مقدار دقیق بودجه + مشخصات دقیق سیستم فعلی به همراه هدف از ارتقاء رو مشخص کنید تا راهنمایی های بهتری بشه انجام داد .

سلام اين سيستم رو خيلي وقته دارم و مشخصاتش اينه cpu e8400

ram 2ddr3 

ssd128+1tb hdd

vga660ti 

cooler deepcool ice berg با براكت كه ميشه رو همه پلتفرما نصبش كرد 

پاور هم ٤٨٠گرين eu كه ميخوام با ٥٥٠zsعوضش كنم 

اگر بخوام قطعات قديمي شامل سي پي يو رم و پاور و مادربود رو بشروشم ميتونم بودجه رو بكنم يك ميليون تومن براي باندل. رم  و پاور  چه قطعاتي پيشنهاد ميشه با اين بودجه البته من كاربر حرفه اي نيستم فقط گفتم تابستون حوصلم سر نره قديمي هم باشه مشكلي نيست فقط بتونه با ٦٦٠خودم  ٣٠فريم بده تو متوسط رو بازيا

ویرایش شده توسط m.hazzrati
لینک به دیدگاه

میتونین مادربرد سری 1155 و یه سیپیو i3 ( اگر سری ۳ باشه که چه بهتر) و ۸ گیگ رم انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

میتونین مادربرد سری 1155 و یه سیپیو i3 ( اگر سری ۳ باشه که چه بهتر) و ۸ گیگ رم انتخاب کنید

خيلي ممنون

لینک به دیدگاه

درود.

جناب مدل دقیق مینبرد شما چی هست؟ 8 گیگ رم رو که دارید، درسته ؟

راستش شرایط بنده هم تقریبا مثل شما بود. 

بنده E5300، دوتا ماژول رم 2 گیگ، مینبرد  p41es3g با دوتا اسلات رم و دست آخر gtx 950 داشتم. پاور هم 450 وات گرین UK هستش. قصد کردم که برای این تابستون یه دستی به سر و روی سیستم بکشم و از اونجا که از نظر بودجه به شدت در مضیقه بودم و هستم، این راهی بود که پیش گرفتم. 

ابتدا مینبرد قبلی خودم رو به قیمت 80 تومن توی بازار فروخته و با 65 تومن سر دادن، EP43-DS3L رو خریداری کردم. با این کار میتونستم رم های ddr2  رو تا 8 گیگ ارتقا بدم. 

از یکی از دوستان 4 تا ماژول رم 2 دیگ ddr2 کروشال خریداری کردم و منتظرم تا برسه. از فردی دیگه با واسطه ایشون سی پی یو xeon x5470  رو گرفتم که از q9650  هم سرتر هستش. هزینه سی پی یو برای بنده 200 هزار تومن تمام شده و صد البته منتظرم تا فردا به دستم برسه. 

حالا، اگر شما صبر کنید، بنده در صورتی که همه قطعات پازل به خوبی کنار هم قرار گرفتند، نتایج و فریم ریت ها رو با شما به اشتراک میذارم. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، m.hazzrati گفته است :

سلام اين سيستم رو خيلي وقته دارم و مشخصاتش اينه cpu e8400

ram 2ddr3 

ssd128+1tb hdd

vga660ti 

cooler deepcool ice berg با براكت كه ميشه رو همه پلتفرما نصبش كرد 

پاور هم ٤٨٠گرين eu كه ميخوام با ٥٥٠zsعوضش كنم 

اگر بخوام قطعات قديمي شامل سي پي يو رم و پاور و مادربود رو بشروشم ميتونم بودجه رو بكنم يك ميليون تومن براي باندل. رم  و پاور  چه قطعاتي پيشنهاد ميشه با اين بودجه البته من كاربر حرفه اي نيستم فقط گفتم تابستون حوصلم سر نره قديمي هم باشه مشكلي نيست فقط بتونه با ٦٦٠خودم  ٣٠فريم بده تو متوسط رو بازيا

سیستم فعلی شما از نظر رم و CPU ضعیفه که مشکل رم شدیدتره .

