رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب سیستم مناسب گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز لیون کامپیوتر

بنده قصد جمع کردن سیستمی داشتم که بتونه csgo رو روی بالاترین تنظیمات گرافیکی 144 فریم حداقل بده(مانیتور144 هرتز دارم) و توی بازی ای مثل رینبو روی بالاترین گرافیک حداقل 60 تا رو بده و بازی های روز رو بتونه روی فول اچ دی بدون لگ اجرا کنه میخواستم منو توی انتخاب سیستم راهنمایی کنین ممنون میشم.

توجه داشته باشین که حتما میخوام سی اس گو رو حداقل 144 فریم بده آخه خیلی مهمه برام ممنون از همگی☺️?

لینک به دیدگاه

درود

اینکه شما مانیتورتون 144 هرتز هست دلیل نمیشه که در سی اس گو باید 144 فریم  بگیرید

تا اونجایی هم که من میدونم فریم ریت 300 400 نرخ خوبی حساب میشه برای کانتر

نکته دیگه اینکه کانتربازای حرفه ای عموما اکثر ستینگ هارو روی low قرار میدن (یجورای کیفیت رو فدای پرفورمنس میکنن)

در آخر هم بودجتون رو مشخص کنید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد

لینک به دیدگاه

یه 1060 بگیر کاملا کافیه اگه سی پی یوت خوب انتخاب بشه راحت 250-300 فریم میده  ابدا هم نسل اول رایزن رو نگیر واسه یه بنده خدایی جمع کردم تو سی اس گو خوب فریم نمیداد این نسل 2 شون رو نمی دونم چه جوریه کلا واسه گیم اینتل بگیری بهتره به نظرم با توجه به شرایط بازار سعی کن از کاربرای با سابقه همینجا دست 2 تمیز بگیری.در ضمن 144 فریم هم بدرد نمیخوره تو سی اس گو زیر 200 فایده نداره ولی بالای 300 هم بدردنمی خوره.

لینک به دیدگاه

چطور اخه زیر 200 فریم فایده نداره؟ 

عجیبه. 60 فریم هم خیلی زیاده.... 

بازیه اینجوریه؟ اخه 200 فریم خیلی خیلی زیاده

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

چطور اخه زیر 200 فریم فایده نداره؟ 

عجیبه. 60 فریم هم خیلی زیاده.... 

بازیه اینجوریه؟ اخه 200 فریم خیلی خیلی زیاده

درود

https://www.youtube.com/watch?v=hjWSRTYV8e0

این ویدیو رو ببینید متوجه میشید

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

درود

اینکه شما مانیتورتون 144 هرتز هست دلیل نمیشه که در سی اس گو باید 144 فریم  بگیرید

تا اونجایی هم که من میدونم فریم ریت 300 400 نرخ خوبی حساب میشه برای کانتر

نکته دیگه اینکه کانتربازای حرفه ای عموما اکثر ستینگ هارو روی low قرار میدن (یجورای کیفیت رو فدای پرفورمنس میکنن)

در آخر هم بودجتون رو مشخص کنید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد

بله حرف شما صحیح من منظورم بود که زیر این فریم اصلا نیاد اگه هم بالاتر بره که چه بهتر اما مشکل اینجاست که مانیتور بیشتر از اون رو نمیتونه نشون بده.

بودجم هم بین 7 تا 8 ملیون هست.

ویرایش شده توسط shayan_dsh
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

یه 1060 بگیر کاملا کافیه اگه سی پی یوت خوب انتخاب بشه راحت 250-300 فریم میده  ابدا هم نسل اول رایزن رو نگیر واسه یه بنده خدایی جمع کردم تو سی اس گو خوب فریم نمیداد این نسل 2 شون رو نمی دونم چه جوریه کلا واسه گیم اینتل بگیری بهتره به نظرم با توجه به شرایط بازار سعی کن از کاربرای با سابقه همینجا دست 2 تمیز بگیری.در ضمن 144 فریم هم بدرد نمیخوره تو سی اس گو زیر 200 فایده نداره ولی بالای 300 هم بدردنمی خوره.

