رفتن به مطلب

کمک در اورکلاک

milad0111gh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

hqyu0u2e31n5ywihp8c.jpgمن کارت گرافیکم را از طریق ati catalist و از طریق گزینه ای به نام اور درایو فرکانس روبالا بردم کورکلاک تا 700 بود وتا 700 بالا بردم و مموری هم 900 و تونستم با تست تا 695 بالا ببرم و بعد مموری رو 700 گزاشتم تست گرفتم ارور داد و خواستم از طریق برنامه msi این کارو انجام بدم که مموری روبالاتر از 650 نمی برد و ولتاژ هم غیر فعال بو حالا برای اور بیشتر چکار کنم;) rbochv9hzrp7than6ri.gifm64damlnvh3rn4n6g.png
لینک به دیدگاه

اگر مشکلتون محدودیت تغییر فرکانس هست این نرم افزار رو سرچ کن و دانلود کن مشکلت حله .

GPUTool

کارتت قابلیت تغییر ولتاژ رو نداره برای همین اون گزینه خاموش هست.

این برنامه هم محدودیت نداره :

AMD GPU Clock Tool

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر مشکلتون محدودیت تغییر فرکانس هست این نرم افزار رو سرچ کن و دانلود کن مشکلت حله .

GPUTool

کارتت قابلیت تغییر ولتاژ رو نداره برای همین اون گزینه خاموش هست.

این برنامه هم محدودیت نداره :

AMD GPU Clock Tool

موفق باشی.

سعید جان من یه سوال برام پیش اومده بود میخواستم بدونم کارتهای رفرنس از برند مثلا Gainward یا Sapphire رو چطوری میشه ولت مود کرد؟مثلا کارت های ASUS و MSI خودشون برنامه دارند GPU Tweak و Afterburner!اگه مال هرشرکت رو برعکس بریم ولت مود off هست حالا مثلا شرکتی مثل سافایر که اکثرا برد رفرنس میزنه برنامه ی مخصوص نداره چطور میشه ولت مود کرد؟I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

رفرنس ها از هر برندی ( اگر قابلیت ولتاژ تویک رو برد رفرنس باشه) می شه با نرم افزار از ویندوز ولت بهشون داد.

احتمالا اونی که شما می گید رفرنس نیست یا به احتمال ضعیف خود شرکت لیمیت گزاشته تو بایوس!

اما در کل اگر مثلا 6870 رفرنس بورد قابلیت تغییر ولتاژ رو داشته باشه دیگه فرقی نمی کنه رفرنس MSI باشه یا برند دیگه.

بحث برد های غیر رفرنس هم اینه که اگر مدار دیجیتال داشته باشن می شه تغییر داد حالا یا خود شرکت واسش برنامه می نویسه یا این که باید بنویسی واسش!

برد های آنالگ نمی تونن نرم افزاری یا از بایوس ولت مود بشن.

لینک به دیدگاه

ورژن های دیگه از afterburner رو هم امتحان کنید . ورژن 2 رو دانلود کنید و با اون هم یک تست بزنید .

گزینه setting رو بزنید و بعد تیک unlock voltage رو بگذارید و ببینید که بخش ولتاژ براتون فعال می شه یا خیر .

همون طور که سعید جان هم فرمودند با برنامه های دیگه مثل GPU tools هم تست کنید اگر نتونید ولتاژ بدید بایستی هارد مد بکنید کارتتون رو .

البته من فکر نمی کنم برای 50 مگاهرتز کور بیشتر ولتاژ نیاز داشته باشید . ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...