رفتن به مطلب

وردپرس؟ php ؟ فتو شاپ ؟ یا راهی دیگر !؟

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من بسیار علاقه مند هستم به دنیای کامپیوتر چه از گیم گرفته تا نرم‌افزار تخصصی

از شما دوستان یه خواهشی دارم اگر ممکنه کمکم کنید

برای طراحی وب از کجا شروع کنم !؟

چنتا سایت قوی در آموزش وردپرس بهم معرفی کنید

اگر ممکنه چنتا از قوی ترین قالب های فروشگاهی و قالب فروش‌فایل بهم معرفی کنید

چرا قالب ها امورش داده میشن قیمتهاش در سایت های مختلف فرق می‌کنه اما می‌خوام بدونم دقیقا چه چیز از قالب رو امورش میدن

مثلاً اگر‌من یک قالب فروشگاهی رو بلد باشم با سایر قالب های فروشگاهی میتونم کار کنم ؟

چرا ورد پرس چرا php ؟

قوی ترین آموزش فوتوشاپ چیه و از کجا باید تهیه کنم !؟

به برنامه ‌هایی مثل اضافه کردن جلوه های ویژه یا ایجاد افکت روی‌ ویدئو هم علاقه دارم چه برنامه‌ای و از کجا تهیه کنم !؟

و همچنین قوی ترین آموزش برنامه نویسی اندروید و ios رو از کجا تهیه کنم !؟

[emoji383][emoji383][emoji383]. دوستان سوال بعدی من در مورد مسئله مالی این پکیج های آموزشی هستش من حساب کردم تقریبا ۵ ملیون باید هزینه کنم تا به تمام این امورش ها دست پیدا کنم راهی هست بتونم رایگان امورش هارو تهیه کنم !؟ سایت های رایگان زیادند ولی چیزی که برای من مهمه کیفیت امورش هست پس تا جایی که ممکنه هوای جیب من روهم داشته باشید [emoji383][emoji383][emoji383]

مرسی [emoji7]

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
اقا من محو این سایت شدم هرچی بخوام توش هست از طراحی و دیزاین گرفته تا برنامه نویسی

فقط یه مورد من زبانم خوب هست اما نه در حدی که بخوام دونه به دونه کلمات رو بفهمم به طور واضح تر در علم کامپیوتر اصطلاحاتی هست که نیازمند آشنایی به اون زبان برنامه نویسی

شما زبانتون خوبه و استفاده کردید !؟ میشه بهم بگید از کجا شروع کنم اول چه چیزی یاد بگیرم چون طوری سایت طراحی شده که من رو مجذوب خودش کرد [emoji4]

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

سلام دوست عزیز
اقا من محو این سایت شدم هرچی بخوام توش هست از طراحی و دیزاین گرفته تا برنامه نویسی

فقط یه مورد من زبانم خوب هست اما نه در حدی که بخوام دونه به دونه کلمات رو بفهمم به طور واضح تر در علم کامپیوتر اصطلاحاتی هست که نیازمند آشنایی به اون زبان برنامه نویسی

شما زبانتون خوبه و استفاده کردید !؟ میشه بهم بگید از کجا شروع کنم اول چه چیزی یاد بگیرم چون طوری سایت طراحی شده که من رو مجذوب خودش کرد emoji4.png

با سلام سعی کنید زیرنویسشو هم از اینترنت بگیرید،تو نت سایتی هست مخصوص زیرنویسای لیندا لینک میزاری زیرنویس تحویل میگیری،البته من در کل این روش های ویدیو و مجازی برا اموزشو ترجیح نمیدم،چون دوست داری یاد بگیری ولی میشینی پاش سردرد میگیرت بیخیال میشی!امتحان کردم که میگم،،،ویدیو هاش تو سایتای داخلی هم قابل دانلوده بصورت مجانی 

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما زبانتون خوبه و استفاده کردید !؟ میشه بهم بگید از کجا شروع کنم اول چه چیزی یاد بگیرم چون طوری سایت طراحی شده که من رو مجذوب خودش کرد emoji4.png

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

سلام , مهدی جان شما باید برای پروسه ی یادگیریتون یک فلو چارت طراحی کنید تا شاخه به شاخه نپری و پول و عمرت هدر نره , به عنوان مثال الان یادگیری برنامه نویسی اندروید و IOS هیچ ربطی به یادگیری PHP و وردپرس نداره و هر دو دارای دو زمینه و دنیای متفاوت هستن, اول مشخص کن می خوای وب کار کنی یا موبایل و یکیش رو که انتخاب کردی بچسب به اون زمینه

در مورد اون یکی سوالت : بهترین نرم افزار افکت گذاری روی ویدئو Adobe After Effect هست

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

سلام لطفاً سعی نکن سوپر من باشی

یه چییزیو مثل یک متخصص تو یه حوزه یاد بگیر

برنامه نویسی

طراحی سایت

ادیت فیلم 

و...