درود میشه یه سیستم کامل(گرافیک،سی پی یو،رم و...) معرفی کنین برای همین فریم ریت؟

لینک به دیدگاه

سقف قیمتی اگه نداری یدونه 7700k و یک مین بورد z270 ایسوز یا ام اس آی اوکیه رم هم هر مدلی واسه اینتل جوابه به سلیقه خودته و بقیه چیزا هم همینطور.فک می کنم همین الان هم یک مورد باندل دست دوی همین رو تو فروم گذاشتن اگه فروش نرفته باشه واقعا ولی به نظرم نو نگیر پول زوره.یک مورد 1060 دست دو هم یکی تو فروم گذاشته 2200.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

دوست عزیز من با 1060 و نسل اول رایزن (1700) به راحتی 280 الی 300 فریم رو ثابت میگیرم. اصلا مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

با یه دونه GTX 1050 Ti و یک i3 8100 یا i5 8400 میشه راحت بالای 200 فریم گرفت.

اگه نسل هشت اینتل گرون در میاد، نسل هفت اینتل یا از AMD رایزن 1600x و نسل دوم رایزن گزینه های بسیار خوبی هستند.

ویرایش شده توسط Hossein.9
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hossein.9 گفته است :

با یه دونه GTX 1050 Ti و یک i3 8100 یا i5 8400 میشه راحت بالای 300 فریم گرفت.

اگه نسل هشت اینتل گرون در میاد، نسل هفت اینتل یا از AMD رایزن 1600x و نسل دوم رایزن گزینه های بسیار خوبی هستند.

مطمئنید دوست عزیز؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، shayan_dsh گفته است :

مطمئنید دوست عزیز؟

بله

البته بین 200 تا 280 متغییره

Geforce GTX 1050 Ti + Core i3 8100 / CS:GO

https://youtu.be/K3-Bpd1GA5M

Geforce GTX 1050 Ti + Intel Core i5 8400 / CS:GO

https://youtu.be/hZ-Y38fArgc

حتی با کارت  GTX 1030 هم میشه به میانگین فریم 130 فریم توی این بازی رسید. حداقل: 96 فریم /// حداکثر: 191 فریم

ولی واسه‌ی ماینتور 144 هرتز بهتره حداقل  GTX 1050 2GB برداشت که حداقل 145 فریم رو بده.  حداقل: 145 فریم /// حداکثر: 254 فریم

Screenshot_2018-07-27-13-58-31.thumb.png.39436666c503cdcc925e0cbae95913a6.png

اینم اضافه بکنم که یه سری از دوستان میگن حداقل فریم مناسب توی CS:GO باید 200 به بالا باشه :| که در نوع خودش عجیبه.

حالا بیینیم بقیه‌ی دوستان چی میگن.

ویرایش شده توسط Hossein.9
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Hossein.9 گفته است :

اوپتیمم فریم در cs go عدد 300 هست و لاغیر این دوستمون هم اگه واقعا می خواد پلی کنه باید کارتی داشته باشه که این اوپتیمم رو براش تامین کنه ولی واسه بازی بازی کردن من رفیق داشتم با 30 فریم هم هرروز تو سی اس بازی بازی میکرد.?

فریم هم زیر 200 بیاد فاجعه است 145-254 ارزش بازی کردن این گیم رو نداره.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

این چرت و پرتارو از کجا میاری ؟

ادبیاتی که بکار بردی فقط از یک نادون برمیاد متاسفانه جوابی ندارم به این ادبیات بدم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، veteranomid گفته است :

اوپتیمم فریم در cs go عدد 300 هست و لاغیر این دوستمون هم اگه واقعا می خواد پلی کنه باید کارتی داشته باشه که این اوپتیمم رو براش تامین کنه

خب پس باید یه GTX 1060 بگیره :o

در ۱ ساعت قبل، veteranomid گفته است :

فریم هم زیر 200 بیاد فاجعه است 145-254 ارزش بازی کردن این گیم رو نداره.

همیشه یه سوال توی ذهنم بود

این همه فریم چه فایده‌‌ای داره وقتی مانیتورها نمیتونند با این سرعت، تصویر رو نوسازی کنند؟؟ ( Refresh Rate )

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Hossein.9 گفته است :

خب پس باید یه GTX 1060 بگیره :o

همیشه یه سوال توی ذهنم بود

این همه فریم چه فایده‌‌ای داره وقتی مانیتورها نمیتونند با این سرعت، تصویر رو نوسازی کنند؟؟ ( Refresh Rate )

اون ویدیویی که دوستمون اوایل بحث فرستادن خیلی ساده و با گراف توضیح میده توصیه می کنم ببینیدبه حرفای جماعت ترول هم گوش ندین این همه فریم ریت می خوای چیکارو این حرفا هرچیزی رو از خبره ی همون حوزه بپرسین به حرفای آدمای دانلود منیجر و ترول گوش ندین.

