رفتن به مطلب

اولین عکس های رسمی از برد PCB کارت GTX1180/2080 لو رفت!

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، ahmad35 گفته است :

یعنی هشت میلیون درامد داری؟خب مشکلت چیه دیگه

البته طرف میشناختم فقط  اجاره یکی از هفتا مغازش پنج میلیون و پونصد بود و وقتی برا گرفتن چک اجاره میومد مغازه رفیقم میگفت حالا حتما نقد میشه فردا؟لنگما!پاس نشه چک خودم برگشت میخوره ها

شما که با هشت تومن نمیتونی زندگی کنی با هشتاد میلیونم نخواهی تونست

الان حقوق قشر عظیمی تو جامعه کارگری و کارمندی ما نهایت سه تومنه!پس با این حساب باید مرده باشن تا حالا

در ضمن این رفیقمونم یکی یه تیکه ای انداخت بهش فکر کنم رفت خودشو ازون ور بوم پرت کرد پایین

حالا  ایشون رو نمیدونم ساکن کجاس ولی اینجا که با حقوق ماهی هشتصد تومن اصلا به کسی زن نمیدن1f602.png

تا قبل از عید خوب بود و زندگی میچرخید.

خرجی خونه خیلی بالا رفته (2 برابر شده نسبت به عید)

الان یک گوشی میان رده باید 4 میلیون پول بدی . ثبت نام مدرسه بچه شده 4.5 میلیون و...

خیلی خرج گرون شده و دیگه جا برای ارتقا سیستم نمی مونه همین سیستم را دو دستی بچسبیم که در نره.

لینک به دیدگاه

خبر تکمیلی :

کمپانی مانلی از شرکای اختصاصی انویدیا تو سایت خودش به نوعی تایید کرده سری جدید سری 20 خواهند بود با معماری AMPERE امپر

Screenshot_۲۰۱۸-۰۸-۰۳-۱۲-۳۵-۲۹.png

Screenshot_۲۰۱۸-۰۸-۰۳-۱۲-۳۳-۴۸.png

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، farzadkrd گفته است :

شغل ثابتم ۸۰۰ تومن درماه

بدون بیمه و ...

هرلحظه امکان اخراج شدن(به علت اوضاع بازار)

خودم دیماه بیاد میشم ۴ سال تو عقد

خونه ندارم

پشتیبانی هم ندارم

کمک خرج پدر و مادرم هستم

تصمیم گرفته بودم امسال اقساط لوازم خونه بگیرم یه خونه ای اجاره کنم ک اگه تا لوازم خونگی رفته باشی منظورمو میفهمی

یک سری بدهی ها از قبل هم ک جای توضیح نداره درآمدم میره جای اون

همین الان ک دارم این پیام رو مینویسم ب  خانومم بحثم شده سر مساعل مالی1f60a.png

و.... بماند مساعل دیگه

والا من نمیدونم الان جز کدوم اقلیت هستم1f602.png

با همه این شرایط دلیل نمیشه ک به یک چشم دیگه ب کسایی ک پولدار یا از خودمون بهترن نگاه کنیم

پولداریشون دوحالت داره

حلال ک دمشون گرم غیرت خرج کردند و دارن نتیجشو میبینند

حرام ک بازم دمشون گرم ک اینقدر ناترس هستند ک خدا و آخرت و هیچی میدونند ک کار هر کس نیست. میگی اسونه بسم..له من ک ب شخصه جراتشو ندارم1f602.png

مردم ایران تا زمانی که ظلم در مقابل ظلم سکوت کنن هر بلایی سرشون بیاد حقشون هست

این که شما از "ظلم" چه برداشتی میکنید نظر خودتون هست

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

دیگه باید از دنیای گیمینگ خدافظی کرد . تازه من اگه پولم داشته باشم به خاطر گرافیک بیشتر ps رو با pc عوض نمیکنم . چون هم بازیهای اورجینال لذتش بیشتره هم ارزونتر برات تموم میشه خیلی خیلی .

البته اونم خوبیای خودشو داره ولی برای آدم مایه دار 

ویرایش شده توسط مصطفی۶۸
لینک به دیدگاه

باز یه تاپیک تازه اومد روضه شروع شد

توش هم از هر چرت و پرتی صحبت به میون اومد بجر خود حضرتش که انویدیا باشه

واقعا خسته نشدین اینقدر نالیدین ؟!

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

اگه سیستم منفی های این فروم هنوز پا بر جا بود تا الان اخراج بودی!? کسایی هم که توی کل این تاپیک ها در حال نالیدن و اعتراضن مثل منو شما دوستدار کامپیوتر هستن (حالا یا مایه دار یا معمولی یا بی پول) توی سر معترضین زدن دردی رو دوا نمی کنه از اون طرفم اعتراض های اونا هم همینطور. واقعا نمی شه گفت کی حرفش درسته این وسط. ولی من پیشنهاد می دم همه تحملشون رو برای همدیگه ببرن بالا.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HK888 گفته است :

اگه سیستم منفی های این فروم هنوز پا بر جا بود تا الان اخراج بودی!1f602.png کسایی هم که توی کل این تاپیک ها در حال نالیدن و اعتراضن مثل منو شما دوستدار کامپیوتر هستن (حالا یه مایه دار یا معمولی یا بی پول) توی سر معترضین زدن دردی رو دوا نمی کنه از اون طرفم اعتراض های اونا هم همینطور. واقعا نمی شه گفت کی حرفش درسته این وسط. ولی من پیشنهاد می دم همه تحملشون رو برای همدیگه ببرن بالا.

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

اینجا یدونه تاپیک خبری هستش

2 صفحه رفته جلو همه اش حرفهای بیربط

آخرش هم صاحبش میاد تخته اش میکنه (مگه قبلی ها رو نکردن)

کساییکه ناله شون میاد لطف کنن برن ت ل گ ر ا م یا ت و ی ی ت ر اونجا ناله شون رو تخلیه کنن (البته اگه با تخلیه کردن مشکلشون حل میشه که بعید میدونم چون اکثر اعتراض کننده ها مفت خورن و منتظرن یکی بلند شه همه چی رو باب میل اینا درست کنه)

-----------------------------------------------------------------

در راستای تاپیک هم اینو بگم که امیدوارم با 9 تومن بتونیم کارت جدید غیر رفرنس رو بخریم چون تو یوتوب دیدم از الان ماینرها حمله کردن و قیمت پیشاپیش به 1500 دولار رسیده

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

کساییکه ناله شون میاد لطف کنن برن ت ل گ ر ا م یا ت و ی ی ت ر اونجا ناله شون رو تخلیه کنن (البته اگه با تخلیه کردن مشکلشون حل میشه که بعید میدونم چون اکثر اعتراض کننده ها مفت خورن و منتظرن یکی بلند شه همه چی رو باب میل اینا درست کنه)

بجای توهین کردن به شخصیت دیگران بهتر نیست خیلی راحت از کنار تاپیک رد شید؟

کار شما خیلی زشت تر از کساییه که دارن مینالن

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

باشه باو 

شما که حسابتون جداست چرا خودتون رو ناراحت میکنید؟

بقیه ملت با خرحمالی باز هم پولشون نمی رسه نیاز ها اولیه شون رو تامین کنند و حق اعتراض هم ندارند و هرکی اعتراض کنه .... ـه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...