همشون مستقل از هم هستن و هرکدوم دنیای خودشون رو دارن

نمیتونی ترکیبی بزنی بعد تو همشونم پیشرفت کنی....

یه چیزی متخصص باشی کار برات تا ابد هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز الان بلاخره میخوای کدومو انتخاب کنی نمیشه همه چیزو با هم یاد گرفت.

الان میگی اندروید و ios که اصلا شبیه هم نیستن یکی با کاتلین یا جاوا و اون یکی هم با سوییفت  که باید آشنا باشی (اینا به صورت native هستن)(چیز دیگری هم هست که به اسم ری اکت نی تیو که شما با یک بار کد زدن میتونی برای همه پلتفرم ها خروجی بگیری) مثلا فیسبوک یا اینستاگرامو با این روش زدن

سمت وب هم  انگولار رو پیشنهاد میکنم......

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

سلام دوست عزیز

همانطور که دوستان گفتند شما اول هدفت رو مشخص کن بعد شروع به یادگیری.

لینک به دیدگاه

با سلام سعی کنید زیرنویسشو هم از اینترنت بگیرید،تو نت سایتی هست مخصوص زیرنویسای لیندا لینک میزاری زیرنویس تحویل میگیری،البته من در کل این روش های ویدیو و مجازی برا اموزشو ترجیح نمیدم،چون دوست داری یاد بگیری ولی میشینی پاش سردرد میگیرت بیخیال میشی!امتحان کردم که میگم،،،ویدیو هاش تو سایتای داخلی هم قابل دانلوده بصورت مجانی 
سلام ببخشید کمی دیر پاسخ دادم منظورتون این هست حضوری در کلاس شرکت کنم ?!

بعضی سایت ها رو هم رفتم مجانی هم بود امورش ها اما معلوم بود مربوط به خیلی سال پیش بوده

و الان به طور کل عوض شده برنامه در طول این چند سال ! به نظر شما چه کسب و کاری از اینترنت بیشترین درامد رو داره در حال حاظر ؟

طراحی و دیزاین یا برنامه نویسی و کدوم پلتفرم ios pc android ؟!

لینک به دیدگاه

سلام , مهدی جان شما باید برای پروسه ی یادگیریتون یک فلو چارت طراحی کنید تا شاخه به شاخه نپری و پول و عمرت هدر نره , به عنوان مثال الان یادگیری برنامه نویسی اندروید و IOS هیچ ربطی به یادگیری PHP و وردپرس نداره و هر دو دارای دو زمینه و دنیای متفاوت هستن, اول مشخص کن می خوای وب کار کنی یا موبایل و یکیش رو که انتخاب کردی بچسب به اون زمینه

در مورد اون یکی سوالت : بهترین نرم افزار افکت گذاری روی ویدئو Adobe After Effect هست
ببخشید دیر پاسخ دادم کمی درگیر کار بودم و از شما تشکر میکنم که پاسخ سوالم رو دادید

در مورد فلوچارت باید بگم من هم دقیقا نمیدونم چطور باید برنامه ریزی کنم برای این امورش ها از طرفی دقیقا نمیدونم بازار کار کدوم یکی از این کارا از برنامه نویسی وب و اندروید و ای او اس تا کارکردن افتر افکت و فتوشاپ خوبه و بهتر الان جواب میده

به طور کلی الان نمیدونم هر کدوم از این کارها چقدر زمان می‌بره به درامد برسه و چقدر حد اقل و حداکثر درامدشون هست

اگر ممکنه من رو در این موارد راهنمایی بفرمایید مچکرم

لینک به دیدگاه

سلام لطفاً سعی نکن سوپر من باشی
یه چییزیو مثل یک متخصص تو یه حوزه یاد بگیر
برنامه نویسی
طراحی سایت
ادیت فیلم 
و...
همشون مستقل از هم هستن و هرکدوم دنیای خودشون رو دارن
نمیتونی ترکیبی بزنی بعد تو همشونم پیشرفت کنی....
یه چیزی متخصص باشی کار برات تا ابد هست
سلام عذر میخواهم که دیر پاسخ دادم کمی درگیر کار بودم

