رفتن به مطلب

مشاوره برای قیمت گذاری سیستم!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...
من قصد فروش این سیستم رو دارم میخواستم تو قیمت گذاری کمکم کنین..
CPU:  AMD FX 8350
MAINBOARD: MSI 970A-G43
RAM:12 GB DDR3 1600
AIR COOLER DEEPCOOL FROSTWIN V2
SSD: 250 GB
HDD: 1TB BLUE+500GB+250GB
VGA: XFX R5 230 1GB
CASE: GREEN X2 JAGUAR
POWER 700 WATT GREEN

لینک به دیدگاه

والا به خدا دیگه مخم هنگ کرده با این وضع الان مملکت قیمت گذاری بیخیال هر چی انصافت بده بره ?

لینک به دیدگاه

سلام

الان به قدری بازار به هم ریخته هست که بعید میدونم اصلا قیمت مشخصی بشه براش مشخص کرد .

فقط قطعاتی مثل CPU که هنوز آکش توی بازار هست :

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/سی-پی-یو/amd/socket-am3+/سی-پی-یو-ای-ام-دی-fx-8350-64.html

عموما حدود 20 تا 30 درصد از قیمتش کم می کنند .

لینک به دیدگاه

30% از همه قطعات کم کردم بنظرتون 3.700.000 تومن قیمت خوبیه؟

ویرایش شده توسط FEARR
لینک به دیدگاه

تو این هیری ویری اقتصادی چرا میفروشی؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

تو این هیری ویری اقتصادی چرا میفروشی؟

دارم میرم ترکیه رفیق برای کار دیگه نیستم که استفاده کنم هرچی دارمو دارم میفروشم. پول کنم ببرم

لینک به دیدگاه

با سلام . من همین الان گوگل سرچ کردم و قیمت نو قطعات شما رو بدست اوردم و مقداری قیمت از اونها کم کردم ، بسته به نوع قطعه ، 10 - 35 درصد کم کردم .

حالا به طور متوسط ، میانگین قیمتی که میتونین در نظر بگیرین 6,500,000 تومنه . اگرم بخوایدبا حدقل قیمت و زیر قیمت بفروشید ، از 6 تومن کمتر ندید . اما با توجه به افزایش قیمت ها شما سعی کنین تا میتونین گروون بدین و اگر براتون ممکن بود تا مرز 7 تومنم بفروشید

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

با سلام . من همین الان گوگل سرچ کردم و قیمت نو قطعات شما رو بدست اوردم و مقداری قیمت از اونها کم کردم ، بسته به نوع قطعه ، 10 - 35 درصد کم کردم .

حالا به طور متوسط ، میانگین قیمتی که میتونین در نظر بگیرین 6,500,000 تومنه . اگرم بخوایدبا حدقل قیمت و زیر قیمت بفروشید ، از 6 تومن کمتر ندید . اما با توجه به افزایش قیمت ها شما سعی کنین تا میتونین گروون بدین و اگر براتون ممکن بود تا مرز 7 تومنم بفروشید

xD

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

doorbin makhfie dadash? ? 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

این چه طرز برخورده من یه پیشنهاد قیمت خواستم از دوستان ... شما چرا اومدی مسخره میکنی ؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

نمیگید زیر 6 نده اگه به خود شما بده 5 میلیون میخرید؟؟؟

شما بفروشید 7 تومن 2میلیون سود شما بردارید

لینک به دیدگاه

من خودم مس کلاف درهم پیچیده شدم کار دیگه نمیشه کرد هر چی میخری ی ساعت دیگه گرون شده با این داستان  این کار رو باید ول کنم ..از دو هفته پیش چند تا سیستم متوسط و سنگین برای مشتری میخواستم ببندم دیدم جز حمالی و دلخوری چیزی تهش نمیمونه ..کولر دست دو و پردازنده دست دو و اخرش پیش مشتری هم دزد بشیم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

نمیگید زیر 6 نده اگه به خود شما بده 5 میلیون میخرید؟؟؟

شما بفروشید 7 تومن 2میلیون سود شما بردارید

من نیاز ندارم اولا ، چون قطعات بالاتر ازین دارم . دوما اینکه فعلا دارم پولمو میزارم کنار برای خرید گرافیک قویتر و نمیتونم 5 میلیون بدم واسه یه سیستم ضعیفتر از ماله خودم . با این وجود اگه بودجم به این مقدار بود حتما میخریدم اگر 5 تومن بود و طبق گفته شما سود میبردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...