رفتن به مطلب

مشکل در ارتقای رم سیستم

asbtond
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه لیونی های عزیز

من رم سیستمم 4 گیگ بود و از نوع DDR3. خواستم ارتقاش بدم و 8 گیگ کنم و رم جدیدی که گرفتم و  آوردم  انداختم سیستم بوق میزنه. ولی هرکدوم از رم های 4 گیگ چه اونی که تازه خریدم و چه اونیکه مال خودم بود به تنهایی دارن کار میکنن ولی با هم  بوق میدن. از دوستم رمش را گرفتم و با رم تازه خریداری شده خودم انداختم و سیستم با 8 گیگ رم بالا اومد. ولی رم قدیمی خودم با رم دوستم باز بالا نیومد و بوق داد.

حالا به نظر شما مشکل از چی هست؟ و راهی وجود داره که هردوتا رمم باهم کار کنه؟؟؟

در زیر تصاویری از مادربرد و رم پیوست کردم. توسط CPUZ

ممنون میشم راهنماییم کنید.

1.PNG

2.PNG

3.PNG

ویرایش شده توسط asbtond
لینک به دیدگاه

رم جدیدی که خریدین چند گیگ و چه مدلیه. تصویر از خود رم قرار بدین تا تشخیص بدیم رم قبلی و جدیدتون چی هست و ایا اصلی هست یا نه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

رم جدیدی که خریدین چند گیگ و چه مدلیه. تصویر از خود رم قرار بدین تا تشخیص بدیم رم قبلی و جدیدتون چی هست و ایا اصلی هست یا نه

اینم رم جدیدی که گرفتم 4 گیگ هست. / رم قدیمی خودم هم مشخصاتش توی عکس های قبلی هست.

89128547-fda4-4ea6-845b-05dc067e7e13.jpg

87d3b84d-74f3-4db1-9a92-f1f56de4f5508.jpg

ویرایش شده توسط asbtond
لینک به دیدگاه

یه راه حل ساده اینکه رم 4 گیگ خودتون رو با رم 4 گیگ دوستون عوض کنید ، به شرطی که رو سیستم اون دوستتون جواب بده.

من مشابه مشکل شما رو با مادربرد asrock G41 VS3 داشتم و   متاسفانه هیچ وقت موفق به حلش نشدم (3 مدل رم روش تست کردم با اینکه توی مشخصات مادربرد نوشته بود تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه)

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، rambo.2020 گفته است :

یه راه حل ساده اینکه رم 4 گیگ خودتون رو با رم 4 گیگ دوستون عوض کنید ، به شرطی که رو سیستم اون دوستتون جواب بده.

من مشابه مشکل شما رو با مادربرد asrock G41 VS3 داشتم و   متاسفانه هیچ وقت موفق به حلش نشدم (3 مدل رم روش تست کردم با اینکه توی مشخصات مادربرد نوشته بود تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه)

/// مال رفیقم دو کانال هست راضی نمیشه عوضش کنه//// فکرکنم اگه بتونم تک کانالش را پیدا کنم مشکلم حل بشه و 8 گیگ  را ساپورت کنه // ولی شک دارم در این مورد

لینک به دیدگاه

بایوس رو اپدیت کن و دوباره تستش کن

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، asbtond گفته است :

/// مال رفیقم دو کانال هست راضی نمیشه عوضش کنه//// فکرکنم اگه بتونم تک کانالش را پیدا کنم مشکلم حل بشه و 8 گیگ  را ساپورت کنه // ولی شک دارم در این مورد

احتمال خیلی زیاد تک کانالشو پیدا کنید مشکلتون حل میشه

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستانی که نظر دادن و خواستن کمکم کنند / من دارم  دنبال رم 4 گیگ تک کانال میگردم ببینم نتیجه چه خواهد شد / حتما نتیجه را به اطلاع می رسونم 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام
دقت کن دوتا رمهات باسشون یکی باشه. اگر یکی نباشه ب مشکل میخوری

مطمئنی باس هر دوتاشون یکی هست؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام / دوستان مشکل با گرفتن رم تک کانال برطرف شد //  خسته نباشید

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، asbtond گفته است :

سلام / دوستان مشکل با گرفتن رم تک کانال برطرف شد //  خسته نباشید

خخخخخخخخخخ. تو هم سوکت cpu ات رو داغون کردی ???????

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

خخخخخخخخخخ. تو هم سوکت cpu ات رو داغون کردی 1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png

:|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...