رفتن به مطلب

سایت دانلود انیمیشن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ما مدتی هست یک سایت انیمیشن زدم و شروع کردیم داریم روش کار میکنیم که توی امضا هست لینکش 

خوشحال میشیم بهمون سر بزنید

انیمیشن هتل ترانسیلوانیا تعطیلات تابستانی

ویرایش شده توسط nima19
لینک به دیدگاه

سلام دوستان ما مدتی هست یک سایت انیمیشن زدم و شروع کردیم داریم روش کار میکنیم که توی امضا هست لینکش 

لینک مستقیم هست کلا بدون تبلیغ و اینجور چیزا که مزاحم کاربر نشه

برای تریلر ها و انیمیشن های جدید هم داریم زیرنویس میزنیم مثلا همین هتل ترانسیلوانیا 3

انیمیشن هتل ترانسیلوانیا 3  تعطیلات تابستانی با زیرنویس فارسی

اگر پیشنهادی برای بهتر شدن سایت دارید لطفا بگید ممنون میشم هر پیشنهاد یا انتقادی دارید بگید 

لینک به دیدگاه

سلام

اول اینکه امیدوارم موفق باشید و پیشرفت کنید.

دوم اینکه قسمت انیمیشن های پیشنهادی خیلی خوبه و مخصوصا سبک بودن خود سایت ولی پیشنهاد میکنم قالبتون رو عوض کنید و از قالبی استفاده کنید که چینش بهتری داشته باش و بهتره قالب بعدی نیز مثل این دو ستونه باشه و دارای فونت های بهتر (البته اول کاری نمیگم برید N تومان هزینه کنید برای قالب فعلا یه قالب معمولی مناسب هستش حالا بعدش که کسب درآمد کردید یا پیشرفت چشمگیری داشتید میتونید قالب های فوق حرفه ای اختصاصی بگیرید که قیمت های نجومی هم البته دارند.)

سوم اینکه کیفیت های بالا فراموش نشه (درسته که هزینه هاست و سرور هاتون زیاد میشه ولی چون فقط انیمیشن کار میکنید (چون معمولا تعداد انیمیشن ها کمتر هستش از فیلم ها) فکر نکنم دچار مشکل بشید و اینکه ارزشش رو داره چون باعث میشه طرفدار های خاص خودتون رو پیدا کنید چون انیمیشن های کیفیت بالا با هر حجمی که باشند طرفدار های خودشون رو دارند و فقط کافیه شما این رو در اختیارشون قرار بدید تا طرفدار شما بشند.

چهارم اینکه متمرکز کار کنید.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، nima19 گفته است :

اگر پیشنهادی برای بهتر شدن سایت دارید لطفا بگید ممنون میشم هر پیشنهاد یا انتقادی دارید بگید 

سلام

این کاری که شما دارید انجام میدید صبر و همت زیادی میخواد چون ممکنه یه وقت از ادامه راه منصرف بشید. ولی اینده روشنی داره

*وبسایت سایت شما با وردپرس طراحی شده و هیچ امنیتی نداره ...

*وبسایت شما از لحاظ سبک بودن و سریع لود شدن خوبه ولی به مرور زمان کند میشه باید از همین الان  جلوی این مشکلو بگیرید (https://gtmetrix.com/reports/animationha.com/c8cVbZoV

* حتما به دنبال خرید دامنه ی .ir  وبسایتتون بشید

*من تو جستجو هایی که انجام دادم  از شبکه تحویل محتوا (CDN ) خبری نبود  لطفا اینم در نظر بگیرید  تا سرعت لود وبسایت شما بهتر بشه

*یک سوال دیگه وبسایت و خودتون طراحی کردین ؟؟

ویرایش شده توسط gafarbit
لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد می کنم لیست انیمه ها ( انمیشن های ژاپنی مثل شهر ارواح ) رو از سایرین جدا کنید و حتما برای اونها نام اصلیشون قید بشه . مثلا نام اصلی انیمه اسم تو Kimi no Na wa هستش . اکثر انیمه دوستان این انیمه رو به این اسم می شناسند .