نظر شخصی شما در مورد هر کدوم از این کار ها چیه مدت زمانی که باید صرف کرد تا حرفه ای بشم و حداقل و حداکثر درامد هر کدوم چقدره ؟!
و اینکه برای کدام یک از این کار ها بازار کار مناسب تری هست ؟!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز الان بلاخره میخوای کدومو انتخاب کنی نمیشه همه چیزو با هم یاد گرفت.
 الان میگی اندروید و ios که اصلا شبیه هم نیستن یکی با کاتلین یا جاوا و اون یکی هم با سوییفت  که باید آشنا باشی (اینا به صورت native هستن)(چیز دیگری هم هست که به اسم ری اکت نی تیو که شما با یک بار کد زدن میتونی برای همه پلتفرم ها خروجی بگیری) مثلا فیسبوک یا اینستاگرامو با این روش زدن
سمت وب هم  انگولار رو پیشنهاد میکنم......

سلام عذر میخواهم که دیر پاسخ دادم

فکر میکنم شما برنامه نویس اندروید باشید
میشه کمی در این مورد بهم اطلاعات بدید اینکه اموزش هارو کجا تهیه کردید و اینکه چقدر طول می‌کشه که من در این راه حرفه ای شم

و در مورد سایر موارد مثل فتوشاپ افتر افکت برنامه نویسی اندروید و ای او اس و برنامه نویسی وب

کدام یک درامد بیشتری دارند و بازار کار بهتر ؟!

مچکرم از پاسختون [emoji7]

لینک به دیدگاه

همانطور که دوستان گفتند شما اول هدفت رو مشخص کن بعد شروع به یادگیری.
از اینکه دیر پاسخ دادم عذر میخوام نظر شخصی شما در رابطه با کلیه موارد چی هست
و اینکه اگر امکان داره در مورد بازار کار و مدت زمان برای کارها تا حرفه ای شدن و حداقل و حداکثر درامد کمی بهم اطلاعات بدید
مچکرم از پاسختون [emoji6]

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Mehdi.N1 گفته است :

سلام ببخشید کمی دیر پاسخ دادم منظورتون این هست حضوری در کلاس شرکت کنم ?!

بعضی سایت ها رو هم رفتم مجانی هم بود امورش ها اما معلوم بود مربوط به خیلی سال پیش بوده

و الان به طور کل عوض شده برنامه در طول این چند سال ! به نظر شما چه کسب و کاری از اینترنت بیشترین درامد رو داره در حال حاظر ؟

طراحی و دیزاین یا برنامه نویسی و کدوم پلتفرم ios pc android ؟!

سلام

بله منظورم همینه البته اونم اول باید یه اموزشگاه معتبر رو در نظر بگیرید،یادگیری به روش فیلم و تکست خیلی حوصله و دقت میخاد،که بعضی مواقع ادمو منزوی میکنه از یادگیری،خودم خاستم c++ یادبگیرم ،به فیلم سوم رسیدم سلولای مغزم داشتن مثل ذرت میترکیدن،سردردهم ناجور گرفتم،حالا لیندا هر دوسال یکبار بروزش میکنه از لحاظ بروز رسانی نگران نباشید

در مورد درامد اینترنتی یه نظر شخصی دارم ،بازیا و برنامه های  اندرویدی پولی دارن جا میوفتن و مردم یواش یواش دارن پول میدن جا این چیزا،شخصا دیدم طرف برنامه خارجی رو فارسی کرده اسکین رو عوض کرده پولی تحویل بازار داده،مردم هم معلوم نیست ده هزار بار ازش خریدن

لینک به دیدگاه

سلام عذر میخواهم که دیر پاسخ دادم کمی درگیر کار بودم

نظر شخصی شما در مورد هر کدوم از این کار ها چیه مدت زمانی که باید صرف کرد تا حرفه ای بشم و حداقل و حداکثر درامد هر کدوم چقدره ؟!
و اینکه برای کدام یک از این کار ها بازار کار مناسب تری هست ؟!

