رفتن به مطلب

آیا قیمت پردازنده های 1150 منطقی خواهد شد یا خیر؟!

Recommended Posts

سلام.من یه اشتباهی کردم و بعد از مدت ها که میخواستم سیستم بخرم رفتم یه برد z97 تهیه کردم!

به نظرم cpu های این سوکت قیمت های خیلی فضایی ای دارن !-اصلا فک نمیکردم بردی که مال چهار نسل پیش هست اینقدر cpu هاش گرون باشه!
چرا اینقدر cpu های این سوکت گرون هستند؟!
به عنوان مثال 3570 با سوکت 1155 داخل سایت cpubechmark امتیاز 7100 رو داره و 4690 از 1150 به عنوان یک رقیب نزدیک امتیاز 7600 رو گرفته اونوقت 3570 حدود قیمتش 450 تومن هست بعد 4690 دوبرار قیمت داره یعنی حدود 850 الی 900 تومن!
چرا این به این شکل هست؟!
آخه 4690 چه برتری ای نسبت به 3570 داره؟!
میشه بگید تفاوت هاشون چیه که این قیمت اختلافشون هست؟!
از لحاظ کارایی که 500 امتیاز تفاوتی نداره.به نظر من که این قیمت توجیهی نداره اما شما اگه امکان داره مزایا شو بهم بگید بدونم چی هست؟!

به نظرتون بفروشم یه سیستم 1155 بخرم؟!-از اول هم قصدم خرید 1155 بود ولی مادربرد خوبی پیدا نکردم همه h61 بودن با حداقل کارایی و بدون جعبه و هیچ چیز دیگه ای!
دلم هم نمیاد این برد رو بفروشم خیلی خوب وکامل هست فقط حیف که Cpu هاش اینقدر الکی گرون هستند.امکان داره به زودی قیمت اینا کاهش پیدا کنه و منطقی بشه؟!
نمیدونم واقعا چی کار کنم!

لینک به دیدگاه

سی پی یو 1150 هم نسبت به نسل قبل و هم نسبت به نسل بعد ارزش خرید پائینتری داره..اینکه هنوز مشتری خودش رو داره قیمت مینبرد و رم هست که مین و رم نسل بعد گرونتره و نسل قبل که 1155 باشه هم مینهای تقریبا گرونتری داره نسبت به امکاناتشون..

کلا بگمونم تولید سی پی یو 1150 زیاد نبوده خصوصا نسبت به 775 و 1156  و 1155..و کمبود عرضه نسبت به تقاضا باعث گرونیشه..تولید کمش هم شاید بخاطر ظهور سریع و قیمت مناسب 1151 باشه(البته اینجا ما کلا قیمت مناسب دیگه نداریم وصحبت سر نسبتها هست) که سیاست خود اینتل بوده و میشه گفت  چون فعالیتهای رقیب رو زیر نظر داشته رو 1150 زیاد مکث نکرد ..و تو 1151 با اوردن یه نسل دیگه تو همین سوکت که چیپ خاص فقط پشتیبانیشون میکنه یجورایی جبران عقب نشینی از استفاده حداکثری از 1150 رو هم کرد..

بنظرم یا همون1155 رو تهیه کن یا برو سمت رایزن و 1151..اون مین رو هم میتونی بفروشی و جایگزین  بگیری.

لینک به دیدگاه

عزیز تووی ۲سال اخیر که بنده یادم میاد اینجوری بوده

یعنی قیمت پردازنده ۱۱۵۰ بالاست و از اینطرف قیمت مادربورد ۱۱۵۵ هم بالاست.

ولی الان دیگه مسخره بازی شده با ۷۰۰-۸۰۰ تازه میشه به زور یه ۴۴۶۰ گیر آورد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فعلا پردازنده دسته چند نفر  افتاده

وبا توجه به عدم ثابت قیمت دلار وارد نشده

تا آنجا که خبر دارم  ثبت سفارش شده واحتمال اوایل مردادماه وارد میشود

وبا توجه به اینکه  مین وپردازنده 1150 وسوکت 3-2011 آنها در کشورها ی پیشرفت از رده خارج شدن

در آینده نه چندان دور  انبوه پردازنده ومین استوک 1150  و2011-3(x99) ونسل 5 وارد کشور می شود 

البته نسل 5 به علت  مشکلات با آفیس وبرنامه ها دیگربه تولید انبوه نرسید.

