رفتن به مطلب

حل نشدن خطا صفحه آبی ...!

HARE46
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان لیون

تقریبا نزدیک به دوسالی میشه که بعضی اوقات  در اثر وصل کردن فلاش یا مموری به کیس ، سیستم خطا صفحه آبی میده و بعد ریستارت میشه و بدون مشکل شروع به کار میکنه .  دوستان کسی اگه راه حلی داره برام پیشنهاد بده ممنون میشم.

راه حل های که خودم تست کردم :

1. نصب ویندوز نسخه اصلی و سازگار با قطعات

2. نصب درایور از راه انداز مادربورد

3. تعویض هاب و رم ریدر

4. تعویض قطعات پاور ، رم ، رایتر و مادربورد

IMAG1192.jpg

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، HARE46 گفته است :

سلام خدمت دوستان لیون

تقریبا نزدیک به دوسالی میشه که بعضی اوقات  در اثر وصل کردن فلاش یا مموری به کیس ، سیستم خطا صفحه آبی میده و بعد ریستارت میشه و بدون مشکل شروع به کار میکنه .  دوستان کسی اگه راه حلی داره برام پیشنهاد بده ممنون میشم.

راه حل های که خودم تست کردم :

1. نصب ویندوز نسخه اصلی و سازگار با قطعات

2. نصب درایور از راه انداز مادربورد

3. تعویض هاب و رم ریدر

4. تعویض قطعات پاور ، رم ، رایتر و مادربورد

IMAG1192.jpg

همه فلش ها همین شکلی میشن ؟

لینک به دیدگاه

داخل ارور شما یه جمله به خارجی نوشته اونم تست کن ببین درست میشه یا نه،میگه برو تو بایوس مادربورد،اپشن های مربوط به رم که گفته caching وshadowing رو خاموش کن اگه روشنن،مطمئن باش سر یه برنامه یا درایور یا تنظیمات نادرست تو بایوس،فلش یا مموری ای که وصل میکنی تو کار رم تداخل ایجاد میکنه که این صفحه ابی میاد

به صورت safemode ویندوزو بالا بیار ،بعد فلشو بزن ببین چی میشه

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

برنامه Blue Page Viewer رو دانلود کنید، آخرین لوگ برنامه از Blue Page رو بفرستین. این پیغام دلایل زیادی داره. لوگ بدید.

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/07, 19:13:09، Pooria3000 گفته است :

همه فلش ها همین شکلی میشن ؟

نه ، بعضی اوقات شاید 2 هفته  یه بار این طوری بشه ، اونم بعد ریستات  که شد همون فلش یا مموری که باعث ریستارت شده رو دوباره وصل کنم بدون مشکل میتونم هرکاری انجام بدم و ریستارت نمیشه

در در 1397/05/07, 22:31:43، silvermanhhh گفته است :

داخل ارور شما یه جمله به خارجی نوشته اونم تست کن ببین درست میشه یا نه،میگه برو تو بایوس مادربورد،اپشن های مربوط به رم که گفته caching وshadowing رو خاموش کن اگه روشنن،مطمئن باش سر یه برنامه یا درایور یا تنظیمات نادرست تو بایوس،فلش یا مموری ای که وصل میکنی تو کار رم تداخل ایجاد میکنه که این صفحه ابی میاد

به صورت safemode ویندوزو بالا بیار ،بعد فلشو بزن ببین چی میشه

تست میکنم

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/08, 00:19:09، MyNirvanam گفته است :

برنامه Blue Page Viewer رو دانلود کنید، آخرین لوگ برنامه از Blue Page رو بفرستین. این پیغام دلایل زیادی داره. لوگ بدید.

