رفتن به مطلب

توربو رایزن چطوری فعال میشه ؟

XPS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت عزیزان لیونی.

بنده پردازنده AMD Ryzen 2400G رو دارم که باهاش تست فورمارک یا وینرار میگیرم رو فرکانس پایه ینی 3.7 کار میکنه و رو توربو که 3.9 هست کار نمیکنه.

مدل مادربرد : MSI B350 Gaming Plus

راه حلش چیه ؟

مشکل حل شد.

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Xps گفته است :

با سلام خدمت عزیزان لیونی.

بنده پردازنده AMD Ryzen 2400G رو دارم که باهاش تست فورمارک یا وینرار میگیرم رو فرکانس پایه ینی 3.7 کار میکنه و رو توربو که 3.9 هست کار نمیکنه.

راه حلش چیه ؟

درود

میشه یک تست از بازی DOTA 2 در رزولوشن 1080 و تنظیمات ultera به صورت انبورد بگیرید که چقدر FPS میدهد؟

شرمنده پست بنده به سوال شما کمکی نکرده است

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود

میشه یک تست از بازی DOTA 2 در رزولوشن 1080 و تنظیمات ultera به صورت انبورد بگیرید که چقدر FPS میدهد؟

شرمنده پست بنده به سوال شما کمکی نکرده است

خیر.

لینک به دیدگاه

سلام اگه مادربردت ام اس آی هست یه گزینه داخل بایوس داره به اسم Game mode اون روشن کنی سی پی یو تا آخرین مقدارش ازش استفاده میکنه (همون توربو  )یه نرم افزار هم داره ام اس آی که داخل ویندوز هم میتونی فعالش کنی به اسمmsi command center(اگه غلط املایی نداشته باشم) و در مرحله آخر اگه مادربردت ام اس آی نیست با برنامه Ryzen Master  میتونی این کار بکنی (البته من شخصا با این برنامه این کارو نکردم ولی تو کاتالوگ برنامه نوشته این خصوصیت داره)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام اگه مادربردت ام اس آی هست یه گزینه داخل بایوس داره به اسم Game mode اون روشن کنی سی پی یو تا آخرین مقدارش ازش استفاده میکنه (همون توربو  )یه نرم افزار هم داره ام اس آی که داخل ویندوز هم میتونی فعالش کنی به اسمmsi command center(اگه غلط املایی نداشته باشم) و در مرحله آخر اگه مادربردت ام اس آی نیست با برنامه Ryzen Master  میتونی این کار بکنی (البته من شخصا با این برنامه این کارو نکردم ولی تو کاتالوگ برنامه نوشته این خصوصیت داره)

بله MSI 350 Gaming Plus هست ، یه گزینه بودم تو بایوس Game Boost که اونو روشن کردنی فرکانس پایه رو از 3.7 به 3.85 تغییر میده و دورفن رو اتوماتیک رو 100% قرار میده و نمیتونی دستکاریش کنی.

مگه باید فرکانس پایه ثابت نباشه و خودش مث اینتل توربو شه ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز واقعا ببخشد که نمیتونم کمکت کنم. 

میتونید بگید کارایی گرافیک داخلی 2400g چطوره؟ ازش راضی هستید؟ بازی هایی مثل بتل 1 رو رو آخرین تنظیمات میاره؟

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Xps گفته است :

بله MSI 350 Gaming Plus هست ، یه گزینه بودم تو بایوس Game Boost که اونو روشن کردنی فرکانس پایه رو از 3.7 به 3.85 تغییر میده و دورفن رو اتوماتیک رو 100% قرار میده و نمیتونی دستکاریش کنی.

مگه باید فرکانس پایه ثابت نباشه و خودش مث اینتل توربو شه ؟

ببخشید واسه دیر پاسخ دادنم آنلاین نبودم تا به الان. والا منم فکر میکردم باید خودش توربو بشه تا اون فرکانس ولی چندتا تست لود cpu گرفتم فقط روی حالت استاندارد میموند. شما بالاخره چه کار کردی که نتیجه گرفتی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...