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، walls_dead گفته است :

سلام.من یه اشتباهی کردم و بعد از مدت ها که میخواستم سیستم بخرم رفتم یه برد z97 تهیه کردم!

به نظرم cpu های این سوکت قیمت های خیلی فضایی ای دارن !-اصلا فک نمیکردم بردی که مال چهار نسل پیش هست اینقدر cpu هاش گرون باشه!
چرا اینقدر cpu های این سوکت گرون هستند؟!
به عنوان مثال 3570 با سوکت 1155 داخل سایت cpubechmark امتیاز 7100 رو داره و 4690 از 1150 به عنوان یک رقیب نزدیک امتیاز 7600 رو گرفته اونوقت 3570 حدود قیمتش 450 تومن هست بعد 4690 دوبرار قیمت داره یعنی حدود 850 الی 900 تومن!
چرا این به این شکل هست؟!
آخه 4690 چه برتری ای نسبت به 3570 داره؟!
میشه بگید تفاوت هاشون چیه که این قیمت اختلافشون هست؟!
از لحاظ کارایی که 500 امتیاز تفاوتی نداره.به نظر من که این قیمت توجیهی نداره اما شما اگه امکان داره مزایا شو بهم بگید بدونم چی هست؟!

به نظرتون بفروشم یه سیستم 1155 بخرم؟!-از اول هم قصدم خرید 1155 بود ولی مادربرد خوبی پیدا نکردم همه h61 بودن با حداقل کارایی و بدون جعبه و هیچ چیز دیگه ای!
دلم هم نمیاد این برد رو بفروشم خیلی خوب وکامل هست فقط حیف که Cpu هاش اینقدر الکی گرون هستند.امکان داره به زودی قیمت اینا کاهش پیدا کنه و منطقی بشه؟!
نمیدونم واقعا چی کار کنم!

شما اگه i5 4690k پیدا کنید همه بازی های روز رو میکشه با همراهی یه gtx1060  

قیمت هاش خب ایران همینه هر کسی یه قیمتی میزاره ولی قیمت های جهانیش اینطور که تو ایران هست ، نیست

پیشنهاد میکنم مادربرد رو بفروشید و با هزینه خیلی مناسب رایزن نسل دوم تهیه کنید مثلا 2600 و خودتون نسبت به اینده و گیمینگ راحت کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش اگه واسه گیمینگ میخوای من الان 4460 دارم به نظرم بهتره رایزن بگیری دست دو نسل اول یا اگه تونستی نوی سری دوم

چون الان تو اکثر بازیها بالای 60 درصد لود میشه تو بازیهای سی پی یو محور اذیت میکنه و 100% لود ، رم هم فراموش نشه باید حداقل 12 گیگ داشته باشی که مثلاً تو فوزا 3 به خاطر رم 8 مجبور شدم تنظیمات بزارم رو مدیوم که روان باشه ، تنظمیات اولترا فول لگ و های هم بعی وقتها لگ میشه به خاطر کمبودرم

لینک به دیدگاه

با این اوضاع منطقی ترین خرید e5450 سوکت 775 هست ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

با این اوضاع منطقی ترین خرید e5450 سوکت 775 هست 1f605.png

متاسفانه  شرکت ها  خیلی ببخشید مردم  حساب ....کردن   

پردازنده دو هسته ای به قیمت i3 نسل 6 و7.8 می فروشند

image.thumb.png.dc03188a19cb38c925e3cda9328be407.pngimage.thumb.png.d96dbf71adfe3d8eeaf2113f8a301ae1.png

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

متاسفانه  شرکت ها  خیلی ببخشید مردم  حساب ....کردن   

پردازنده دو هسته ای به قیمت i3 نسل 6 و7.8 می فروشند

image.thumb.png.dc03188a19cb38c925e3cda9328be407.pngimage.thumb.png.d96dbf71adfe3d8eeaf2113f8a301ae1.png