یه سوال هم دارم . انیمه سریالی هم توی سایتتون قرار میدید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

اول اینکه امیدوارم موفق باشید و پیشرفت کنید.

دوم اینکه قسمت انیمیشن های پیشنهادی خیلی خوبه و مخصوصا سبک بودن خود سایت ولی پیشنهاد میکنم قالبتون رو عوض کنید و از قالبی استفاده کنید که چینش بهتری داشته باش و بهتره قالب بعدی نیز مثل این دو ستونه باشه و دارای فونت های بهتر (البته اول کاری نمیگم برید N تومان هزینه کنید برای قالب فعلا یه قالب معمولی مناسب هستش حالا بعدش که کسب درآمد کردید یا پیشرفت چشمگیری داشتید میتونید قالب های فوق حرفه ای اختصاصی بگیرید که قیمت های نجومی هم البته دارند.)

سوم اینکه کیفیت های بالا فراموش نشه (درسته که هزینه هاست و سرور هاتون زیاد میشه ولی چون فقط انیمیشن کار میکنید (چون معمولا تعداد انیمیشن ها کمتر هستش از فیلم ها) فکر نکنم دچار مشکل بشید و اینکه ارزشش رو داره چون باعث میشه طرفدار های خاص خودتون رو پیدا کنید چون انیمیشن های کیفیت بالا با هر حجمی که باشند طرفدار های خودشون رو دارند و فقط کافیه شما این رو در اختیارشون قرار بدید تا طرفدار شما بشند.

چهارم اینکه متمرکز کار کنید.

ممنون که وقت گذاشتید و حتما از پیشنهاد هاتون استفاده خواهیم کردم 

اتفاقا در فکر تعویض قالب هستیم نهایتا تا یکی دو ماه اینده تعویض میشه و نظر شما هم بیشتر ما رو ترغیب کرد

در مورد کیفیت هم چشم باید برم دنبال منبغ

در 4 ساعت قبل، gafarbit گفته است :

سلام

این کاری که شما دارید انجام میدید صبر و همت زیادی میخواد چون ممکنه یه وقت از ادامه راه منصرف بشید. ولی اینده روشنی داره

*وبسایت سایت شما با وردپرس طراحی شده و هیچ امنیتی نداره ...

*وبسایت شما از لحاظ سبک بودن و سریع لود شدن خوبه ولی به مرور زمان کند میشه باید از همین الان  جلوی این مشکلو بگیرید (https://gtmetrix.com/reports/animationha.com/c8cVbZoV

* حتما به دنبال خرید دامنه ی .ir  وبسایتتون بشید

*من تو جستجو هایی که انجام دادم  از شبکه تحویل محتوا (CDN ) خبری نبود  لطفا اینم در نظر بگیرید  تا سرعت لود وبسایت شما بهتر بشه

*یک سوال دیگه وبسایت و خودتون طراحی کردین ؟؟

از شما هم ممنونم که وقت گذاشتید و سایت رو بررسی کردید

در مورد وردپرس که میشه گفت اگه پچ بشه و اپدیت باشه خوبه البته امنیت قطعا cms های اختصاصی وضعیت بهتری دارند

والا چون میخوایم قالب رو تعویض کنیم بیشتر از این باهاش ور نرفتیم اوایل خیلی بدتر بود

فعلا که سایت بازدید انچنانی نداره به نظرتون الان CDN رو فعال کنیم یا بعدا که بازدید گرفت

والا از روی چند قالب خارجی ایده برداری و بخشی از قسمت ها عینا کپی شده و نهایت شده این بله 

بعدی رو هم خودمون طراحی میکنیم 

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

پیشنهاد می کنم لیست انیمه ها ( انمیشن های ژاپنی مثل شهر ارواح ) رو از سایرین جدا کنید و حتما برای اونها نام اصلیشون قید بشه . مثلا نام اصلی انیمه اسم تو Kimi no Na wa هستش . اکثر انیمه دوستان این انیمه رو به این اسم می شناسند .

