رفتن به مطلب

کولر cpu مایع یا ایر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من قصد تهیه یک کولر دارم

تجربه استفاده از کولر مایع و کویل رادیات رو ندارم

ممنون میشم راهنمایی کنید ک کدوم مورد را بگیرم و همچنین از نظر عمر کدام یک مناسب تر است.

مادربوردم z170 pro gaming

cpu  i5 7400

لینک به دیدگاه

با توجه به نوع cpu شما کولر بادی هم کفایت میکنه اما واترکولر هم اگه خاستید مدلای 120میلی متری کاملا مناسب وجوابگو هستند وبیشتر از این هزینه اضافه هست.گرین هم  ایر کولرهای خوب وهم واترکولرهای عالی ومناسبی داره که میتونید با خیال راحت خرید کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

با توجه به نوع cpu شما کولر بادی هم کفایت میکنه اما واترکولر هم اگه خاستید مدلای 120میلی متری کاملا مناسب وجوابگو هستند وبیشتر از این هزینه اضافه هست.گرین هم  ایر کولرهای خوب وهم واترکولرهای عالی ومناسبی داره که میتونید با خیال راحت خرید کنید.

ممنون از شما

فقط یک سوال

کولر های بادی با توجه ظاهرش در دراز مدت برد را خم نمی کنه ؟

عمر کولر بادی بهتر یا ابی

یک سوال دیگه آیا کولر ابی یا بادی اسلاید اول رم را اشغال می کنه ؟

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، aminsolo گفته است :

ممنون از شما

فقط یک سوال

کولر های بادی با توجه ظاهرش در دراز مدت برد را خم نمی کنه ؟

عمر کولر بادی بهتر یا ابی

یک سوال دیگه آیا کولر ابی یا بادی اسلاید اول رم را اشغال می کنه ؟

خاهش میکنم.

نه مشکلی ایجاد نمیکنه به هیچ وجه.ما کولرهای خیلی بزرگ وسنگینی هم داریم مثل le grand machoکه سرچ بکنید ابهتشو میبینید ولی طراحی بردها وکولرها همگی حساب شده هستند ومشکلی ایجاد نمیکند.

از لحاظ عمر فرق چندانی ندارند.بعد از مدتی عملکرد فن  کولر بادی وراندمانش  مقدار خیلی کمی پایین میاد که برای هرفنی طبیعیه وبرای واتر کولر هم بعد از مدتی اون مایع خنک کننده خاصیتشو از دست میده اما حرف از  چندین وچندساله وبسته به کاربرد شما داره.میشه گفت حداقل 5-6سالیو خیلی با اطمینان وبا حداکثر راندمان براتون کار میکنن ولی اگر بعدا به فکر ارتقا به یک پردازنده ضریب باز واحیانا اورکلاک افتادید ممکنه راندمان اولیه رو نداشته باشن.درکل قطعات کم اصطحلاکی هستند و افت کاراییشون ممکنه توی اورکلاک به چشم بیاد.

در بعضی مواقع ممکنه اشغال کنه.بسته به رم و ابعاد کولرتون داره.میتونید ابعاد کولر رو با رم چک کنید.مثلا رم های corsair vengeance lpxکلا low profile هستند وبعید میدونم با هیچ کولری تداخل داشته باشن .در کل اگه براتون مشکل ایجاد میکنه قبل خرید ابعاد رو چک کنید.

ویرایش شده توسط alimogharehabed
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، aminsolo گفته است :

cpu  i5 7400

درود 

پردازنده شما پردازنده خنک هست  شاید در لود بالا فقط صدایی فن اورجینال یکم اذیت کنند

نظر شخصی  بنده این که ایر کولر بعلت جا بجایی هوا داخل کیس علاوه بر پردازنده مین ورم هم خنک می کنند  بهتره

هر چند واتر ها حرفه ایی قدرت بالایی در خنک کردن پردازنده دارند  وشیک تر  هستند والبته قیمت بالاتر

لینک به دیدگاه

من در ابتدا Air Cooler داشتم و  بعدا فکر کردم که خنکیش خوب نیست و میتونه بهتر باشه و رفتم Water Cooler 240 خریدم و نتیجش زیاد فرق نداشت بیشتر در حالت عادی فرق داره و من هم اور نمیکنم سیستمم را ولی تول لودهای سنگین تقریبا یکسان هستن هر 2 کولر مذکور از برند DeepCool  هستن برای پردازنده Core i7 4930K دما در حالت عادی با Air Cooler بین 28 تا 33 و با WaterCooler بین 22 تا 32 و در حالت لود هر دو بین 45 تا 56 در دمای متعادل محیط. توی گرما تست نکردم و چون Air cooler با رمهام فاصله لازم را داشت و فنها را هم با 12x12 تعویض کرده بودم هیچ تداخلی با رمها نداشت فنها HyperX Fury  هستن کولر هم Lucifer

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

از نظر کارایی فک نمیکنم تفاوت زیادی بکنن ولی واترکولر رو من ترجیح میدم به چند دلیل

1 اینکه خوشم نمیاد موتور جت تو کیسم روشن کنم ? البته نظر شخصیه شما اگه کاور شیشه ایی نداره کیست میتونی راحت ایر کولر بگیری واترکولر به مراتب شیکتر و با کلاس تره

2 واترکولر بیشتر وابسته به کولانت داخلشه و فقط با یه فن کار خودشو انجام میده ولی ایر کولر تمام گرماش رو میفرسته داخل کیس و بقیه اجزا مخصوصا رم رو داغ میکنه که تهویه مناسب میطلبه داخل کیست وگرنه یهو میبینی دمایه سی پی یو اوکیه ولی رمات به شدت داغن

3 تنوع رو انتخاب واترکولر بسته به استفاده و قیمت بیشتره ولی ایر کولر نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بین آبی و بادی انتخاب کردن کار سختیه ولی برای مثال خود من حتی با اینکه کولر آبی قبلیم نشت کرد و زمان دیدنش تا حد سکته کردن رفتم بازم دلم به خرید بادی راضی نشد و دوباره رفتم آبی خریدم ?

ولی ولی ولی حتما حتما حتما پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید آبی دارین 100 درصد از مدل ها و برند های معروف استفاده کنین چون کیفیتشون با باقی برند ها که یه واتر کولر زوری ساختن که قیمتش پایین باشه خیلی فرق میکنه ، برای نمونه من چند سال پیش یه واتر کولر انرمکس داشتم که در حدود 3 سال ازش استفاده کردم بعدشم تازه فروختم ، توی اون 3 سال فک کنم حدود 30 بار باز و بستش کردم ولی هیچیش نشد.

خلاصه اگه آبی میگیرین با کیفیت بگیرین اگه بادی میگیرین نگیرین ? من دیگه کولر بادی با اون سایز و اندازه هاش توی مخم نمیره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...