رفتن به مطلب

چند مانیتور همزمان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 
لپتاپ من ایسوس مدل ux550v است. دوتا خروجی تاندربولت و یک خروجی hdmi داره. 
کارت گرافیک مدل GTX1050 Ti است که 3 تا مانیتر را میتونه ساپورت کنه. من میخوام مانیتور خود لپتاپ قطع بشه و سه تا خروجی از hdmi و تاندر بولت ها بگیرم. 
الان وقتی 3 تا خروجی میگیرم فقط دوتاش جواب میده و حتی در حالتی که مانیتور لپتاپ را غیر فعال میکنم باز هم خروجی سوم اوکی نیست. راهی هست که به صورت نرم افزاری این مشکل را حل کنم یا مثلا سیم کشی از مانیتور لپتاپ به مانیتور سوم خارجی انجام بدم؟! 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali84h گفته است :

سلام دوستان 
لپتاپ من ایسوس مدل ux550v است. دوتا خروجی تاندربولت و یک خروجی hdmi داره. 
کارت گرافیک مدل GTX1050 Ti است که 3 تا مانیتر را میتونه ساپورت کنه. من میخوام مانیتور خود لپتاپ قطع بشه و سه تا خروجی از hdmi و تاندر بولت ها بگیرم. 
الان وقتی 3 تا خروجی میگیرم فقط دوتاش جواب میده و حتی در حالتی که مانیتور لپتاپ را غیر فعال میکنم باز هم خروجی سوم اوکی نیست. راهی هست که به صورت نرم افزاری این مشکل را حل کنم یا مثلا سیم کشی از مانیتور لپتاپ به مانیتور سوم خارجی انجام بدم؟! 

نه داداش 3 مانیتور با مانیتور خود لپ تاپ تا جایی بنده اطلاع دارم حساب میکنن و شما نمیتونید 3 تا خروجی بگیرید حتی اگر مانیتور لپ تاپ رو غیر فعال کنید 

چون در حال فیزیکی از داخل لپ تاپ وصل هست 

لپ تاپ رو رسما باید باز کنید و فلت مانیتور خود لپ تاپ رو از روی بورد جدا کنید تا بتونید 3 مانیتور رو بگیرید 

بازم دوستان وارد انجمن هم شاید راهی داشته باشند یا حرف من اشتباه باشه بیشتر تحقیق کنید یا از ساپورت خود سایت ایسوس بپرسید 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، The.13east گفته است :

نه داداش 3 مانیتور با مانیتور خود لپ تاپ تا جایی بنده اطلاع دارم حساب میکنن و شما نمیتونید 3 تا خروجی بگیرید حتی اگر مانیتور لپ تاپ رو غیر فعال کنید 

چون در حال فیزیکی از داخل لپ تاپ وصل هست 

لپ تاپ رو رسما باید باز کنید و فلت مانیتور خود لپ تاپ رو از روی بورد جدا کنید تا بتونید 3 مانیتور رو بگیرید 

بازم دوستان وارد انجمن هم شاید راهی داشته باشند یا حرف من اشتباه باشه بیشتر تحقیق کنید یا از ساپورت خود سایت ایسوس بپرسید 

ممنون از پاسخ شما. 

به نظرم میرسه از طریق تنظیمات بایوس بشه مانیتور لپتاپ را غیرفعال کرد. 

دوستان اگر راهی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید.مرسی

ویرایش شده توسط ali84h
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali84h گفته است :

ممنون از پاسخ شما. 

به نظرم میرسه از طریق تنظیمات بایوس بشه مانیتور لپتاپ را غیرفعال کرد. 

دوستان اگر راهی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید.مرسی

خب اگر بشه که میتونید 3 مانیتوره کنید و مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام جهت اطلاع دوستان عرض کنم که چنین چیزی نهایتا پیدا کردم که میشه باهاش تا 6 تا مانیتور را از طریق هاب usb گرفت :

https://irankabl.com/Product/micro-usb-av-hdmi-vga-dvi-bafo-یو-اس-بی-خروجی-صدا

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali84h گفته است :

سلام جهت اطلاع دوستان عرض کنم که چنین چیزی نهایتا پیدا کردم که میشه باهاش تا 6 تا مانیتور را از طریق هاب usb گرفت :

https://irankabl.com/Product/micro-usb-av-hdmi-vga-dvi-bafo-یو-اس-بی-خروجی-صدا

درود دوست گرامی

اگر از این تبدیل نتیجه گرفتی در همین تاپیک همرسان کن، به کار دیگران نیز خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

اگر از این تبدیل نتیجه گرفتی در همین تاپیک همرسان کن، به کار دیگران نیز خواهد آمد.

بله خریدم و نتیجه گرفتم. درایورش را نصب کردم و در کمال نابوری اوکی شد 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali84h گفته است :

بله خریدم و نتیجه گرفتم. درایورش را نصب کردم و در کمال نابوری اوکی شد 

یعنی تصویرها همه extend می شوند؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 1397/06/14, 01:02:38، سعید بهمنیان گفته است :

یعنی تصویرها همه extend می شوند؟

بله دوست عزیز . فقط اینکه سیستم  کند شده . موس وایرلس گاهی گیر میکنه و به سختی حرکت میکنه ولی در کل کاری که میخواستم انجام شد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...