یه سوال هم دارم . انیمه سریالی هم توی سایتتون قرار میدید ؟؟؟

از شما هم ممنون دوست عزیز 

والا اگر انیمه از لحاظ قوانین و ساماندهی مشکلی نداشته باشه در اینده بله یکمی اول انیمیشن ها رو جلو بندازیم و سرو سامان بدیم 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

در مورد وردپرس که میشه گفت اگه پچ بشه و اپدیت باشه خوبه البته امنیت قطعا cms های اختصاصی وضعیت بهتری دارند

درسته وردپرس امنیت داره ولی نه تا اون حد ...   شما صفحه لاگین ادمین هم تغییر ندادین که این خودش خیلی ضعف بحساب میاد 

در 11 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

فعلا که سایت بازدید انچنانی نداره به نظرتون الان CDN رو فعال کنیم یا بعدا که بازدید گرفت

صدرصد از الان cdn را فعال کنید  چون هنوز وبسایت شما سبکه   این نکته را هم در نظر بگیرید ممکنه تو فعال کردن cdn سایت (قالب) بهم بریزه   

به نظر من این وبسایت برای فعال کردن cdn مناسبه  البته https رایگان هم میده  https://www.cloudflare.com/  

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، gafarbit گفته است :

درسته وردپرس امنیت داره ولی نه تا اون حد ...   شما صفحه لاگین ادمین هم تغییر ندادین که این خودش خیلی ضعف بحساب میاد 

صدرصد از الان cdn را فعال کنید  چون هنوز وبسایت شما سبکه   این نکته را هم در نظر بگیرید ممکنه تو فعال کردن cdn سایت (قالب) بهم بریزه   

به نظر من این وبسایت برای فعال کردن cdn مناسبه  البته https رایگان هم میده  https://www.cloudflare.com/  

چشم حتما کلود فلر رو فعال میکنیم 

نظرتون در مورد انیمیشن های 4k  چیه دوستان؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان اگر نظری برای بهتر شدن دارید لطفا دریغ نکنید هر انتقاد سازنده ای هم به ما کمک میکنه 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

دوستان اگر نظری برای بهتر شدن دارید لطفا دریغ نکنید هر انتقاد سازنده ای هم به ما کمک میکنه 

دوستان ماشالله اینقدر حرفه ای ان همرو گفتن 

درباره صفحه ادمین فک میکنم ریدایرکت خورده و وقتی ادمین میزنیم میره توی خود صفحه لاگین که حتما باید اینو درنظر بگیرید 

نکته بعدی اینکه حتما سایتتونو یکبار اسکن کنید تا باگ هاش مشخص بشه یا بدین به یک نفر براتون اینکارو انجام بده

نکته دوم تگ های مناسب استفاده کنید تا بازدید هاتون بالا بره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اینو اصلاح کنید 

Untitled.thumb.png.0ba3c8098e1957716305d92f1f148256.png

انیمه های پر طرفدار مثلا مثل شگفت انگیزان 2 ، قسمت قبلی هم بزارید و به همین ترتیب برای انیمه های دیگر و آرشیوتون کامل کنید و یه قسمت توی سایت ایجاد کنید به نام کالکشن و یا یه همچین چیزی و اونجا انیمه های دنباله دار قرار بدید که پیدا کردنشون راحتر باشه

و اگه دوبله هاتون سانسور شده هستش یه جایی بنویسید و ذکر کنید هماهنگ با ارشاد و این چیزا هستش و صحنه غیراخلاقی نداره (البته انیمیشین ها واسه کودکان هستش و معمولا صحنه غیر اخلاقی ندارن اما ارشاد ما به هر چیزی گیر میده !!!)

من خودم خیلی وقته انیمه نگاه نمیکنم ولی هر از گاهی برای خواهر زادم دانلود میکنم انیمه هایی که واسه کودکان و پر طرفدار هستن قرار بدید مثل باب اسفنجی و ...

