رفتن به مطلب

راهنمایی لطفا: دستگاه برش لیزری

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام .. دوستان یکی از اشناهای دوستم تو شهر دیگه کارخونه تولید کفشهای ورزشی فوتبال و سالنی اینا داره بهم گفته بیاد تو کارخونه اینجا با دستگاه برش لیزری کار کنه .. گفته بیاد خودم یادش میدم

کسایی که تجربه کار با این دستگاه دارن یا اطلاعاتی دارن کلا بنظرتون کار باهاش چطوره سخته؟ ارزش داره برم تو اینکار؟ .تو یوتیوب دیدم طرف چندتا اعداد تو کامپیوتر به دستگاه میداد و با لیزر میبرید.   هر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

سلام .. دوستان یکی از اشناهای دوستم تو شهر دیگه کارخونه تولید کفشهای ورزشی فوتبال و سالنی اینا داره بهم گفته بیاد تو کارخونه اینجا با دستگاه برش لیزری کار کنه .. گفته بیاد خودم یادش میدم

کسایی که تجربه کار با این دستگاه دارن یا اطلاعاتی دارن کلا بنظرتون کار باهاش چطوره سخته؟ ارزش داره برم تو اینکار؟ .تو یوتیوب دیدم طرف چندتا اعداد تو کامپیوتر به دستگاه میداد و با لیزر میبرید.   هر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید.

دستگاه برش لیزری کارش برداریه دیگه با نرم افزاری مثل کورل باید کار کنین و چیزی که طراحی شده رو یکم دستکاری کنین که مناسب تولید بشه، کارشم تجربیه یه سری نکات باید رعایت شه، بزرگترین نکتشم اینکه کاری کنین کمترین پرتی مواد اولیه بشه، ینی طرح رو چند تا کپی کنین و کنار هم کیپ هم قرار بدین به طوری که کلش تو یه مستطیل بزرگ تر به بیشترین تعداد ممکن جا شه! بعدشم فیکس کردن اون ماده اولیه تو دستگاهه و تمام:|

بعدشم آدم هرکاری رو یاد بگیره ارزش داره

ولی اینکه برای شما بیارزه بستگی به خودتون داره که درامدشو میخواین یا نه! اگر درامد بهتر یا شغل بهتری دارین خب نمی ارزه!

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

والا اگه همون دستگاهی باشه ک من باهاش کار کردم ک صفر تا ۱۰۰ رو خودم یاد گرفتم

طی یک هفته ور رفتن با دستگاه?

در مورد کاراییش ک باید بگم خیلی اسونه

چون دو بعدیه

در مورد درامدشم  ک والا من هم اوپراتوری cnc هم طراحی هم کارگری پای دستگاه و نظافت و ... ماهی ۱میل?

البته نه طراحی ۳ بعدی و منبت. دوبعدی

بعد ببین شما چند بهتون پبشنهاد میکنه

خلاصه ک کار آسونیه

فقط میمونه یه تهویه هوا ک مگه میشه یک کارخونه نداشته باشه?

من با دستگاه ابعاد بزرگ کارکردم

نرم افزار طراحیتونم ک با کد هستCad

کد خیلی هست مثل اتوکد یا کورل یا ...

بستگی داره با کدوم راحتتری

من ک از اتوکد متنفرم

کورل واسه من اسونتره

باید وکتور بکشی(همون خط)

بعد ببری نرم افزار مرتبط ک lasercut هست

بعد مسیر خطها رو هد لیزر برش میده

برش کاری لیزر دو بعدی هم دو حالت داری

یکی سایه زنی ک با سرعت بالا (۳۰۰ ۴۰۰ ب بالا) و یکی برش کاری ک با سرعت پایین البته بسته ب توان تیوبش در حد ۹۰

لینک به دیدگاه

ناگفتع نماند ک من با دستگاه تولید اصفهان کار کردم

ک ممکنه متفاوت با دستگاه شما باشه

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

عدشم آدم هرکاری رو یاد بگیره ارزش داره

با نظر دوستمون موافقم

من ۶ ماه برای کسی کار کردم

نهایت دستمزدم ب ۱میل کلا نرسید

چون اون منطقه کشش نداشت

خودم کار رو همونطور ک گفتم از صفر تا ۱۰۰ خودم یادگرفتم

آزمون و خطا???

بعد واسه ی مدتی بیکار شدم

رفتم تو کار اوپراتوری 

فعلا با این وضع قیمتها تا چندروز دیگه از اینجا هم اخراج میشم

دم اقایون بلند مرتبه گرم ?

خلاصه ک داداش نترس و بزن تو دلش

انشالله ک واسه شما بچرخه?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...