رفتن به مطلب

این مادربرد مشکل داره ؟

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه مادربرد دسته دوم خریدم فکر کنم یکی از خازن هاش کنده شده تست کردم روشن میشه و کاملا بدون مشکل کار میکنه این مادربرد مدلش اینجوری هست یا واقعا یکی از خازن هاش کنده شده xD اگر خازن هست پس اون خازن نقشش چی هست ؟ پایین سمت چپ با دایره قرمز مشخص کردم

IMG_20180723_020817.jpg

IMG_20180723_020642.jpg

IMG_20180723_024049.jpg

دوستان من پاساژ امجد و توکلی رو گشتم خازن جامد این مدل نبود اصلا.. آخر سر دادم تعمیرگاه سر کوچه 2 تومن گرفت این خازن رو لحیم کرد نمیدونم دیگه این خازن جامد هست یا نه ..یا کلا ضروری بود اینکار یا نه

1.jpg

2.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

سلام حامد جان

بله خازن بوده و کنده شده.

اگه اشتباه نکنم خازن مورد نظر مربوط به قسمت صدا (خروجی صدا (کارت صدا)) مادربرد هستش.

چک کنید ببینید خروجی و  ورودی های قسمت صدا درست  کار میکنه و نویز یا مشکل مشابهی ندارند.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ASTS گفته است :

سلام حامد جان

اگه اشتباه نکنم خازن مورد نظر مربوط به قسمت صدا (خروجی صدا (کارت صدا)) مادربرد هستش.

چک کنید ببینید خروجی و  ورودی های قسمت صدا درست  کار میکنه و نویز یا مشکل مشابهی ندارند.

درود علی عزیز

خیلی از مین بوردها جای خازن دارند وای خازنی شرکت روش مونتاژ نمیکنه الان مین بورد من  Z170A M7 را سرچ کن بین اسلات های pci e  کلی از این جاها داره . این به خاطر تمیز بودن و اندازه بودن جای قلع ریخته شده خازنی از روش کنده نشده و شرکتی اینطوریه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام حامد جان

فعلا روش ویندوز نضب نکردم کجا میتونم این خازن رو تهیه کنم ؟ مشابه خازن بغل دستیش هست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود علی عزیز

خیلی از مین بوردها جای خازن دارند وای خازنی شرکت روش مونتاژ نمیکنه الان مین بورد من  Z170A M7 را سرچ کن بین اسلات های pci e  کلی از این جاها داره . این به خاطر تمیز بودن و اندازه بودن جای قلع ریخته شده خازنی از روش کنده نشده و شرکتی اینطوریه

سلام امیر جان

والا طبق عکس پایه های خازن بیرون هستش و مشخصه که کنده شده و پایه ها جا مونده روی برد اگه آقا حامد از کنار عکس بگیرند بیشتر مشخص میشه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hamed.Madadi گفته است :

فعلا روش ویندوز نضب نکردم کجا میتونم این خازن رو تهیه کنم ؟ مشابه خازن بغل دستیش هست

ممکنه فقط برای کاهش نویز خروجی صوتی یا ورودی بوده باشه که پیشنهاد میکنم تست کنید.

بله به احتمال بسیار زیاد مشابه خازن کناری هستش.

برای تهیه هم پاساژ امجد طبقه زیرین فروشگاه ژاپن که مخصوص خازن هستش (انتها سمت راست در وسط)

لینک به دیدگاه

انگار همین ردیف پایین طرف سوکتها هم باز یه جای خازن هست ببین جاش پایه داره؟

در 7 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام امیر جان

والا طبق عکس پایه های خازن بیرون هستش و مشخصه که کنده شده و پایه ها جا مونده روی برد اگه آقا حامد از کنار عکس بگیرند بیشتر مشخص میشه.

بله می بخشید ندیده بودم پایه ها گیر کرده رو 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

ممکنه فقط برای کاهش نویز خروجی صوتی یا ورودی بوده باشه که پیشنهاد میکنم تست کنید.

بله به احتمال بسیار زیاد مشابه خازن کناری هستش.

برای تهیه هم پاساژ امجد طبقه زیرین فروشگاه ژاپن که مخصوص خازن هستش (انتها سمت راست در وسط)

مادربرد رو با خودم ببرم .. به اون فروشنده  بگم چه خازنی میخوام؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

انگار همین ردیف پایین طرف سوکتها هم باز یه جای خازن هست ببین جاش پایه داره؟

بله می بخشید ندیده بودم پایه ها گیر کرده رو 

نه اون دیگه همون مدلی هست که خودتون گفتید فقط جاش هست ولی هیچوقت روش خازن نبوده.

خواهش میکنم امیر جان

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

خازن جامد  16 ولت  100 میکروفاراد

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

اگه با خودتون می خواید ببرید که فقط کافیه اون خازن کناری رو نشون بدید و بگید مثل این می خوام.

ولی اگر نمیبرید بگید خازن جامد 16 ولت 100 میکروفاراد می خوام.

لینک به دیدگاه

اگه با خودتون می خواید ببرید که فقط کافیه اون خازن کناری رو نشون بدید و بگید مثل این می خوام.

ولی اگر نمیبرید بگید خازن جامد 16 ولت 100 میکروفاراد می خوام.

پاساژ امجد تا ساعت چند باز هست؟ اطلاع دارید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

خود پاساژ که تا 8:30 - 9 باز هست ولی مغازه ها بعضی هاشون زودتر تعطیل میکنند.