0.txt

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

0.txt

Capture.JPG

همونطور که در لوگ بالا مشخصه، دلایل زیادی برای BSOD وجود داره یه مورد هم FAT_FILE دارید. داخل همین پنجره یه ستون هست به اسم Caused by که ntoskrn دلیلش هست.
از اونجایی که فقط لوگ APC رو به من دادید، مراحل مشکل یابی رو خدمتتون عرض میکنم:

RAM :

چنانچه از سیستم عامل های 7 به بعد استفاده میکنید، میتونید از قسمت Search در Start دنبال گزینه Windows Memory Diagnostic بگردید، در ویندوز XP میتونید در Control panel این گزینه رو پیدا کنید، دقیقا خاطرم نیست کدوم قسمت. بعد از اجرا کردن به شما میگه که آیا تمایل به ریست و اشکلا یابی دارید(Restart Now) یا میخواید این مشکل رو هر موقع ریست کردید چک  کنید(Check next time). پس از ریست دستگاه شما در مرحله بودت وارد ابزار تست میشود و یک نواری در چند مرحله پر میشود. پس از پر شدن، دستگاه ریست شده و در ویندوز یک پیغام میده که نتیجه تست با مشکل روبه رو بوده یا نبوده، در صورت مشکل داشتن Ram یا باید تعمیر یا تعویض بشه. عملیات تعمیر Ram بسیار تجربی هست و معمولا کسی تعمیر نمیکنه.

دلیل پیشنهاد اول بنده برای اشکال یابی رم به این دلیل است که رم به شکل غیرقابل باوری روی کارکرد دستگاه شما چه نرم افزاری، چه سخت افزاری دخیل است. معمولا با Memmory managment قابل تشخیص است ولی طبق تجربه بنده مثل مشکل بالای شما به چیزهای دیگه ای هم مرتبط است.

مورد پیشنهادی بعدی برای شناسایی و رفع، پس از اطمینان از مورد اول:

نصب ویندوز و در نهایت نصب درایورهای سخت افزاری شما از سایت تولید کننده. درسته که از سال 96 خیلی کم پیش میاد کسی واسه راحتی کاره خودش از درایور پک استفاده نکنه، ولی بعضی از درایورهای قطعات دیگه به دلیل ساختارهای معماری از نظر نرم افزاری توانایی پشتیبانی قطعات دیگه رو پیدا میکنند، برای همین مثلا شما اگر یک دستگاه CNC رو با درایور پک بیارید بالا به شما درایور مشابه معرفی میکنه در صورتی که درایور ماله خود شرکت و انحصارا برای قطعه تولید نشده. و در صورت تشابه نرم افزاری و ساختاری، اقدام به نصب درایور میکند. نصب ویندوز -> نصب درایورهای اختصاصی، کاری است که شما باید پس از تست Ram انجام بدید.

اطلاعات بیشتر در صورت وجود لوگ های بیشتر موجود است، جزئیات برای اشکال یابی BSOD مهمه.

موفق باشید،

اسکندری.

ویرایش شده توسط MyNirvanam
لینک به دیدگاه

جنس دست دوم چی داری روی سیستمت ؟

اگر نداری همه قطعات را از جای مطمئنی خریدی ؟ 

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، MyNirvanam گفته است :

همونطور که در لوگ بالا مشخصه، دلایل زیادی برای BSOD وجود داره یه مورد هم FAT_FILE دارید. داخل همین پنجره یه ستون هست به اسم Caused by که ntoskrn دلیلش هست.
از اونجایی که فقط لوگ APC رو به من دادید، مراحل مشکل یابی رو خدمتتون عرض میکنم:

RAM :

چنانچه از سیستم عامل های 7 به بعد استفاده میکنید، میتونید از قسمت Search در Start دنبال گزینه Windows Memory Diagnostic بگردید، در ویندوز XP میتونید در Control panel این گزینه رو پیدا کنید، دقیقا خاطرم نیست کدوم قسمت. بعد از اجرا کردن به شما میگه که آیا تمایل به ریست و اشکلا یابی دارید(Restart Now) یا میخواید این مشکل رو هر موقع ریست کردید چک  کنید(Check next time). پس از ریست دستگاه شما در مرحله بودت وارد ابزار تست میشود و یک نواری در چند مرحله پر میشود. پس از پر شدن، دستگاه ریست شده و در ویندوز یک پیغام میده که نتیجه تست با مشکل روبه رو بوده یا نبوده، در صورت مشکل داشتن Ram یا باید تعمیر یا تعویض بشه. عملیات تعمیر Ram بسیار تجربی هست و معمولا کسی تعمیر نمیکنه.