این بدبختا هم تقصیری ندارن ریال بی ارزش شده

لینک به دیدگاه

بیاید جم کنیم بریم از اینجا :)) چون نمیشه هیچ چیز در مورد اینده گفت

حاجی یه کولر 50 دلاری رو داریم 500 میخریم :))) به هرکی بگی نصف حقوقمو باید بدم کولر هار هار بهت میخنده

ویرایش شده توسط magnetic7
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

این بدبختا هم تقصیری ندارن ریال بی ارزش شده

دوست گرامی مملکت بی صاحب  سازمان بازرسی وتعزیرات  کجا هستند 

تغییر قیمت در عرض نیم ساعت

image.thumb.png.b8cab8039b6b719a182dd5de054f88ff.png

image.thumb.png.711a2e4d6a22ed9fca67cfba536ba3a4.png

image.thumb.png.74587d96e49a74536aa9dc852ac4fc2e.png

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

دوست گرامی مملکت بی صاحب  سازمان بازرسی وتعزیرات  کجا هستند 

تغییر قیمت در عرض نیم ساعت

image.thumb.png.b8cab8039b6b719a182dd5de054f88ff.png

image.thumb.png.711a2e4d6a22ed9fca67cfba536ba3a4.png

image.thumb.png.74587d96e49a74536aa9dc852ac4fc2e.png

یک رم اشغال و بی هویت در عرض نیم ساعت  نزدیک 500 هزار گران می کنند بعد برای ایشان دلسوزی کنیم

لینک به دیدگاه

تو این شرایط خرید پردازنده های رایزن خیلی عاقلانه و به صرفه هست  دیگه خرید پردازنده های اینتل معقولانه نیست یه 1400 بخر رایزن خیلی هم قویتر از اون سری اینتل هست

لینک به دیدگاه

1397-04-25
17:10:42

قیمت #سکه 2780000 تومان

20000 تومان کاهش نسبت به قیمت قبل
70000 تومان کاهش نسبت به قیمت اول وقت امروز

این یه نمونه از صبح تا الان قیمت سکه 70 هزار تومن کم شده ..تا آخر وقت یدفعه می بینی 100 هزار زیاد میشه مثل موج دریا هیچ تعادلی وجود نداره

لینک به دیدگاه

سلام.ازهمه تشکر میکنم که منو راهنمایی کردن.دمتون گرم!

در در 1397/04/24, 23:52:24، amin110 گفته است :

سی پی یو 1150 هم نسبت به نسل قبل و هم نسبت به نسل بعد ارزش خرید پائینتری داره..اینکه هنوز مشتری خودش رو داره قیمت مینبرد و رم هست که مین و رم نسل بعد گرونتره و نسل قبل که 1155 باشه هم مینهای تقریبا گرونتری داره نسبت به امکاناتشون..

کلا بگمونم تولید سی پی یو 1150 زیاد نبوده خصوصا نسبت به 775 و 1156  و 1155..و کمبود عرضه نسبت به تقاضا باعث گرونیشه..تولید کمش هم شاید بخاطر ظهور سریع و قیمت مناسب 1151 باشه(البته اینجا ما کلا قیمت مناسب دیگه نداریم وصحبت سر نسبتها هست) که سیاست خود اینتل بوده و میشه گفت  چون فعالیتهای رقیب رو زیر نظر داشته رو 1150 زیاد مکث نکرد ..و تو 1151 با اوردن یه نسل دیگه تو همین سوکت که چیپ خاص فقط پشتیبانیشون میکنه یجورایی جبران عقب نشینی از استفاده حداکثری از 1150 رو هم کرد..

بنظرم یا همون1155 رو تهیه کن یا برو سمت رایزن و 1151..اون مین رو هم میتونی بفروشی و جایگزین  بگیری.

واقعا الان گیج شدم و نمیدونم باید چی کارکنم.

اگر بودجه داشتم بدم نمیومد برم سراغ نسل های جدیدتر و به خصوص رایزن.