لینک به دیدگاه

یه نکته ی دیگه هم بگم اینه که سی اس گو صرفا منحصر به سرورای بی خود دث مچ و حتی تیک ریت 64 مچ میکینگ نیست سی ای گو یعنی تیک ریت 128 و پینگ پایین که توش هر فریم تعیین کننده است اگه از حرفه ای تر ها بپرسین تمام لیمیت های فریم ریت حتی 300 رو هم برمیدارن.این قضایا رو هم تا وقتی حداقل چند صد ساعت بازی نکرده باشین متوجه نمیشین.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

کاربر @veteranomid داره توی این تاپیک اطلاعات غلط و بی ربط پخش می کنه، پیشنهاد می کنم دوستان از منابع معتبر در اینترنت این موضوع را دنبال کنند.

با اینکه به عقیدم افراد دانلود منیجری مثل تو که از اظهار نظرهات میشه خالی بودنت از هر گونه هنر وجودی را به وضوح دریافت ارزش بحث کردن ندارین ولی پیشنهاد می کنم با یکی از آشناهات که زبان انگلیسی بلده بشینی و این ویدیو که بالای 2 میلیون ویو داره و توسط یکی از یوتوبر های معروف تنظیم شده رو ببینین و بعدش هم دیگه راجع به مساله ای که نمیدونی برای جلب توجه اظهار نظر نکنی.

https://www.youtube.com/watch?v=hjWSRTYV8e0

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

?triggered  much

نه عزیزم نو هارد فیلینگز شما برو بجای بحثی که بلد نیستی دانلوداتو سریع منیج کن امشب بیکار نباشی?

لینک به دیدگاه

Fps خیلی توی Cs مهمه.اگر حرف های زده شده توی تاپیک رو باور ندارید برید از استریمر هایی مثل Summit1g یا Shroud که به صورت حرفه ای Cs بازی میکردن بپرسید.

لینک به دیدگاه

بنده با کاربر @veteranomid موافقم. فریم بالا در گلوبال خیلی مهمه حتی اگه رفرش ریت مانیتورتون به اون اندازه نباشه باز هم تاثیر وحشتناکی داره. اسکرین ترینگ (tearing) هم براتون پیش بیاد باز هم بهتر از اینه که رو فریم پایین بازی کنید. بنده با مانیتور 60 هرتز روی 290 فریم بازی میکنم و خیلی هم عالیه. ترینگ صفحه رو بعضی وقتا میبینم ولی همون ترینگ باعث میشه بهتر بازی کنم.

اگه باور ندارید پیشنهاد میکنم یک بار به طور آزمایشی v-sync رو روشن کنید که بازی روی 60 فریم (یا هر فریمی که محدودیت مانیتورتون هست) قفل بشه و اون موقع سعی کنید بازی کنید. اینپوت لگ به شکل وحشتناکی افزایش پیدا میکنه. بازی به ظاهر روان میشه اما اون سرعت قبل رو اصلا نداره.

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/06, 00:19:50، Amin_CA گفته است :

بنده با کاربر @veteranomid موافقم. فریم بالا در گلوبال خیلی مهمه حتی اگه رفرش ریت مانیتورتون به اون اندازه نباشه باز هم تاثیر وحشتناکی داره. اسکرین ترینگ (tearing) هم براتون پیش بیاد باز هم بهتر از اینه که رو فریم پایین بازی کنید. بنده با مانیتور 60 هرتز روی 290 فریم بازی میکنم و خیلی هم عالیه. ترینگ صفحه رو بعضی وقتا میبینم ولی همون ترینگ باعث میشه بهتر بازی کنم.

اگه باور ندارید پیشنهاد میکنم یک بار به طور آزمایشی v-sync رو روشن کنید که بازی روی 60 فریم (یا هر فریمی که محدودیت مانیتورتون هست) قفل بشه و اون موقع سعی کنید بازی کنید. اینپوت لگ به شکل وحشتناکی افزایش پیدا میکنه. بازی به ظاهر روان میشه اما اون سرعت قبل رو اصلا نداره.

میشه سیستمتون رو به صورت کامل بگین؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، shayan_dsh گفته است :

میشه سیستمتون رو به صورت کامل بگین؟

در پروفایلم هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...