رفتن به مطلب

نمایش اشتباه حجم فولدر

Pooria3000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان با مشکل جدیدی در خدمتتون هستم ?

من هاردم  رو به یکی از دوستانم دادم که برام بازی بریزه بعد از ریختن بازی متوجه شدم هاردم ویروس گرفته و فایل هارو Hidden کرده ویروس 

طوری که حتی با Show Hidden خود ویندوز قابل دیدن نبود و به زور و زحمت من تونستم ویروس رو پاک کنم و هارد رو تماما عاری از ویروس کنم 

حالا با جدیدترین چیزی ک مواجه شدم اینکه پوشه نرم افزار هامو که Propertis میزنم حجمش رو 32 گیگ نشون میده اما وقتی میرم داخل همون فولدر و فایل هارو select All میکنم و propertis میزنم حجمش میشه 95 گیگ 

جالبترش اینجاس فقط همین پوشه نرم افزار هام این شکلی شده و فیلم هام 

اسکرین هاش رو هم همینجا پیوست میکنم 

dsada.jpg

asd.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Sky84 گفته است :

سلام این گزینه رو بردار فایلا میان 

Capture.JPG

فایل هامو درست کردم و مشکل Hide بودنش برطرف شد 

سوال من اینکه چرا حجم هاشون فرق داره 

وقتی پوشه رو میزنه حجمش 32 گیگه وقتی میرم محتویاتشو select میکنم حجمش 95 گیگ میشه 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

فایل هامو درست کردم و مشکل Hide بودنش برطرف شد 

سوال من اینکه چرا حجم هاشون فرق داره 

وقتی پوشه رو میزنه حجمش 32 گیگه وقتی میرم محتویاتشو select میکنم حجمش 95 گیگ میشه 

به احتمال زیاد باید گزینه زیر روشن باشه باعث کاهش حجم فایلا میشه رو هارد دیسک 

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

توی شات هایی که قرار دادید تعداد فایل ها با هم متفاوته . در شاتی که حجم رو 95 گیگ نشون میده تعداد فایلها بیشتر از 13 هزار عدد اما در موردی که حجم رو 32 گیگ نشون میده تعداد فایل ها زیر 10 هزار عدد . یعنی حجم حدود 4000 فایل در مورد دوم محاسبه نشده . از اونجایی که اختلاف حجم 95 تا 32 گیگ میشه حدودا 63 گیگ پس اون 4 هزار فایل باید همین مقدار حجم داشته باشند . در حالی که اون حدود 10 هزار فیل دیگه حدود نصف این مقدار ( حدودا 32 گیگ ) حجم دارن . پس تعدادی از فایل های پرحجم توی لیست دوم محاسبه نشدن .

شما یه پوشه دیگه در همون درایو بسازید و برنامه ها رو دونه به دونه منتقل کنید و هر بار حجم رو چک کنید تا متوجه بشید حجم کدوم پوشه یا پوشه ها عامل این مشکله .

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

توی شات هایی که قرار دادید تعداد فایل ها با هم متفاوته . در شاتی که حجم رو 95 گیگ نشون میده تعداد فایلها بیشتر از 13 هزار عدد اما در موردی که حجم رو 32 گیگ نشون میده تعداد فایل ها زیر 10 هزار عدد . یعنی حجم حدود 4000 فایل در مورد دوم محاسبه نشده . از اونجایی که اختلاف حجم 95 تا 32 گیگ میشه حدودا 63 گیگ پس اون 4 هزار فایل باید همین مقدار حجم داشته باشند . در حالی که اون حدود 10 هزار فیل دیگه حدود نصف این مقدار ( حدودا 32 گیگ ) حجم دارن . پس تعدادی از فایل های پرحجم توی لیست دوم محاسبه نشدن .

شما یه پوشه دیگه در همون درایو بسازید و برنامه ها رو دونه به دونه منتقل کنید و هر بار حجم رو چک کنید تا متوجه بشید حجم کدوم پوشه یا پوشه ها عامل این مشکله .

بله دقیقا انگاری اون فایل یا پوشه ها شناسایی نمیشن برای سیستم که بخاد محاسبه اشون کنه 

من پوشه هارو از هم جدا کردم و توی یک پوشه دیگه ریختم بازم فرقی نکردن 

حالا تکی هم اینکارو میکنم تا ببینم مشکل از چیه 

ممنونم از پاسخگویی تون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...