رفتن به مطلب

تاخیر در شروع رندر با استفاده از رندرباکس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من از ۲تا سیستم برای رندر شبکه (تری دی مکس)استفاده میکنم

ولی حدودا ۴۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بعد از اینکه سیستم اصلی شروع به رندر کرد

سیستم دوم(رندرباکس) باکتهاش وارد رندر میشن

از مابل کراس۶ اتصال شبکه دادم

ولی هرکاری کردم‌مشکلم حل نشد

کسی نمیدونه مشکل کجاس

یا کجای کارم اشتباه بوده؟؟

ممنونم

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اینجا دوستان از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری میتونن کمک کنند ولی برای بحث های تخصصی تر مربوط به نرم افزارهایی همچون مکس بهتره به سراغ سایت ها و فروم های مرتبط برید تا زودتر به نتیجه برسید چون اینجا هم هستند دوستانی که با این نرم افزار ها کار می کنند ولی ممکنه تا حالا به سراغ چنین عملیاتی نرفته و کار نکرده باشند و از این رو هم نتونن کمکی بکنند؟!

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

درود دوست عزیز

اینجا دوستان از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری میتونن کمک کنند ولی برای بحث های تخصصی تر مربوط به نرم افزارهایی همچون مکس بهتره به سراغ سایت ها و فروم های مرتبط برید تا زودتر به نتیجه برسید چون اینجا هم هستند دوستانی که با این نرم افزار ها کار می کنند ولی ممکنه تا حالا به سراغ چنین عملیاتی نرفته و کار نکرده باشند و از این رو هم نتونن کمکی بکنند؟!

آخه اینجا خیلیا تو کار رندرینگ و شبکه کردن هستند

واینکه در همه زمینه اینجا هم بحث میشه هم اطلاعات زیاده

فک کنم همینجا بشه مشکلو رفع کرد

من خیلی از مشکلاتم تو همین سایت تو زمینه های مختلف رفع شد

البته طبق گفتتون تو چند سایت دیگه هم پرسیدم

لینک به دیدگاه

درود

این ربطی به شبکه کردن نداره دوست گرامی،  شبکه متصل هستش و Package ها سریعا و همزمان بین دو سیستم منتقل می شوند این که می بینید تاخیر در رندرینگ (PC-2) وجود داره به خاطر خود نرم افزار هستش. نه شبکه

من خیلی وقته با 3d MAX کار نکردم.

شما دو کار برای بنده انجام بدین ، Ping گرفتن در زمان رندرینگ از PC - 2   و Ping گرفتن در زمانی رندرینگ انجام نمی دین از PC -2 .

مثال: Ping  X.X.X.X  -t    

به جای X ادرس IP سیستم دوم وارد کنید و حتمنا  سوئیچ  t-  در اخر وارد کنید بزارید نزدیک به 10 دقیقه Ping گرفته شود و بعد در نهایت نتیجه با گرفتن عکس برای بنده قرار بدین.  ببینم تو شبکه ات تاخیر داری یا خیر.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، TERRORIST گفته است :

درود

این ربطی به شبکه کردن نداره دوست گرامی،  شبکه متصل هستش و Package ها سریعا و همزمان بین دو سیستم منتقل می شوند این که می بینید تاخیر در رندرینگ (PC-2) وجود داره به خاطر خود نرم افزار هستش. نه شبکه

من خیلی وقته با 3d MAX کار نکردم.

شما دو کار برای بنده انجام بدین ، Ping گرفتن در زمان رندرینگ از PC - 2   و Ping گرفتن در زمانی رندرینگ انجام نمی دین از PC -2 .

مثال: Ping  X.X.X.X  -t    

به جای X ادرس IP سیستم دوم وارد کنید و حتمنا  سوئیچ  t-  در اخر وارد کنید بزارید نزدیک به 10 دقیقه Ping گرفته شود و بعد در نهایت نتیجه با گرفتن عکس برای بنده قرار بدین.  ببینم تو شبکه ات تاخیر داری یا خیر.

باشه عزیز

من ping گرفتم از هردو سیستم‌ولی نه در زمان رندرینگ

منظورتون اینه وقتی رندر شروع شد از سیستم ۱ ping بگیرم سیستم دومی را؟؟

و من سوئیچ ندارم که اسمشو وارد کنم

منظورتون از t چی هستش؟؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

باشه عزیز

منظورتون از t چی هستش؟؟

درود 

منظور این است که در دستور t- بگذاری.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

منظور این است که در دستور t- بگذاری.

همون علامت لاتین -t  رو‌باید قراربدم؟؟

و اینکه اکه مودم تاویرش بهتره تا بجای اینکه مستقیما از کابل کراس ۶ استفاده میکنم

بجاش از مودم استفاده کنم بهتر نیست؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

باشه عزیز

منظورتون از t چی هستش؟؟

واضح توضیح دادم، در زمانی که رندر می گیرد و زمانی که رندر نمی گیرد،  در بخش Command Prompt دستور Ping اجراء کنید و در اخر بعد از وارد کردن IP Address سوئیچ  t-  وارد کنید.

قسمت Time برای بنده مهم هستش نه TTL.

نیازی به سوئیچ و مودم نیستش هر دو سیستم میشه از هم Ping بگیرن.   از PC - 1 باید PC - 2 پینگ بگیرید و نتیجه اعلام کنید.

