رفتن به مطلب

مشاوره برای قیمت گذاری برروی قطعات دسته دوم

Recommended Posts

دوستان همینطور که از عنوان تاپیک مشخص هست، می خواستم قیمت قطعاتی که در امضام هست رو داشته باشم و اصلا قصد فروش رو بصورت آنلاین نه در این انجمن و نه در انجمن های مشابه ندارم. چون که یکی از آشنایان می خواد یه کیس گیمینگ جمع کنه و به من پیشنهاد داده که برای خودمو بهش بفروشم. از جایی که قیمت ها خیلی نوسان داره و من هم اصلا قیمت قطعات دسته دوم رو ندارم، خواستم از شما دوستان و کارشناسان عزیز کمک بگیرم تا یه مبلغی رو به ایشون بگم. چند نکته هست که در زیر براتون توضیح می دم:
هیچ بازی رو این پی سی با حداکثر رزولوشن اجرا نشده ( به علت داشتن مانیتور CRT !!! که بزور تا 1280 بالا میره )
به علت حضور داشتن در ورزش های الکترونیک یا eSports، فقط بازی های CS:GO و مقداری هم Dota 2 روی پی سی انجام شده و تنها بازی که جدا از این ها نصب کرده بودم، Witcher 3 بوده.
جدا از بازی، فقط نرم افزارهای موزیک مثل Fl Studio و Ableton Live نصب و کار شده که بیشتر روی CPU تمرکز دارند. پس چیز سنگینی استفاده نشده. هاردها و ssd رو هم نمی خوام بهش بدم.
سعی کردم که توضیحات کاملی رو ارائه بدم. حالا می خواستم بدونم که با توجه به صحبت های بالا، هر قطعه و یا فروش کلی رو چقدر به ایشون پیشنهاد بدم. ممنون می شم کمکم کنید.اگر عکس و اسکرین شاتی نیاز هست بگید باز. مرسی
مشخصات کامل پی سی :
Cpu: intel Core i7 4790K
Main: ASUS Maximus VII Hero
VGA: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming WF3 OC
ODD: Asus DRW 24D3ST
Power: Corsair RM1000
Case: Green X9 v2
Cpu Air Cooler: DeepCool Gamma MAX 400

Ram: GSkill TridentX 2400Mhz 16GB

ویرایش شده توسط Arsham.1987
لینک به دیدگاه

اصولش اینکه ۳۰% درصد کم کنی هست واسه دست دوم  (قیمت حال حاظر رو باید درنظر بگیری)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Khalil3 گفته است :

اصولش اینکه ۳۰% درصد کم کنی هست واسه دست دوم  (قیمت حال حاظر رو باید درنظر بگیری)

مرسی از جوابتون. فقط یک سوال، مدت زمان گارانتی تأثیر داره روی این 30 درصد؟ چون من 2.3 سال پیش از همین لیون گرفتم و فکر نمی کنم گارانتی داشته باشه یا اگر هم مونده باشه چیزی، مدت زمانش خیلی کم هست

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Arsham.1987 گفته است :

مرسی از جوابتون. فقط یک سوال، مدت زمان گارانتی تأثیر داره روی این 30 درصد؟ چون من 2.3 سال پیش از همین لیون گرفتم و فکر نمی کنم گارانتی داشته باشه یا اگر هم مونده باشه چیزی، مدت زمانش خیلی کم هست

والا راستش من تو موبایلی کار کردم شما گوشیو بخری روشنش کنی یه ساعت دیگه بیاری همون ۳۰ درصد کم میکنن... در واقع جنس سالم باشه بدون ایراد ۳۰ درصده ولی شما قیمت های همینجا رو ببین خیلیا رو ۲۰ درصد کم میکنن چون گارنتی داره و کم کاره... ولی شما بخای همون منطقیش حساب کنی همون ۳۰ خوبه 

فقط یادتون باشه قیمت روز رو محاسبه کنید

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Khalil3 گفته است :

والا راستش من تو موبایلی کار کردم شما گوشیو بخری روشنش کنی یه ساعت دیگه بیاری همون ۳۰ درصد کم میکنن... در واقع جنس سالم باشه بدون ایراد ۳۰ درصده ولی شما قیمت های همینجا رو ببین خیلیا رو ۲۰ درصد کم میکنن چون گارنتی داره و کم کاره... ولی شما بخای همون منطقیش حساب کنی همون ۳۰ خوبه 

فقط یادتون باشه قیمت روز رو محاسبه کنید

آقا دستت درد نکنه بابت راهنمایی. الان مشکلی که هست اینه که مثلا گرافیک مدل من، همه جا ناموجوده. قیمت خاصی زده نشده. فکر نمی کنم حتی درست باشه که زنگ بزنم از همین بچه های لیون هم برای مشاوره سوال کنم. بازارم که دیگه خودت می دونی قیمت درستی برای دست دوم به آدم نمی دن. بازم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...