رفتن به مطلب

آپدیت بایوس مادربورد ایسوس z170

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر،

دوستان بنده مین برد z170 Pro Gaming دارم ، تازه یک cpu  نسل  هفتم 7400 گرفتم. پردازنده روی مین نصب کردم اما وقتی سیستم رو روشن می کنم فن cpu  روشن میشه اما تصویر ندارم.

بوق بایوس نیز زده نمی شود.

از آنجایی ک این برد بصورت پیش فرض نسل 6 پردازنده رو ساپورت می کنه و من فقط پردازنده نسل 7 رو دارم ، می خواستم بدونم راهی هست ک بدون پردازنده نسل 6 و پروگرامر بایوس رو اپدیت کنم ک پردازنده نسل 7 قابل استفاده بشود ؟

با تشکر

ویرایش شده توسط aminsolo
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، OZMA گفته است :

پس لپ تاپ چی شد؟

با عرض پوزش متاسفانه در هنگام باز کردن مبحث موضوع از پیش ذخیره شده را انتخاب کرده بودم

ویرایش شده توسط aminsolo
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم راهی داشته باشه بالاخره باید مادربرد روشن بشه کار کنه تابتونید آپدیت کنید از سایت دیوار یه سی پی یو نسل 6 ارزون بخرید بایوس رو آپدیت کنید فرداشم به همون قیمت بفروشید بره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سیستم رو ببرید به یه مرکز خدمات کامپیوتری خوب در شهرتون. اونجا هزینه کمی بدید تا براتون با سی پی یو نسل 6 آپدیت کنند.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

سیستم رو ببرید به یه مرکز خدمات کامپیوتری خوب در شهرتون. اونجا هزینه کمی بدید تا براتون با سی پی یو نسل 6 آپدیت کنند.

سلام

اخه هرجا رفتم میگن نسل 6 اک داریم ، وبایست پروگرم کنیم بایوس رو

مادربورد گارانتی داره ، مشکلی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...