اون مغازه هم تا 6 که من رفته بودم باز بود حالا بعدش رو اطلاعی ندارم.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

حامد عزیز فکر میکنم بدید یه تعمیرکار مثل جناب علیزاده براتون مونتاژ کنن و مدلش رو پیدا کنند بهتر باشه چون pcb اینها حساسه و باید در زمان مونتاژ مایع محافظ مدار چاپی بزنید 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

خود پاساژ که تا 8:30 - 9 باز هست ولی مغازه ها بعضی هاشون زودتر تعطیل میکنند.

اون مغازه هم تا 6 که من رفته بودم باز بود حالا بعدش رو اطلاعی ندارم.

من همین مشخصاتی رو که گفتید تو نت زدم انواع مختلف خازن جامد هست با این مشخصات ولی فقط ظاهرش فرق میکرد

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

حامد عزیز فکر میکنم بدید یه تعمیرکار مثل جناب علیزاده براتون مونتاژ کنن و مدلش رو پیدا کنند بهتر باشه چون pcb اینها حساسه و باید در زمان مونتاژ مایع محافظ مدار چاپی بزنید 

یه تعمیرکار هست تو محلمون 30 ساله تو اینکار هست تلویزیون و دستگاهای صوتی رو تعمیر میکنه فکر کنم اون بتونه یه خازن عوض کنه ولی اگر به نظرتون کار اون آقا نیست یه شماره ی از آقای علیزاده به من بدید

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

یه تعمیرکار هست تو محلمون 30 ساله تو اینکار هست تلویزیون و دستگاهای صوتی رو تعمیر میکنه فکر کنم اون بتونه یه خازن عوض کنه ولی اگر به نظرتون کار اون آقا نیست یه شماره ی از آقای علیزاده به من بدید

درود 

شمارشون درپروفایلشون هست

@mohsen.alizadeh

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

من همین مشخصاتی رو که گفتید تو نت زدم انواع مختلف خازن جامد هست با این مشخصات ولی فقط ظاهرش فرق میکرد

مقادیرش مهمه اون ظاهرشون هم بسته به شرکت سازنده متفاوت هستش.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

مقادیرش مهمه اون ظاهرشون هم بسته به شرکت سازنده متفاوت هستش.

پس اگر مقادیرشون یکسان باشه فقط ظاهرشون تفاوت داشته باشه مهم نیست

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

پس اگر مقادیرشون یکسان باشه فقط ظاهرشون تفاوت داشته باشه مهم نیست

بله همینطوره

البته کیفیت های برند های متفاوت هم فرق میکنند که البته تشخیصشون کمی دشوار هستش و در این مقادیر زیاد چشمگیر نیست.

لینک به دیدگاه

چون خازن مربوط به صدا هست.این یکمی موضوع خازن مشابه پیدا کردن رو حساس میکند.(ترجیحا" نمونه خودش رو بیاب)

اون دوتا پایه که مال خازن قبلی بوده هم قطع نکن.چون میشه خازن جدید رو به اونا لحیم کرد.

سپس ویندوز بریز و نتایج تست کارت صدا رو همینجا اعلام کنید.

اینا قطب مثبت و منفی هم دارنا.(که مشهوده)

(یعنی منظورم اینه اگه خودت دست به هویه شدی)

تو را چه شده که عکس کچ کار گذاشتی برا آواتار؟

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

دوستان من پاساژ امجد رو گشتم فروشکاه ژاپن هم رفتم پیدا نکردم کلا نیست همین شکل خازن  مشخصات خازن یکی هست ولی شکل و شمایل فرق میکنه استاد علیزاده میگن باید دقیقا همین شکل باشه

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

دوستان من پاساژ امجد رو گشتم فروشکاه ژاپن هم رفتم پیدا نکردم کلا نیست همین شکل خازن  مشخصات خازن یکی هست ولی شکل و شمایل فرق میکنه استاد علیزاده میگن باید دقیقا همین شکل باشه

خدمتتون عرض کردم فقط مشخصات مهمه احتمال پیدا کردن مشابه از نظر ظاهری 1 در 1000هستش.

لینک به دیدگاه

خدمتتون عرض کردم فقط مشخصات مهمه احتمال پیدا کردن مشابه از نظر ظاهری 1 در 1000هستش.

منم نظر شما رو داشتم بخصوص که پاساژ امجد و توکل رو زیر و رو کردم ولی آقای علیزاده به من گفت که باید حتما مشابه باشه که احتمال پیدا کردنش خـــــیلی کم هست چون نیست که بخوام پیدا کنم بی خیال پیدا کردن مشابه شدم

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/01, 03:31:22، Elderado گفته است :

چون خازن مربوط به صدا هست.این یکمی موضوع خازن مشابه پیدا کردن رو حساس میکند.(ترجیحا" نمونه خودش رو بیاب)

اون دوتا پایه که مال خازن قبلی بوده هم قطع نکن.چون میشه خازن جدید رو به اونا لحیم کرد.

سپس ویندوز بریز و نتایج تست کارت صدا رو همینجا اعلام کنید.

اینا قطب مثبت و منفی هم دارنا.(که مشهوده)

(یعنی منظورم اینه اگه خودت دست به هویه شدی)

تو را چه شده که عکس کچ کار گذاشتی برا آواتار؟

من از تعیمر مادربرد زیاد اطلاع ندارم آقای علیزاده میگن حتما باید پایه های خازن قبلی در بیاد بعد این جا بخوره ...اگر هم بخواهید جا بزنید باید حتما مایع محافظ مدار چاپی زده بشه واقعا اینجوری هست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...