شما میتونید Q 8400 رو بگیرید و رم رو به 8 گیگ ارتقاء بدید اما Q 8400 با این که 2 برابر E 8400 هسته داره 2 برابر قوی تر نیست . چون از فرکانس پایینتری برخورداره ( 3 در برابر 2.66 ) .

از اونجایی که شما کارت 660Ti رو دارید و با توجه به محدودیت بودجه به نظرم بهتر رسیدن به حداکثر پرفورمنس با 660Ti رو هدف اصلی قرار بدیم و با توجه به قدرت این کارت هزینه کنید .

بهترین کار اینه که شما رم رو به هر مقداری که فعلا مادربرد می تونه ساپورت کنه ارتقاء بدید . فعلا هدف 8 گیگ هستش . اما برای شروع میتونید روی رم 6 گیگ هم حساب کنید .

بعد با مراجعه به این تاپیک :

و با توجه به راهنمایی هایی که در این تاپیک نوشتم از سیستم خودتون توی بازیی هایی که دوست دارید بنچمارک بگیرید . بعد از بنچمارک نتیجه رو روی همون تاپیک برای همه به اشتراک بزارید تا ببینیم اوضاع از چه قراره . در هر صورت گلوگاه بودن 8400 مشخصه اما میزان گلوگاه بودن بسته به رزولیشن و بازی ها میتونه بسیار متفاوت باشه ، پس میزان ارتقاء هم میتونه بسیار متفاوت باشه . نگران رم های خریداری شده هم نباشید . در هر صورت شما با توجه به بودجه و نیازتون توی همون پلتفورم DDR3 باقی می مونید .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سیستم فعلی شما از نظر رم و CPU ضعیفه که مشکل رم شدیدتره .

شما میتونید Q 8400 رو بگیرید و رم رو به 8 گیگ ارتقاء بدید اما Q 8400 با این که 2 برابر E 8400 هسته داره 2 برابر قوی تر نیست . چون از فرکانس پایینتری برخورداره ( 3 در برابر 2.66 ) .

از اونجایی که شما کارت 660Ti رو دارید و با توجه به محدودیت بودجه به نظرم بهتر رسیدن به حداکثر پرفورمنس با 660Ti رو هدف اصلی قرار بدیم و با توجه به قدرت این کارت هزینه کنید .

بهترین کار اینه که شما رم رو به هر مقداری که فعلا مادربرد می تونه ساپورت کنه ارتقاء بدید . فعلا هدف 8 گیگ هستش . اما برای شروع میتونید روی رم 6 گیگ هم حساب کنید .

بعد با مراجعه به این تاپیک :

و با توجه به راهنمایی هایی که در این تاپیک نوشتم از سیستم خودتون توی بازیی هایی که دوست دارید بنچمارک بگیرید . بعد از بنچمارک نتیجه رو روی همون تاپیک برای همه به اشتراک بزارید تا ببینیم اوضاع از چه قراره . در هر صورت گلوگاه بودن 8400 مشخصه اما میزان گلوگاه بودن بسته به رزولیشن و بازی ها میتونه بسیار متفاوت باشه ، پس میزان ارتقاء هم میتونه بسیار متفاوت باشه . نگران رم های خریداری شده هم نباشید . در هر صورت شما با توجه به بودجه و نیازتون توی همون پلتفورم DDR3 باقی می مونید .

موفق باشید .

خيلي ممنون از راهنماييتون حتما ميزارم نتيجه هارو فقط يسوال مادربرد من ١٣٣٣هستش اگر رم با باس ١٦٠٠بندازم روش مشكلي ايجاد ميكنه؟ولينكه q9400به نظرتون از ٨٤٠٠بهتره؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، grimlock گفته است :

درود.

جناب مدل دقیق مینبرد شما چی هست؟ 8 گیگ رم رو که دارید، درسته ؟

راستش شرایط بنده هم تقریبا مثل شما بود. 

بنده E5300، دوتا ماژول رم 2 گیگ، مینبرد  p41es3g با دوتا اسلات رم و دست آخر gtx 950 داشتم. پاور هم 450 وات گرین UK هستش. قصد کردم که برای این تابستون یه دستی به سر و روی سیستم بکشم و از اونجا که از نظر بودجه به شدت در مضیقه بودم و هستم، این راهی بود که پیش گرفتم. 

