رفتن به مطلب

کاهش شدید سرعت بوت بعد از ارتقاع

iCelestia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دیروز پردازنده رو از پنتیوم g3220 با فن استوک به i5 4460 با کولر گرین ارتقاع دادم.کیس رو هم از اورامان به z2 hero. باقی قطعات نیز طبق گذشته نصب شد.اما تصویر بالا نیومد. سیستم هم همش ریست میشد. اول چند بار clear cmos زدم و با دکمه های بایوس دوگانه گیگا ور رفتم. کلا هر چی میومد زدم.دیگه حدس زدم نصب باید faulty باشه.چون حتی debugger هم عددی نداشت و خاموش بود.(خرابکاری زیاد کردم؟)

. پین های سی پی یو رو تمیز کردم. توی نصب کولر دقت بیشتر کردم. محل یه دونه استیک رم رو هم چند بار عوض کردم و مشکل هرجاش که بود بالاخره تصویر آمد. اما سرعت بوتی که با ssd evo 850 شاید 4-5 ثانیه بود به 2 دقیقه یا بیشتر رسیده. زمان زیادی توی صفحه بوت giga میمونه بعد از اون هم لودینگ ویندوز خودش زمان زیادی رو میگیره. حتی لاگین اسکرین ویندوز 10 هم زمانبره. مجموع سه تا تایم لودینگ راحت به دو دقیقه میرسه. مشکل از چی میتونه باشه؟

ویندوز عوض کنم؟ آیا ور رفتن با دکمه های clear cmos و bios 1-2 ها مشکل ایجاد کرده؟ 

مشخصات:
Main: Gigabyte Z97X-Gaming 7
CPU: Core i5 4460
CPU Cooling: Green glacier 120
RAM: Corsair XMS 8GB DDR3 1600C11 XMP Profile 1
VGA: Zotac GTX 1060 AMP! 6GB GDDR5
PSU: Corsair VS550
ODD: ASUS 24D3ST
SSD:  ‌SAMSUNG 850 EVO 128GB
HDD 1: TOOSHIBA 2TB 5900RPM
HDD2: WESTERN DIGITAL GREEN 2TB 5400RPM
Chassis(CASE): GREEN Z2+ HERO

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، iCelestia گفته است :

درود

بایوس به مشکل خورده . بایوس را آپدیت کنید یا از نو نصب کنید

از سلامت پردازنده مطمئنید؟رم شل نیست؟ ساتا ها را هم چک کنید کامل و محکم در سوکت باشند . 

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...