رفتن به مطلب

دارندگان پاورcoolermaster v850 لطفا کمک کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، بنده یه پاور v850 خریدم از لیون چند روز پیش ، الان متوجه شدم که فن پاور یه صدای ففففففف میده.لطفا شما هم ببینید فن پاورتون این صدا رو میده یا نه؟ این پاور فنش به عنوان یه فن بیصدا تبلیغ شده واسه این میترسم مال من مشکل داشته باشه.فن پردازندم کهcoolermaster master fan pro 120 air balance هستش هیچ صدایی نداره جز صدای هوا.لطفا سریع بررسی کنید و لطفا صدای فن پاورتون رو ضبط کنید وبرام بفرستید.واقعا نگرانم چون خیلی هم گرونه

ویرایش شده توسط WINDOWS 8.1
اشتباه نوشتن
لینک به دیدگاه

من هم کولر مستر دارم .صدایی نداره

اما خیلی جای تعجبه برام که مدته دوستانی که کولر مستر دارند به علل مخلتف (مخصوصا فن) از دست پاورهاشون مینالند

بنده الان دوتا گرین hp+ دارم واقعا در کیفیت ساخت و رگلاسیون ولتاژ با کولر مستر رقابت میکنن و اگر به همین روندپیش بره کولر مستر خودم رو خواهم فروخت.

لینک به دیدگاه

درو د

منبع تعذیه ارسال کنید به نمایندگی Cooler Master که شرکت اوژنگ هستش و مشکل شما بررسی شود.

لینک به دیدگاه

پس یعنی فنش مشکل داره؟ مگه این پاورا تو کارخونه تست نمیشن؟ اونم این مدل رده بالا.تا تهران 9 ساعت راهه که برم.باید خودم ببرمش

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

پس یعنی فنش مشکل داره؟ مگه این پاورا تو کارخونه تست نمیشن؟ اونم این مدل رده بالا.تا تهران 9 ساعت راهه که برم.باید خودم ببرمش

لازم نیستش، با شرکت آوژنگ تماس بگیرید مشکلتون مطرح کنید و براشون از طریق پست یا تیباکس ارسال کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

مدل 750 رو دارم کاملا بی صداست

خودمم قبلا v750 داشتم صدا نداشت.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، TERRORIST گفته است :

لازم نیستش، با شرکت آوژنگ تماس بگیرید مشکلتون مطرح کنید و براشون از طریق پست یا تیباکس ارسال کنید.

قبلا با گارانتی کار کردم وقتی پس فرستادن چندتا مشکل دیگه داشت

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام به همه دوستان

تقریبا ۲ هفته پیش ی پاور کولر مستر مدل v750 فول خریدم،بعد از نصب متوجه شدم همین صدایی که شما میگید میده،به فروشنده زنگ زدم ،گفت مشکلی نداره با گارانتی تماس بگیر،گارانتی تماس گرفتم گفتم نمیتونم بیام گفت مشکلی نیست بفرست، ایراد هم همراه با مشخصات خودت روی کاغذ بنویس،فرداش اسنپ گرفتم فرستادم،بنده خدا پیک نیم ساعت نگر داشتن گفتن رسید بدین دوباره اسنپ گرفتم رسید بیاره برام،بعدا از ۷ روز گفتن مشکل نداره،نگو مشکل تو رسید نوشتن روشن نشدن پاور،گفتم من به شما گفتم فن صدا میده،دوباره بررسی کردن فرداش گفتن پاور تعویض شده،اسنپ گرفتم رفته پاور گرفته اورده،دیدم پاور نیمه ماژولار تعمیری برام فرستادن،یعنی دیگه اعصابم ریختن بهم،بزگترین اشباهم این بود که گرین نخریدم،پشت دستم داغ میکنم گارانتی آواژنگ جنس بخرم،حتما باید بری اونجا هر چی از دهنت در میاد بارشون کنی دلت خنک بشه...

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/01, 04:05:07، WINDOWS 8.1 گفته است :

سلام دوستان، بنده یه پاور v850 خریدم از لیون چند روز پیش ، الان متوجه شدم که فن پاور یه صدای ففففففف میده.لطفا شما هم ببینید فن پاورتون این صدا رو میده یا نه؟ این پاور فنش به عنوان یه فن بیصدا تبلیغ شده واسه این میترسم مال من مشکل داشته باشه.فن پردازندم کهcoolermaster master fan pro 120 air balance هستش هیچ صدایی نداره جز صدای هوا.لطفا سریع بررسی کنید و لطفا صدای فن پاورتون رو ضبط کنید وبرام بفرستید.واقعا نگرانم چون خیلی هم گرونه

درود

فن پاور شما وقتی روشن می کنید صدا میده یا زمانی که روشن هستش چند دقیقه کار می کنه صدای فففففففف میده.

بنده Cooler Master V-850 Full دارم ولی صدایی نداره .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من v650  داشتم.فنش اصلا صدا نداشت.بخاطر افت ولتاژ زیاد فروختمش

با گارانتی آواژنگ هم مطرح کردم و اصلا زیر بار نرفتند که عوض کنند.همون موقع با خودم عهد کردم  گرین بخرم تا با با یه عده انسان بی خیال و بی مسءولیت سر کله نزنم.

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یه gx 550  داشتم.موقعی که روشن میکردم یه لحظه فنش با آخرین دور کار میکرد.صدای ففف میداد و بعد دورش میومد پایین.شاید مال شما هم همینطور باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز  من v750 دارم‌صدا نمیده. ببر گارانتی یه نگاه بکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...