رفتن به مطلب

یک عدد پاور green gp885b

Sky84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یک عدد پاور green gp885b  موجوده  پاور خودم بود خراب شد دادم گارانتی یکی دیگه از این مدل دادن ۳ ماه گارانتی تعمیرم داده بودن که فکر کنم حدود یک ماه خورده ازش مونده  پاور دوباره پلمپ شده توسط خود شرگت 

فروخته شد ختم تایپیک

WP_20180718_09_23_04_Pro_LI.thumb.jpg.c6b640487b15f02ff6833c225f23d154.jpgWP_20180718_09_23_20_Pro_LI.thumb.jpg.073a5f50c136f4c00c253f5719cce31d.jpg

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

بلاخره تامیر شده یا عوض شده؟ دقیق معلوم نشد یجا میگین ۱۳۵دادم تعمیرش کردن ؟یجا دیگه میگین گارانتی داشته وبرام عوضش کردن؟

واینکه ‍‍‍‍‍‍‍پاور پلمپ شده؟پاور که باز شه دیگه پلمپ نیست حالا میخواد شرکت باز و بستش کنه؟

ببخشد به هرحال گفتم چون دقیق متنتون مطلب رو دقیق بیان نکرده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

بلاخره تامیر شده یا عوض شده؟ دقیق معلوم نشد یجا میگین ۱۳۵دادم تعمیرش کردن ؟یجا دیگه میگین گارانتی داشته وبرام عوضش کردن؟

واینکه ‍‍‍‍‍‍‍پاور پلمپ شده؟پاور که باز شه دیگه پلمپ نیست حالا میخواد شرکت باز و بستش کنه؟

ببخشد به هرحال گفتم چون دقیق متنتون مطلب رو دقیق بیان نکرده

دوست من پاور خودم رو تعمیر کرده بودن که درست نشد و به جای اون اینو دادن اینم نمیدونم تعمیری یا نه چون توسط خود شرکت پلمپ شده ممکنه تعمیری باشه یا سرویسش گرده باشن از داخلش  اطلاعی ندارم 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، m_555 گفته است :

پایه

اگه تا ۱۱ شب کسی نبود برا شما فردا میتونم ارسال کنم پردازنده هم داشتین تعویض میشه

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Sky84 گفته است :

اگه تا ۱۱ شب کسی نبود برا شما فردا میتونم ارسال کنم پردازنده هم داشتین تعویض میشه

پاور توسط بنده خریداری شده مبلغ واریز شد منتظر ارسال هستیم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، m_555 گفته است :

پاور توسط بنده خریداری شده مبلغ واریز شد منتظر ارسال هستیم.

پاور ارسال شد باتشکر 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...