فعلا همینا به ذهنم رسید

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

دوستان ماشالله اینقدر حرفه ای ان همرو گفتن 

درباره صفحه ادمین فک میکنم ریدایرکت خورده و وقتی ادمین میزنیم میره توی خود صفحه لاگین که حتما باید اینو درنظر بگیرید 

نکته بعدی اینکه حتما سایتتونو یکبار اسکن کنید تا باگ هاش مشخص بشه یا بدین به یک نفر براتون اینکارو انجام بده

نکته دوم تگ های مناسب استفاده کنید تا بازدید هاتون بالا بره 

ممنونم حتما بررسی میکنیم ممنونم که وقت گذاشتید نظرتون در مورد انیمیشن های با کیفیت بالا چیه مثلا این مورد دانلود انیمیشن 4K  به نظرتون این بخش رو بیشتر کنیم به ما کمک میکنه سایت متمایزی داشته باشیم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، nima19 گفته است :

ممنونم حتما بررسی میکنیم ممنونم که وقت گذاشتید نظرتون در مورد انیمیشن های با کیفیت بالا چیه مثلا این مورد دانلود انیمیشن 4K  به نظرتون این بخش رو بیشتر کنیم به ما کمک میکنه سایت متمایزی داشته باشیم

من به شخصه خیلی انیمیشن نگاه میکنم ولی هیچ وقت دنبال کیفیت 4K نبودم چون هم اینترنتم نمیکشه هم نمایشگرشو نداشتم ولی اگه داشته باشم هم دنباش نمیرم ?

ولی اگه میخایین اینکارو بکنید به نظرم خوبه و اینکه من خیلی اصرار به این دارم که حتما از تگ های مناسب  استفاده کنید تا اینکه بازدید داشته باشه اگه میخایید با کیفیت فورکی بزارید

لینک به دیدگاه

با سلام.

کلیت وب سایت خوب است.

امنیت وردپرس به میزان قابل توجهی بالاست و کسی که میگوید "وبسایت سایت شما با وردپرس طراحی شده و هیچ امنیتی نداره ..." یقینا در این زمینه بی سواد است.

درحال حاضر از نسخه WordPress 4.7.11 استفاده میکنید.در اسرع وقت به آخرین ورژن بروز رسانی کنید.

همیشه پلاگین های بلا استفاده رو پاک کنید.

از دو افزونه login lockdown و یکی از افزونه های امنیتی معروف (itheme,sucuri,wordfence) برای برقراری امنیت استفاده کنید.

همیشه حداقل میزان دسترسی مورد نیاز رو به نویسندگان بدید.

بک آپ گیری مستمر در برنامه داشته باشید.

حتی الامکان از قالب های آماده (مخصوصا نسخ خارجی فارسی شده) استفاده نکنید.

هرگز وارد بازار سیاه سئو و بازدید برای افزایش بازدید تون نشید.

سعی کنید سرور دانلود و وب سایت تون جدا باشند.

هرگز تگ ها را (خصوصا تگ های heading) رو اسپم نکنید. ( استفاده بیش از حد)

عبارات کلیدی رو بیش از حد تکرار نکنید.

همیشه تمرکز رو اول بر حفظ کاربر وارد شده به سایت بگذارید و سپس به جذب کاربر جدید از موتور جستجو.

همیشه حواستون باشه که لینک های از کار افتاده broken نداشته باشید.

نهایتا اگر راهنمایی خواستید بنده با آیدی moafimahdi در پیام رسان بله در حد توان در خدمت شما هستم.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام 

اینو اصلاح کنید 

Untitled.thumb.png.0ba3c8098e1957716305d92f1f148256.png

انیمه های پر طرفدار مثلا مثل شگفت انگیزان 2 ، قسمت قبلی هم بزارید و به همین ترتیب برای انیمه های دیگر و آرشیوتون کامل کنید و یه قسمت توی سایت ایجاد کنید به نام کالکشن و یا یه همچین چیزی و اونجا انیمه های دنباله دار قرار بدید که پیدا کردنشون راحتر باشه

و اگه دوبله هاتون سانسور شده هستش یه جایی بنویسید و ذکر کنید هماهنگ با ارشاد و این چیزا هستش و صحنه غیراخلاقی نداره (البته انیمیشین ها واسه کودکان هستش و معمولا صحنه غیر اخلاقی ندارن اما ارشاد ما به هر چیزی گیر میده !!!)