هیچ وقت حرفه ای نخواهی شد 

هرچقد یاد بگیری کمه

بازار کار داره همشون فقط مغز توعه میتونه تو این زمینه ها مشخص کننده درامدت باشه

ببین کدوم علاقه داری همونو برو

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یکم کوتاه بیاد سوالات رو جزئی تر کن و هدفمند تر تا بشه پاسخ داد بهشون ☺️ با توجه به اینکه از بیخ و بسیار کلی داری سوال میکنی اول تو نت در مورد حوزه هایی که صحبت کردی تحقیق کن بعد جزئیاتشو اینجا بپرس

لینک به دیدگاه

سلام
بله منظورم همینه البته اونم اول باید یه اموزشگاه معتبر رو در نظر بگیرید،یادگیری به روش فیلم و تکست خیلی حوصله و دقت میخاد،که بعضی مواقع ادمو منزوی میکنه از یادگیری،خودم خاستم c++ یادبگیرم ،به فیلم سوم رسیدم سلولای مغزم داشتن مثل ذرت میترکیدن،سردردهم ناجور گرفتم،حالا لیندا هر دوسال یکبار بروزش میکنه از لحاظ بروز رسانی نگران نباشید
در مورد درامد اینترنتی یه نظر شخصی دارم ،بازیا و برنامه های  اندرویدی پولی دارن جا میوفتن و مردم یواش یواش دارن پول میدن جا این چیزا،شخصا دیدم طرف برنامه خارجی رو فارسی کرده اسکین رو عوض کرده پولی تحویل بازار داده،مردم هم معلوم نیست ده هزار بار ازش خریدن
خب پس با این حساب اندروید بهترین گزینه محسوب میشه اتفاقا من هم علاقه مند به برنامه نویسی برای اندروید و ای او اس هستم مچکرم از اینکه وقت گزاشتید و راهنماییم کردید

لینک به دیدگاه

هیچ وقت حرفه ای نخواهی شد 
هرچقد یاد بگیری کمه
بازار کار داره همشون فقط مغز توعه میتونه تو این زمینه ها مشخص کننده درامدت باشه
ببین کدوم علاقه داری همونو برو
ممنون از این که جواب دادی دوست عزیز یه سوال تخصصی دارم به نظرت برنامه نویسی اندروید میتونه خوب باشه علاقه و تمایل من بیشتر اندروید هست [emoji2]

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یکم کوتاه بیاد سوالات رو جزئی تر کن و هدفمند تر تا بشه پاسخ داد بهشون [emoji5] با توجه به اینکه از بیخ و بسیار کلی داری سوال میکنی اول تو نت در مورد حوزه هایی که صحبت کردی تحقیق کن بعد جزئیاتشو اینجا بپرس

واقعا مچکرم خودمم حس کردم که سوال کلی بود تا همین امشب تصمیمم رو گرفتم و به نظرم اندروید میتونه برای من خوب باشه [emoji1]

به نظر شما حداکثر درامد از اندروید چقدره و مدت زمانی که طول می‌کشه تا حرفه‌ای کار کنم چقدره ؟!
چون تو یکی از فروم‌ ها می‌گفت ۳ ماهه تمومه اموزش ها ! اما ۳ سال طول می‌کشه که واقعا مسلط شی !

ولی می‌گفت داریم کسانی که ماهانه ۱۰۰ ملیون تومان درامد دارند [emoji52] حالا نمیدونم راست می‌گفت یا دروغ

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

واقعا مچکرم خودمم حس کردم که سوال کلی بود تا همین امشب تصمیمم رو گرفتم و به نظرم اندروید میتونه برای من خوب باشه emoji1.png

به نظر شما حداکثر درامد از اندروید چقدره و مدت زمانی که طول می‌کشه تا حرفه‌ای کار کنم چقدره ؟!
چون تو یکی از فروم‌ ها می‌گفت ۳ ماهه تمومه اموزش ها ! اما ۳ سال طول می‌کشه که واقعا مسلط شی !

ولی می‌گفت داریم کسانی که ماهانه ۱۰۰ ملیون تومان درامد دارند emoji52.png حالا نمیدونم راست می‌گفت یا دروغ

درامد و پیشرفت شما تو چنین چیزایی اول خلاقیت بعد کار هستش،بدون خلاقیت و نواوری کار شما تو چشم نمیوفته،دونستن برنامه نویسی و کار گرافیکی افکت های صدا،برای ساخت برنامه یا بازی اندرویدی پایه ی این کاره اصل کار اینه که یه چیزی رو خلق کنی،تو دنیا حتی ایده هارو میفروشن،تو ایران که میدزدن?

