رفتن به مطلب

فروش مادربرد Giga P75-D3 (ختم تاپیک)

Negrasombra
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک عدد مادربرد گیگابایت P75-D3 برای فروش موجوده. خواهشمندم توضیحات رو بخونید.
مادربرد فقط پنل داره و کارتن و سایر متعلقات موجود نمی باشد. یک بار تعمیر شده است. از دو تا پی سی آی اکسپرس هاش ، پایینی که سرعت 4x داره کامل کار می کنه اما اونی که اصلی هست و 16x هست کار نمی کنه مگر اینکه از کارت گرافیک های قدیمی مثل ۸۴۰۰ یا ۹۵۰۰ یا همرده استفاده بشه. اسلات های رم ها و سوکت سی پی یو هیچگونه مشکلی نداره و کامل کار می کنه. 
قیمت فروش رو صد و بیست تومن در نظر می گیریم. دوستان هر گونه سوال و پیشنهادی دارید در خدمت شما هستم و نمی خوام کسی بعد از این که خرید پشیمون بشه. به همین خاطر ۴۸ ساعت به خریدار مهلت تست هم داده میشه.
هزینه ارسال بر عهده خریدار محترم خواهد بود و اول واریز سپس ارسال رو داریم. مگر اینکه از دوستان شناخته شده باشه. 
فروخته شد.

1 (2).JPG

1 (1).JPG

1 (3).JPG

1 (4).JPG

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

در فروم همسایه برای فروش هماهنگی صورت گرفته. اگر صددرصدی بشه شنبه انشالا براشون ارسال می کنم و همینجا هم اعلام می کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

توسط بنده خریداری شد  باتشکر  از  آقای قاسمی

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

با سلام 

توسط بنده خریداری شد  باتشکر  از  آقای قاسمی

بله تایید میشه. جناب فردوسی عزیز مبلغ رو واریز کردن و بنده انشالا شنبه براشون ارسال می کنم. بعد ازاین که دستشون رسید 48 ساعت هم مهلت تست دارن. تشکر می کنم از شما جناب فردوسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...