من خودم خیلی وقته انیمه نگاه نمیکنم ولی هر از گاهی برای خواهر زادم دانلود میکنم انیمه هایی که واسه کودکان و پر طرفدار هستن قرار بدید مثل باب اسفنجی و ...

فعلا همینا به ذهنم رسید

درود ممنونم از شما که نظر دادید و بهم کمک کردید چشم حتما انیمه هایی مثل باب اسفنجی قرار میگیره نظر شما در مورد کیفیت 4k برای انیمیشن ها چیه؟

کالکشن هم کمی پست های سایت زیاد بشه اضافه میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 42 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

درود ممنونم از شما که نظر دادید و بهم کمک کردید چشم حتما انیمه هایی مثل باب اسفنجی قرار میگیره نظر شما در مورد کیفیت 4k برای انیمیشن ها چیه؟

کالکشن هم کمی پست های سایت زیاد بشه اضافه میشه

فکر کنم هنوز زوده براش بزارید سایت یه کم جون بگیره بعد انیمه های محبوب و تازه 4k  بزارید یه مطلب دیگه وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنیم میره یه صفحه دیگه که باید حدود 15 ثانیه منتظر شروع دانلود بمونیم یا دوباره روی دکمه دانلود کلیک کنیم که دانلود شروع بشه ، اگه این صفحه برای زمانی هستش که تبلیغات توش قرار بگیره یا اشتراک ویژه ، به نظرم بهتره این صفحه فعلا حذف بشه و موکول بشه به زمانی که تبلیغات یا اشتراک میزارید البته این نظر منه ، یه چند تایی هم از سایتتون گذاشتم رو لیست دانلود

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، miladzahedi گفته است :

منم یه سوال داشتم1f642.png میخوام یه وبلاگ تو بلاگفا بزنم شما کدوم موضوع و آیدی رو پیشنهاد میدین؟ 

با اومدن تلگرام و اینستاگرام متاسفانه شاهد از بین رفتن سایتهای بسیار خوب بودیم. منظورم این نیست که سایت از بین بره منظورم این هست که دیگه مخاطب زیادی ندارن و حتی بهترین مطالب رو هم تو این سایتها قرار بدن باز هم همه میرن تو تلگرام و اینستا. خیلی برای این موضوع ناراحت هستم و راه چاره ای هم برای این امر نیست. 
دلیل اصلی هم سطحی نگر بودن و تنبلی مردم هست که حتی نمی خوان یک صفحه از یه سایت رو بخونن . زورشون میاد. می خوان فقط تلگرام رو باز کنن و طرف تو دو تا جمله بهشون بگه قضیه از چه قراری هست. حتی اگر تو تلگرام هم یه مطلبی قرار داده بشه که بیشتر از سه چهارتاجمله باشه طرف نخونده می زنه میره پست بعدی. 
به همین دلیل به نظر من وبلاگ رو بیخیال بشید مگر این که بخوایید به عنوان دفتری برای نوشتن اونچه که دوست دارید ازش استفاده کنید . مخاطبی نخواهید داشت. به عنوان کسی که دو سال رو دو تا سایت محتلف کار کردیم و نتیجه ای هم ندیدیم می گم. خیییلی سخته که بتونی یه سایت یا وبلاگی بزنی و مخاطب جمع کنی و تازه اون مخاطب ها رو هم نگر داری...

لینک به دیدگاه

سلام ، برای موفقیت بیشتر و بالا رفتن بازدید بهتره  انیمیشن با رزولوشن 4k هم + دوبله بذارید .

