رفتن به مطلب

وردپرس؟ php ؟ فتو شاپ ؟ یا راهی دیگر !؟

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 8 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

بسیار کامل و جامع بود دمت گرم emoji56.png
به نظرت چه مدت طول می‌کشه تا حرفه ای شم روزی ۶ ساعت‌کار کنم ؟

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

بنظر من تا حدی که خسته نمیشی کار کن ،دیدی وقتی یه غذای خوشمزه رو زیاد بخوری دلتو میزنه؟یا زیاد درس بخونی از درس بدت میاد؟اینم دقیقا همینه(البته کی از درس خوشش میاد)

اگه میخای به خودت فشار بیاری و تو روز زیاد کار کنی ،تقسیمش کن مثلا یک ساعت کار کن بعد برو سراغ کار دیگه دوباره یک ساعت کار کن و...

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

داداش میدونی نقطه "." چیه؟ روی کیبور بالای alt سمت راست را نگاه ک بین ","  و "/" یه کلید هست با برچسب "." ... بجای "؟!" از اون استفاده کن.

مرسی بابت راهنمایی و معرفی نقطه و مکان قرارگیریش در روی صفحه کیبرد. اما این یعنی اون ؟! خیلی شما رو اذیت میکنه؟!?؟!

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، testaccount گفته است :

کاملا رو مخه و خوندن مطلب شما را سخت می کنه.

جدی میگی ...؟!! ( این دفعه دیگه واقعا ؟!! لازم بود)

ببخشید دوست عزیز واقعا نمی دونستم و از این به بعد سعی میکنم کمتر استفاده کنم.

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/30, 03:01:26، DPSYS گفته است :

درود دوست عزیز

راستش رو بخوای چون همین الآنم مشغول کارم وقت زیادی برای توضیح ندارم ولی چون تجربیات زیادی در این زمینه ها دارم و راه های زیادی رفتم خلاصه راهنماییت می کنم:

در درجه اول شما ماشاءالله  سرعتت خیلی زیاده و سریع تصمیم میگیری ولی اینجور تصمیم گیری ها ممکنه بعدا با شکست و سرخوردگی مواجه بشه؟!

اگه میخوای به این حوزه ها وارد بشی و دوست داری موفق بشی ، دوستانه بگم اول باید با عشق و علاقه وارد بشی و درآمد رو بعد از اون قرار بدی؟! چرا؟ چون معمولا این راه ها سختی های خودش رو داره و اگه علاقه سخت و محکمی پشتش نباشه ممکنه وسط راه جا بزنی؟! بزار یه مثال برات بزنم : من با حدود 30 نفر توی یه دوره تخصصی شرکت کردیم که آخرای دوره من موندم و چند نفر دیگه و بقیه بیخیال شدند ، چرا ؟ چون این جور کارای سخت واقعا عشق و علاقه میخواد که بتونی تحمل کنی و به سرانجام برسی؟!

حالا شما اول انتخابت رو از روی علاقت انجام بده بعد درآمد، چون تمام این مسیرهایی که گفتی ، اگه بتونی تخصصی کار کنی، همه درآمدهای خوبی دارند البته نه به یک اندازه و اندازه اون درآمد به خود شما بستگی خواهد داشت؟!

از لحاظ آموزش اگه بتونی از آموزش های خارجی استفاده کنی و اونها رو متوجه بشی بهترین گزینه هستند و دوبله فارسی شده اونها رو بیخیال شو ، چون کسانی که اونا رو دوبله میکنند معمولا تخصص لازم رو ندارند و دوبله رو به صورت تخصصی و حرفه ای مربوط به اون رشته انجام نمیدن و جاهایی رو هم ممکنه کات کنند که در آخر به جای مفید بودن باعث گیج شدن و سرگردانی شما میشن؟!کتاب هم خوبه البته به شرطی که مولف و یا مترجم درست و حسابی داشته باشه و شما هم حوصله خوندنش رو داشته باشید؟!

البته از روی تجربه یه توصیه ای بهتون دارم و این که برای یادگیری هی بیخودی و زیادی رفرنس آموزشی جمع نکنید چون ممکنه از خیلی هاشون وقت نکنید استفاده کنید؟!

در مورد آموزشگاه ها هم من جایی رو تکذیب و یا تایید نمی کنم ولی آموزشگاه خوب که واقعا اساتید به درد بخور داشته باشه خیلی کم پیدا میشه و خیلی از آموزشگاه ها و اساتیدی که دارن تو نت و تو فضای مجازی با اعتبارهای ساختگی و بلف جولان میدن ، توسط یه سری از دوستان با مدارک معتبر دستشون رو شده و تعدادشون هم کم نیست؟! مواظب باشید که گول نخورید و الا هم وقت و هم پولتون هدر خواهد رفت؟!