راستش من از اینکه این مادربرد رو انتخاب کردم چنتا هدف داشتم که خواستتم بهشون برسم اول ارزونتر بودن بود که با توجه به محدودیت بودجه این کارو کردم تا هم از رم های ddr3 ارزون استفاده کنم و هم از cpu

و مورد مهم تر این که من بازی کردن بازی های قدیمی رو خیلی دوست دارم!-درواقع باتوجه به اینکه یه گیمیر نسبتا قدیمی هستم بیشتر اوقات دلم میخواد عناوین قدیمی رو که قبلا بازی کردم رو دوباره بازی کنم.

باتوجه به این که در نسل جدید تا اونجایی که مطلع هستم فقط ویندوز 10 نصب میشه و درایور داره از این موضوع که نتونم ویندوز هفت نصب کنم و شاید بازی ای باشه که با ویندوز 10 سازگاری نداشته باشه ترسیدم!

البته شخصا هنوز فرصت نکردم از ویندوز 10 به طور کامل استفاده کنم و بازی های قدیمی رو روش نصب کنم اما همین ترسم باعث شده که فعلا این رو بخرم.دلیل اینکه سری 6 پردازه ها رو هم نخریدم اینه که هم رم و هم cpu هاش گرون تر بود.

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/25, 02:53:16، 780ti گفته است :

درود

فعلا پردازنده دسته چند نفر  افتاده

وبا توجه به عدم ثابت قیمت دلار وارد نشده

تا آنجا که خبر دارم  ثبت سفارش شده واحتمال اوایل مردادماه وارد میشود

وبا توجه به اینکه  مین وپردازنده 1150 وسوکت 3-2011 آنها در کشورها ی پیشرفت از رده خارج شدن

در آینده نه چندان دور  انبوه پردازنده ومین استوک 1150  و2011-3(x99) ونسل 5 وارد کشور می شود 

البته نسل 5 به علت  مشکلات با آفیس وبرنامه ها دیگربه تولید انبوه نرسید.

سلام.

ممنون از راهنماییتون.

پ.خ هم ازتون پرسیدم.هرجا صلاح دونستید جواب بدید:

به نظر شما اگه پردازنده های 1150 وارد بشن چه قدر از لحاظ قیمت افت میکنن؟!

مثلا قیمت یه 4690 به 3570 میرسه؟! چون از لحاظ قدرت تقریبا یکسان هستند(سری بدون k)

همین الان با کارایی که یه عده  انجام دادن پردازندهایی مثل 2400 نزدیک 120 تومن گرون تر شدن.پردازندهای دست دوم!

پردازنده های 1150 هم نزدیک دوبرابر شدن.

در در 1397/04/25, 09:24:42، Hassan.SK گفته است :

داداش اگه واسه گیمینگ میخوای من الان 4460 دارم به نظرم بهتره رایزن بگیری دست دو نسل اول یا اگه تونستی نوی سری دوم

چون الان تو اکثر بازیها بالای 60 درصد لود میشه تو بازیهای سی پی یو محور اذیت میکنه و 100% لود ، رم هم فراموش نشه باید حداقل 12 گیگ داشته باشی که مثلاً تو فوزا 3 به خاطر رم 8 مجبور شدم تنظیمات بزارم رو مدیوم که روان باشه ، تنظمیات اولترا فول لگ و های هم بعی وقتها لگ میشه به خاطر کمبودرم

سلام.ممنونم از راهنماییتون.

والا بودجم نمیرسه به رایزن.

الان قیمت ها خیلی رفتن بالا.من این برد رو سه ماه پیش گرفتم و به دلیل کمبود بودجه گذاشتم بعدا باقی قطعات رو بخرم که الان خیلی گرون شدن.

آخه من نمیدونم cpu ای که از رده خارج هست چرا باید دوبرابر بشه.

والا همون 4460 هم دیگه نمیتونم بخرم.الان یکی از این سایت ها قیمتش رو 1100000 تومن زده !!

جدا از این که من اینقدر پول ندارم اصلا همچین cpu ای با همچین قدرتی اینقدر نمی ارزه- با این پول میشه cpu های خیلی بهتری خرید.

