رفتن به مطلب

نقشه راه جدید اینتل مشخص کرد : پردازنده i9 9900K تا سال 2019 روانه بازار نخواهد شد!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

2865e5f9dfc52ca6377071723ef1f421.jpg

طبق اسلایدهای منتشر شده توسط وب سایت Xfastest ، سری پردازنده های هشت هسته ای جدید Intel تا اوایل سال 2019 در دسترس نخواهند بود.این موضوع عجیب به نظر میرسد ، زیرا اگر این اسلایدها به صورت رسمی از سوی اینتل باشند،جای هیچ گونه بحثی باقی نخواهند گذاشت.با این حال تا حدودی این اسلایدها شکل و شمایل اسلایدهای رسمی اینتل را به خود دارند.به نظر میرسد پردازنده Core i7-8700K همچنان تا سه ماهه اول سال آینده به عنوان پرچمدار باقی خواهد ماند.

621207753afa0f1c534a446ad1d8a388.jpg

این اسلایدها همچنین تایید میکنند که مادربردهای H310 نیز از پردازنده های هشت هسته ای تا مدل پرچمدار  یعنی i9-9900K ،را پشتیبانی می کنند.این موضوع کمی شک برانگیز است ، زیرا با توجه به اینکه اینتل پشتیبانی پردازنده شش هسته ای از نسل هشتم خود را در مادربردهای سری Z170 و Z270 دور نگه داشت، با این حال بعد از مدتی اثبات شده که پشتیبانی از آنها نیزامکان پذیر است.تنها سوال به وجود آمده اینست که چرا با وجود تاخیر به وجود آمده برای عرضه این پردازنده ها ، اینتل برخی قطعات جانبی مربوط به نسل نهم را  جهت عرضه در ماه آینده ،در این اسلاید ها قرار داده است ؟ اینها ممکن است فقط در حد شایعه باشند .با این حال تا انتشار خبرهای رسمی از سوی منابع معتبرتر باید منتظر بمانیم.

08dcae63a077806768e1b9eb1d9a68b0.jpg

منبع : Videocardz

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون بابت اطلاع رسانی

در 47 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

سری پردازنده های هشت هسته ای جدید Intel تا اوایل سال 2019 در دسترس نخواهند بود

شش ماه انتظار خیلی??

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 780ti گفته است :

شش ماه انتظار خیلی1f602.png1f62c.png

در عوض فرصتی ایست برای جولانهای ای ام دی??(قافیه رو حال کن!)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 50 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

در عوض فرصتی ایست برای جولانهای ای ام دی1f602.png1f602.png(قافیه رو حال کن!)

پیش بینی  من اواخر شهریور ویا اوایل مهر ماه بود وگرنه من هم مین x470i می گرفتم. فعلا با 2700x که دارم  حال می کردم  منتظر ناز کردن اینتل نمی مانندم

خبرمرگ اش یکسال   می خواهد یه پردازنده   8 هسته بیرون بدهد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...