لینک به دیدگاه

پرسش تاپیک را با یکی از دوستان صاحبنظر طرح کردم، پاسخش این است و عینا نقل می‌کنم:

بستگی به حجم تکسچر ها پروکسی ها و کلا حجم فایل داره و حدودا همین زمان برای یک فایل نرمال طبیعی هست  چون با DR در Vray هم احتمالا دارن استفاده میکنن خود 3ds max باید اجرا بشه و فایل load بشه.
اگر برای تک فریم هست که مشکلی نداره ولی اگر برای انیمیشن هست که به جای DR در vray از 3ds max backburner استفاده کنن خیلی بهتر هست چون هم مدیریت بهتری داره و هم هر فریم رو یک کامپیوتر به صورت مجزا رندر میکنه به جای اشتراک منابع برای یک رندر.
بهترین راه حل در این زمینه هم deadline هست به جای backburner

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

پرسش تاپیک را با یکی از دوستان صاحبنظر طرح کردم، پاسخش این است و عینا نقل می‌کنم:

بستگی به حجم تکسچر ها پروکسی ها و کلا حجم فایل داره و حدودا همین زمان برای یک فایل نرمال طبیعی هست  چون با DR در Vray هم احتمالا دارن استفاده میکنن خود 3ds max باید اجرا بشه و فایل load بشه.
اگر برای تک فریم هست که مشکلی نداره ولی اگر برای انیمیشن هست که به جای DR در vray از 3ds max backburner استفاده کنن خیلی بهتر هست چون هم مدیریت بهتری داره و هم هر فریم رو یک کامپیوتر به صورت مجزا رندر میکنه به جای اشتراک منابع برای یک رندر.
بهترین راه حل در این زمینه هم deadline هست به جای backburner

آره جناب بهمنیان یکی از دوستان کفت بستگی به سنگینی محیط داره

ولی من چنتا رندر که دیدیم توسایت

باحالی که سنگین بود ولی سریعا این اشتراک صورت گرفت

حالا ببینم چطور میشه نتیجه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، TERRORIST گفته است :

واضح توضیح دادم، در زمانی که رندر می گیرد و زمانی که رندر نمی گیرد،  در بخش Command Prompt دستور Ping اجراء کنید و در اخر بعد از وارد کردن IP Address سوئیچ  t-  وارد کنید.

نیازی به سوئیچ و مودم نیستش هر دو سیستم میشه از هم Ping بگیرن.   از PC - 1 باید PC - 2 پینگ بگیرید و نتیجه اعلام کنید.

چشم دوست عزیز

لینک به دیدگاه

وقتی رندر میگیرم اینه????

E8739B4E-818A-4D70-AA30-A20483D40652.jpeg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

وقتی رندر نمیگیرم اینه1f447-1f3fc.png1f447-1f3fc.png

3DFAAAD1-2997-426E-8451-8595D7CA4C95.jpeg

دوست گرامی،  چرا از سوئیچ  t- استفاده نکردین.  این طوری باید دستور وارد کنید: ping 192.168.1.2 -t  برای  تقریبا 10 دقیقه بزارید Ping بگیره  در زمانی که  رندر می گیرید.

در زمانی که رندر نمی گیرد شبکه مشکلی نداره Time اش مناسب هستش.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، TERRORIST گفته است :

دوست گرامی،  چرا از سوئیچ  t- استفاده نکردین.  این طوری باید دستور وارد کنید: ping 192.168.1.2 -t  برای  تقریبا 10 دقیقه بزارید Ping بگیره  در زمانی که  رندر می گیرید.

باشه

الان یه صحنه سنگین انتخاب میکنم که حدودا ۱۵ دقیقه طول میکشه

دستور رو وارد میکنم

زمانی مه رندر تموم شد عکسشو واستون میفرستم

??????

تو این صحنه که آرک اکستریرور 24  و vol 1  بود

حدودا زمانی که رندرباکس شروع کرد ۱:۲۰ ثانیه طول کشید

اینو جهت اطلاع گفتم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، TERRORIST گفته است :

به نتیجه رسیدید دوست عزیز؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

به نتیجه رسیدید دوست عزیز؟؟

درود

بله خروجی Ping شما مشاهده کردم، خوشبختانه مشکل از شبکه شما در ارسال Package ها نیستش . و زمان ارسال بسته ها کاملا عالی هستش ولی این که میگین تاخیر صورت می گیره به خاطر نرم افزار هستش.

آیا این تاخیر چند ثانیه ایی تاثیری تو خروجی رندر شما داره یا خیر ؟

لینک به دیدگاه

درود

بله خروجی Ping شما مشاهده کردم، خوشبختانه مشکل از شبکه شما در ارسال Package ها نیستش . و زمان ارسال بسته ها کاملا عالی هستش ولی این که میگین تاخیر صورت می گیره به خاطر نرم افزار هستش.

آیا این تاخیر چند ثانیه ایی تاثیری تو خروجی رندر شما داره یا خیر ؟

ممنونم دوست عزیز

تاثیر تو زمان خروجی داره

چون حدودا     ۱ دقیقه طول نیکشه البته بستگی به سنگینی محیط داره

یه صحنه خیلی سنگین ۲ دقیقه طول میکشه

که باکتهای رندر از سیستم دوم وارد مشارکت بشن

البته یکی از دوستان میگفت طبیعیه

نمیدونم والا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...