به عنوان جایی که میشه بهش اعتماد کرد و خروجی های خوبی داره و از دوستان بنده در اونجا بوده اند میتونم سایت زیر رو بهتون معرفی کنم که البته ممکنه تمام رشته هایی که شما گفتید رو ساپورت نکنه ولی یه سر بزنید شاید باعث تعیین مسیر شما شد ؟!

https://inverseschool.com/

در آخر ، شانس آوردید کار دارم و گرنه با حرف هام یه چند صفحه ای رو روی اعصاب شما خط خطی می کردم1f609.png1f601.png

براتون آرزوی موفقیت دارم...1f490.png

سلام دوست عزیز مدت هاست دارم به اون جملت فکر میکنم که نوشتی اول علاقه بعد کسب درامد کاملا  درست میگی من براساس درآمد رفته بودم  بررسی کرده بودم از اینکه وقت گزاشتی و نوشتی مچکرم بار ها و بار ها خوندمش اگه نکته ای باز هم میدونی بهم بگو بسیار بسیار مشتاقم برای شنیدن تجربیات شما  میشه بپرسم شما درچه زمینه ای تخصص دارید آیا به نسبت سختی آموزش الان احساس راحتی  و آزادی مالی میکنید !؟ و یا اینکه پیشنهادتون یادگیری حرفه دیگری هست

و باز هم تشکر میکنم از اینکه زمان گزاشتی و نوشتی  :)

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/30, 09:10:38، silvermanhhh گفته است :

بنظر من تا حدی که خسته نمیشی کار کن ،دیدی وقتی یه غذای خوشمزه رو زیاد بخوری دلتو میزنه؟یا زیاد درس بخونی از درس بدت میاد؟اینم دقیقا همینه(البته کی از درس خوشش میاد)

اگه میخای به خودت فشار بیاری و تو روز زیاد کار کنی ،تقسیمش کن مثلا یک ساعت کار کن بعد برو سراغ کار دیگه دوباره یک ساعت کار کن و...

من نظر خودم روزی 6 ساعت هستش نظر شما چیه ؟ و چه کاری به نظرتون با توجه به وضعیت ایران جواب میده ؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Mehdi.N1 گفته است :

من نظر خودم روزی 6 ساعت هستش نظر شما چیه ؟ و چه کاری به نظرتون با توجه به وضعیت ایران جواب میده ؟

بستگی به علاقه شما داره،روز اول ۶ ساعت کار کن اگه برات خسته کننده نبود ،همونو ادامه بدید وگرنه کمترش کنید،در مورد کار هیچ نظری نمیتونم بدم،وضعیت خیلی خرابه

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/29, 02:30:44، Mehdi.N1 گفته است :

واقعا مچکرم خودمم حس کردم که سوال کلی بود تا همین امشب تصمیمم رو گرفتم و به نظرم اندروید میتونه برای من خوب باشه emoji1.png

به نظر شما حداکثر درامد از اندروید چقدره و مدت زمانی که طول می‌کشه تا حرفه‌ای کار کنم چقدره ؟!
چون تو یکی از فروم‌ ها می‌گفت ۳ ماهه تمومه اموزش ها ! اما ۳ سال طول می‌کشه که واقعا مسلط شی !

ولی می‌گفت داریم کسانی که ماهانه ۱۰۰ ملیون تومان درامد دارند emoji52.png حالا نمیدونم راست می‌گفت یا دروغ

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

بزار یه نصیحت دوستانه بکنم بهت

پولدار شدن و بازه تعیین کردن برای پول و اینکه بری کدوم سمت برا پول و ... رو کلا بزار کنار؛

کسایی که برا پول میان (یا اومدن) سمت برنامه حیطه برنامه نویسی اغلب خیلی زمان هم گذشته و تو همون کارمندی موندن نهایت یه ارتقایی داشتن

ماهانه 100 میلیون سهله ، ماهی 200 300 میلیون هم من خودم از نزدیک میشناسم ? استادمون

تو حیطه برنامه نویسی 4 5 درصد برنامه نویسن و 95 درصد بیل میزنن ، این بنده خداها فکر میکنن برنامه نویسن ، دقت کن فکر میکنن 

دنبال مشورت گرفتن از این آدما نباش

اندروید یاد گرفتن کار یه هفتست 

Java SE و Java EE بلدی ولی؟ 

اندروید Use Case عه، یه Use case جاوایی . بخوان جایی بهت یاد بدن باید از بیخ و بن و از object oriented شروع کنن بیان بالا که هیچی همچین کاری نمیکنه ، دانشجو بدبخت رو sample محور و use case محور بار میارن

میگن اینو میخوای در بیاری ، از این استفاده کن ، اون میخوای از اون یکی (مثل یکی که زبان خارجی بلد نیست 20 تا جمله یادش بدی رفت مثلا آمریکا تو هر کدوم از اون شرایط قرار گرفت یکی از 20 جمله رو استفاده کنه)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...