ابتدا مینبرد قبلی خودم رو به قیمت 80 تومن توی بازار فروخته و با 65 تومن سر دادن، EP43-DS3L رو خریداری کردم. با این کار میتونستم رم های ddr2  رو تا 8 گیگ ارتقا بدم. 

از یکی از دوستان 4 تا ماژول رم 2 دیگ ddr2 کروشال خریداری کردم و منتظرم تا برسه. از فردی دیگه با واسطه ایشون سی پی یو xeon x5470  رو گرفتم که از q9650  هم سرتر هستش. هزینه سی پی یو برای بنده 200 هزار تومن تمام شده و صد البته منتظرم تا فردا به دستم برسه. 

حالا، اگر شما صبر کنید، بنده در صورتی که همه قطعات پازل به خوبی کنار هم قرار گرفتند، نتایج و فریم ریت ها رو با شما به اشتراک میذارم. 

خيلي لطف ميكنيد اگر بمن اطلاع بديد نتيجه چطور شد 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m.hazzrati گفته است :

خيلي ممنون از راهنماييتون حتما ميزارم نتيجه هارو فقط يسوال مادربرد من ١٣٣٣هستش اگر رم با باس ١٦٠٠بندازم روش مشكلي ايجاد ميكنه؟ولينكه q9400به نظرتون از ٨٤٠٠بهتره؟

در مورد رم خیر مشکلی ایجاد نمیشه . رم ها در فرکانس 1333 به خوبی کار می کنند .

Q 9400 از Q 8400 کمی بهتره . البته شما میتونید Q 9550 و Q 9650 رو هم بگیرید که دومی کمیاب تره ولی هر دو از موارد قبلی بهتر هستند .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، m.hazzrati گفته است :

خيلي لطف ميكنيد اگر بمن اطلاع بديد نتيجه چطور شد 

حتما. ان شا الله فردا رم ها و سی پی یو بدستم میرسند.

لینک به دیدگاه

عزیزان. سی پی یو و رم ها به دستم رسیدند. فقط میتونم بگم سیستمم از این رو به این رو شده... 

ویچر 3 رو شده تا 50 فریم هم رو High گرفتم (کارت گرافیک گلوگاه میشه) 

هنوز نتونستم بنچمارک بگیرم یا بازی های دیگه ای تست کنم. انشاالله در آینده ای نزدیک...

لینک به دیدگاه

عزیزان. سی پی یو و رم ها به دستم رسیدند. فقط میتونم بگم سیستمم از این رو به این رو شده... 
ویچر 3 رو شده تا 50 فریم هم رو High گرفتم (کارت گرافیک گلوگاه میشه) 
هنوز نتونستم بنچمارک بگیرم یا بازی های دیگه ای تست کنم. انشاالله در آینده ای نزدیک...
سیپیو چی گرفتین؟ رم چی؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

سیپیو چی گرفتین؟ رم چی؟

البته بنده استارتر تاپیک نیستم و تنها برای اطلاع ایشون پست مذکور رو ارسال کردم. 

بنده xeon x5470   و 4 تا ماژول 2 گیگ ddr2 کروشال خریداری کردم. سی پی یو پیشین e5300 دو هسته ای بود...

لینک به دیدگاه

سلام دوباره خدمت دوستان  یک عدد q9550 با یه رم 8 گیگ خریدم کلا رم شد 10 گیگ  همراه با 128 گیگ اس اس دی و پاور 550zs عملکرد کامپیوتر برای کارای روزمره و وبگردی عالی شده هنوز با بازی های جدید تست نکردم ولی روی nfs rivals قبلا  میانگین 20 فریم میداد ولی الان  به صورت ثابت 60 فریم میده و خیلیی روون تر شده البته پردازنده گلوگله ایجاد میکنه که فک کنم بتونم با اورکلاک کمترش کنم  ولی میخوام یه دستی به سرو روی کیسم بکشم  چون قبلا ماد کرده بودمش ولی از دوسال پیش تا الان داغون شده ولی اون اوایل خوب بود?عکسشو میزارم فقط فوش ندید2015-08-31-0158.thumb.jpg.02b517f026bba32fd16b646ea192bd16.jpg2015-08-31-0154.thumb.jpg.7a068318dfc520a283b3909d754de0eb.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...