الان یه cpu که نزدیک q9650 قدرت داشته باشه واسه 1150 چه قیمتی هست؟!

در در 1397/04/25, 14:25:34، Hamed.Madadi گفته است :

با این اوضاع منطقی ترین خرید e5450 سوکت 775 هست 1f605.png

شاید شوخی کرده باشید ولی من یواش یواش دارم به همین تصمیم میرسم!

شاید فعلا 775 خریدم تا سال دیگه شاید اوضاع بهترشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان چقدر بودجه دارید ؟ مدل بردتون چیه و چقدر ارزش داره ؟ رم هم دارین؟

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، walls_dead گفته است :

سلام.ازهمه تشکر میکنم که منو راهنمایی کردن.دمتون گرم!

واقعا الان گیج شدم و نمیدونم باید چی کارکنم.

اگر بودجه داشتم بدم نمیومد برم سراغ نسل های جدیدتر و به خصوص رایزن.

راستش من از اینکه این مادربرد رو انتخاب کردم چنتا هدف داشتم که خواستتم بهشون برسم اول ارزونتر بودن بود که با توجه به محدودیت بودجه این کارو کردم تا هم از رم های ddr3 ارزون استفاده کنم و هم از cpu

و مورد مهم تر این که من بازی کردن بازی های قدیمی رو خیلی دوست دارم!-درواقع باتوجه به اینکه یه گیمیر نسبتا قدیمی هستم بیشتر اوقات دلم میخواد عناوین قدیمی رو که قبلا بازی کردم رو دوباره بازی کنم.

باتوجه به این که در نسل جدید تا اونجایی که مطلع هستم فقط ویندوز 10 نصب میشه و درایور داره از این موضوع که نتونم ویندوز هفت نصب کنم و شاید بازی ای باشه که با ویندوز 10 سازگاری نداشته باشه ترسیدم!

البته شخصا هنوز فرصت نکردم از ویندوز 10 به طور کامل استفاده کنم و بازی های قدیمی رو روش نصب کنم اما همین ترسم باعث شده که فعلا این رو بخرم.دلیل اینکه سری 6 پردازه ها رو هم نخریدم اینه که هم رم و هم cpu هاش گرون تر بود.

ویندوز هفت که قطعا روی جدیدترین و بروزترین قطعات مشکلی برای نصب ندارین و حتی فکر نمیکنم برای نصب ویندوز ایکس پی هم مشکلی داشته باشین^_^.

باز بودجه و قطعاتی که دارین رو بگین دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن برای ارتقا سیستم.

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/27, 23:06:31، Hassan.SK گفته است :

الان چقدر بودجه دارید ؟ مدل بردتون چیه و چقدر ارزش داره ؟ رم هم دارین؟

مدل بردی که برای ارتقاع خریدم GA-Z97X-UD3H-BK هست ولی قطعه دیگری نداره.

سیستم فعلی من 775 هست با E7300 پاور رو تازه عوض کردم و 550W-UK گرفتم.

گرافیک هم عوض کردم و ASUS 750TI گرفتم.

به CPU و RAM فقط احتیاج دارم اما با این قیمت ها از پسشون برنمیام.

برای CPU حدود 300 الی 350 گذاشتم کنار و رم هم 8 گیگ به صورت دوتا 4 .

قصدم خرید یچیزی در حد Pentium G3260 بود ولی از چهار ماه پیش تا الان دوبرابر شده الان دیجی کالا قیمتش رو 750 تومن زده !!!

آدم واقعا نمیدونه چی کارکنه آخه این چه وضعش هست؟!

تازه خوبه قدرتش از Q9650 کمتره و این قیمت رو داره.

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/27, 23:09:55، amin110 گفته است :

ویندوز هفت که قطعا روی جدیدترین و بروزترین قطعات مشکلی برای نصب ندارین و حتی فکر نمیکنم برای نصب ویندوز ایکس پی هم مشکلی داشته باشین^_^.

باز بودجه و قطعاتی که دارین رو بگین دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن برای ارتقا سیستم.