دلیل پیشنهاد اول بنده برای اشکال یابی رم به این دلیل است که رم به شکل غیرقابل باوری روی کارکرد دستگاه شما چه نرم افزاری، چه سخت افزاری دخیل است. معمولا با Memmory managment قابل تشخیص است ولی طبق تجربه بنده مثل مشکل بالای شما به چیزهای دیگه ای هم مرتبط است.

مورد پیشنهادی بعدی برای شناسایی و رفع، پس از اطمینان از مورد اول:

نصب ویندوز و در نهایت نصب درایورهای سخت افزاری شما از سایت تولید کننده. درسته که از سال 96 خیلی کم پیش میاد کسی واسه راحتی کاره خودش از درایور پک استفاده نکنه، ولی بعضی از درایورهای قطعات دیگه به دلیل ساختارهای معماری از نظر نرم افزاری توانایی پشتیبانی قطعات دیگه رو پیدا میکنند، برای همین مثلا شما اگر یک دستگاه CNC رو با درایور پک بیارید بالا به شما درایور مشابه معرفی میکنه در صورتی که درایور ماله خود شرکت و انحصارا برای قطعه تولید نشده. و در صورت تشابه نرم افزاری و ساختاری، اقدام به نصب درایور میکند. نصب ویندوز -> نصب درایورهای اختصاصی، کاری است که شما باید پس از تست Ram انجام بدید.

اطلاعات بیشتر در صورت وجود لوگ های بیشتر موجود است، جزئیات برای اشکال یابی BSOD مهمه.

موفق باشید،

اسکندری.

دوست عزیز این روشی که شما میگید خودم تست کردم ولی رم سالم هست و تست هیچ خطای ثبت نکرد 

از درایور پک هم اصلا استفاده نمیکنم همیشه از نوار همراه مادربورد و برای آپدیت از سایت سازنده قطعات استفاده میکنم

یه فایل TXT هم همراه عکس بالا آپلود کردم که مال آخرین ارور بود

در 20 ساعت قبل، Royal گفته است :

جنس دست دوم چی داری روی سیستمت ؟

اگر نداری همه قطعات را از جای مطمئنی خریدی ؟ 

من خودم فروشگاه لوازم کامپیوتر دارم خودم تامین کننده هستم

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/09, 11:46:39، ho3einsa گفته است :

بایوسم اپدیت کن نتیجه رو بگو.

مادربورد رو تازه عوض کردم ، مادربورد قبلی هم همین مشکل رو داشت

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

من خودم فروشگاه لوازم کامپیوتر دارم خودم تامین کننده هستم

دوست عزیز پردازنده را هم تعویض کن و تست بگیر 

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Royal گفته است :

دوست عزیز پردازنده را هم تعویض کن و تست بگیر 

قبلا این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت ، هر چند به مدت 2 - 3 روز روی مادربورد بود

لینک به دیدگاه

سلام داداش داخل فرم سافت ۹۸ یک تاپیک در مورد این مشکل شما است اونجا بیان کنید زود تر به نتیجه می رسید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام داداش داخل فرم سافت ۹۸ یک تاپیک در مورد این مشکل شما است اونجا بیان کنید زود تر به نتیجه می رسید

سلام

ممنون  ، لطف کن لینکش رو برام بفرست

لینک به دیدگاه

درود

این مشکل داغی چیپ ست حل شد یا نه؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/11, 17:52:51، Amir.s.b گفته است :

درود

این مشکل داغی چیپ ست حل شد یا نه؟

نه دادا ، سیستم DDR4خواستم جمع کنم شانس ما قیمت رفت بالا و نتونستم جمع کنم و مجبور شدم پاور ، مادربورد ، رم و رایتر رو عوض کنم

لینک به دیدگاه

این مشکل داشتم 

روزی چندمرتبه

برای من ک ایراد از کابل و هارد بود

شماهم تست کنید

منظورم کابلهای ساتاست

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، farzadkrd گفته است :

این مشکل داشتم 

روزی چندمرتبه

برای من ک ایراد از کابل و هارد بود

شماهم تست کنید

منظورم کابلهای ساتاست

نه مشکل من کابل نیست ، همه کابل ها SATA3 اصلی هست و تست هم کردم

ولی جدیدا به نرم افزار TERA COPY مشکوک شدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...