برنامه نویسیم مثل هر حرفه ای اول یادش میگیری اما تا بش کامل مسلط بشی باید باش کار کنی،همش دست خودته که کی مسلط بشی بش بستگی داره چقد کار کنی

لینک به دیدگاه

درامد و پیشرفت شما تو چنین چیزایی اول خلاقیت بعد کار هستش،بدون خلاقیت و نواوری کار شما تو چشم نمیوفته،دونستن برنامه نویسی و کار گرافیکی افکت های صدا،برای ساخت برنامه یا بازی اندرویدی پایه ی این کاره اصل کار اینه که یه چیزی رو خلق کنی،تو دنیا حتی ایده هارو میفروشن،تو ایران که میدزدن[emoji3]
برنامه نویسیم مثل هر حرفه ای اول یادش میگیری اما تا بش کامل مسلط بشی باید باش کار کنی،همش دست خودته که کی مسلط بشی بش بستگی داره چقد کار کنی
بسیار کامل و جامع بود دمت گرم [emoji56]
به نظرت چه مدت طول می‌کشه تا حرفه ای شم روزی ۶ ساعت‌کار کنم ؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

راستش رو بخوای چون همین الآنم مشغول کارم وقت زیادی برای توضیح ندارم ولی چون تجربیات زیادی در این زمینه ها دارم و راه های زیادی رفتم خلاصه راهنماییت می کنم:

در درجه اول شما ماشاءالله  سرعتت خیلی زیاده و سریع تصمیم میگیری ولی اینجور تصمیم گیری ها ممکنه بعدا با شکست و سرخوردگی مواجه بشه؟!

اگه میخوای به این حوزه ها وارد بشی و دوست داری موفق بشی ، دوستانه بگم اول باید با عشق و علاقه وارد بشی و درآمد رو بعد از اون قرار بدی؟! چرا؟ چون معمولا این راه ها سختی های خودش رو داره و اگه علاقه سخت و محکمی پشتش نباشه ممکنه وسط راه جا بزنی؟! بزار یه مثال برات بزنم : من با حدود 30 نفر توی یه دوره تخصصی شرکت کردیم که آخرای دوره من موندم و چند نفر دیگه و بقیه بیخیال شدند ، چرا ؟ چون این جور کارای سخت واقعا عشق و علاقه میخواد که بتونی تحمل کنی و به سرانجام برسی؟!

حالا شما اول انتخابت رو از روی علاقت انجام بده بعد درآمد، چون تمام این مسیرهایی که گفتی ، اگه بتونی تخصصی کار کنی، همه درآمدهای خوبی دارند البته نه به یک اندازه و اندازه اون درآمد به خود شما بستگی خواهد داشت؟!

از لحاظ آموزش اگه بتونی از آموزش های خارجی استفاده کنی و اونها رو متوجه بشی بهترین گزینه هستند و دوبله فارسی شده اونها رو بیخیال شو ، چون کسانی که اونا رو دوبله میکنند معمولا تخصص لازم رو ندارند و دوبله رو به صورت تخصصی و حرفه ای مربوط به اون رشته انجام نمیدن و جاهایی رو هم ممکنه کات کنند که در آخر به جای مفید بودن باعث گیج شدن و سرگردانی شما میشن؟!کتاب هم خوبه البته به شرطی که مولف و یا مترجم درست و حسابی داشته باشه و شما هم حوصله خوندنش رو داشته باشید؟!

البته از روی تجربه یه توصیه ای بهتون دارم و این که برای یادگیری هی بیخودی و زیادی رفرنس آموزشی جمع نکنید چون ممکنه از خیلی هاشون وقت نکنید استفاده کنید؟!

در مورد آموزشگاه ها هم من جایی رو تکذیب و یا تایید نمی کنم ولی آموزشگاه خوب که واقعا اساتید به درد بخور داشته باشه خیلی کم پیدا میشه و خیلی از آموزشگاه ها و اساتیدی که دارن تو نت و تو فضای مجازی با اعتبارهای ساختگی و بلف جولان میدن ، توسط یه سری از دوستان با مدارک معتبر دستشون رو شده و تعدادشون هم کم نیست؟! مواظب باشید که گول نخورید و الا هم وقت و هم پولتون هدر خواهد رفت؟!

به عنوان جایی که میشه بهش اعتماد کرد و خروجی های خوبی داره و از دوستان بنده در اونجا بوده اند میتونم سایت زیر رو بهتون معرفی کنم که البته ممکنه تمام رشته هایی که شما گفتید رو ساپورت نکنه ولی یه سر بزنید شاید باعث تعیین مسیر شما شد ؟!

https://inverseschool.com/

در آخر ، شانس آوردید کار دارم و گرنه با حرف هام یه چند صفحه ای رو روی اعصاب شما خط خطی می کردم??

براتون آرزوی موفقیت دارم...?

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

قاطی شد...

ویرایش شده توسط DPSYS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...