اینکه ویندوز هفت نصب میشه رو میدونم اما یادمه قبلا خبرها رو که دنبال میکردم همه چه شرکت های اینتل و ای ام دی چه مایکروسافت میگفتن دیگه درایور ویندوز هفت واسه سری جدید نمیدیم.

یا شایدم گفته بود آپدیت ویندوز رو نمیدیم من اشتباه کرده باشم.

بدون درایور هم که نمیشه بازی کرد.

شما خودتون تاحالا امتحان نکردید که آیا ویندوز هفت با درایور ها روی نسل 8 اینتل یا سری اول و دوم رایزن نصب میشن یا نه و اینکه بازی روشون اجرا شده باشه؟!

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، walls_dead گفته است :

اینکه ویندوز هفت نصب میشه رو میدونم اما یادمه قبلا خبرها رو که دنبال میکردم همه چه شرکت های اینتل و ای ام دی چه مایکروسافت میگفتن دیگه درایور ویندوز هفت واسه سری جدید نمیدیم.

شما خودتون تاحالا امتحان نکردید که آیا ویندوز هفت با درایور ها روی نسل 8 اینتل یا سری اول و دوم رایزن نصب میشن یا نه و اینکه بازی روشون اجرا شده باشه؟!

خودم نه..ولی ویندوز هفت همچنان پشتیبانی میشه..واینکه مطمئن باش تولید کننده های بازی و برنامه های فراگیر و غیر خاص، ناچار هستن بخاطر مشتری مداری و باتوجه به اینکه خییییلی ها قطعاتشون بروز نیست، تولیداتشون رو بر اساس این نکته مهم در دسترس عموم قرار بدن..حالا ممکنه یسری موارد خاص و تخصصی یا یسری امکانات افزایشی رو برای دارندگان قطعات بروز و حرفه ای درنظر بگیرن که اینا هم جزو سیاستشونه بنظرم و الا تولیدات سخت افزاری چند سال جلوتر از نرم افزاری هست مگه فقط یسری امکانات افزایشی رو در نظر بگیریم.بنظرم حتی برای گیم شما یه ای5 سوکت 1155 بگیری حداقل 5سال دیگه هم احتیاج به اپگرید نیست.مگه روی روزولیشن بالا مثل 4کی بخوای اجرا بگیری که اونم باز گرافیک و مانیتور خاص خودش رو میخواد..یا کار تخصصی ای بخوای انجام بدی مثل کانورت حرفه ای و رندرگیری و..

الان باتوجه به کارتی که گرفتی بنظرم همین ای5 سوکت 1155 خوبه..حتی ای3  قوی هم مناسبه براش..اون قطعات مازاد رو بفروشی و اون بودجه ای که گفتی داری هم کفایت میکنه.اما اگه میخوای حس بروز بودن بیشتری داشته باشی میتونی دنبال باندل رده پایین رایزن یا 1151 کارکرده باشی که البته کم گیر میان.

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، walls_dead گفته است :

من سیستم رایزن دارم شما درست میگین نصب میشه ولی بعضا مشکلاتی بوجود میاد مثلا موقع نصب وبندوز 7 کیبورد باید psباشه usb نمیشناسه موقع نصب و بعد نصب از نطر من که دارم استفاده میکنم کلا سرعتش کنده تاخیر داره وبعضی امکانات پردازنده فقط تو ویندوز 10 غعال میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، walls_dead گفته است :

قصدم خرید یچیزی در حد Pentium G3260 بود ولی از چهار ماه پیش تا الان دوبرابر شده الان دیجی کالا قیمتش رو 750 تومن زده !!!

آدم واقعا نمیدونه چی کارکنه آخه این چه وضعش هست؟!

تازه خوبه قدرتش از Q9650 کمتره و این قیمت رو داره.

سلام 

برادر من این  دیجی  کالا (دزدکالا!) معیار  قرار ندید   3240    همین  چند روز  پیش  کارکردشو  295 فروختم    منظور  قیمت  همین  حدوده  که البته  بازم  زیاده! 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

-

ویرایش شده توسط gafarbit
پست تکراری
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

.

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...