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، miladzahedi گفته است :

1f614.pngوی تلگرام و اینستا شما چه موضوعی رو پیشنهاد میدین؟ 

متاسفانه تو این دو تا هم باید به موضوعات زرد و جلف و چیپ بپردازید تا طرفدار داشته باشید. خیلی وقته اینستا رو پاک کردم اگر موضوع کاری و بعضی امکانات خوبش نبود تلگرام رو هم پاک میکردم.

تو اینستا یه پیج بزن عکس دخترا رو بذار کلی طرفدار پیدا می کنی. تلگرام کانال بزن جکهای گند بذار کلی طرفدار داری. اما موضوعات فرهنگی و علمی بذار شاید بعد یک سال به زور پونصد تا کاربر داشته باشی 

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/27, 06:20:08، Pooria3000 گفته است :

من به شخصه خیلی انیمیشن نگاه میکنم ولی هیچ وقت دنبال کیفیت 4K نبودم چون هم اینترنتم نمیکشه هم نمایشگرشو نداشتم ولی اگه داشته باشم هم دنباش نمیرم 1f605.png

ولی اگه میخایین اینکارو بکنید به نظرم خوبه و اینکه من خیلی اصرار به این دارم که حتما از تگ های مناسب  استفاده کنید تا اینکه بازدید داشته باشه اگه میخایید با کیفیت فورکی بزارید

ممنونم حتما اوکی میشه و از پیشنهاد هاتون استفاده میکنیم ممنونم که وقت میگذارید و به ما کمک میکنید 

مثلا در این پست دانلود انیمیشن شگفت انگیزان 2 نظرتون در مورد پست چیه و تگ ها سعی کردیم همه متن رو خودمون بنویسیم که در گوگل بهتر بالا بیاد

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/28, 01:44:23، Hassan.SK گفته است :

فکر کنم هنوز زوده براش بزارید سایت یه کم جون بگیره بعد انیمه های محبوب و تازه 4k  بزارید یه مطلب دیگه وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنیم میره یه صفحه دیگه که باید حدود 15 ثانیه منتظر شروع دانلود بمونیم یا دوباره روی دکمه دانلود کلیک کنیم که دانلود شروع بشه ، اگه این صفحه برای زمانی هستش که تبلیغات توش قرار بگیره یا اشتراک ویژه ، به نظرم بهتره این صفحه فعلا حذف بشه و موکول بشه به زمانی که تبلیغات یا اشتراک میزارید البته این نظر منه ، یه چند تایی هم از سایتتون گذاشتم رو لیست دانلود

درود در مورد دانلود مطالب اگر ثانیه رو کم کنم بعضی اوقات منفی میخوره و لینک مستقیم به کاربر داده نمیشه به همین دلیل رو 15 ثانیه گذاشتیم که البته همون لطحضه روی دانلود کلیک کنید دیگر اون 15 ثانیه هم نمیشمره و سریع لینک رو میده 

البته در اینده شاید در اون بخش یه تبلیغ چند ثانیه ای بگذاریم اما به هیچ وجه سایت رو پولی و یا اشتراکی نمیکنیم و اصلا قصد نداریم این کار رو انجام بدیم اتفاقا منم با شما هم نظر هستم و دوست داشتم برش دارم اما در اینده اگر بخواهیم اجراش کنیم باید هزاران لینک دوباره از اول درون اون افزونه قرار بگیرن که کلی وقت و کار دوباره نیاز هست 

ممنون باز هم کمک کردید و حتی از سایت ما دانلود کردیدامیدوارم با کمک شما و کاربران لیون سایت خوبی ازش در بیاریم هر نکته نظری بود خوشحال میشم بهمون گوش زد کنید تا ازش استفاده کنیم 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، nima19 گفته است :

ممنونم حتما اوکی میشه و از پیشنهاد هاتون استفاده میکنیم ممنونم که وقت میگذارید و به ما کمک میکنید 

مثلا در این پست دانلود انیمیشن شگفت انگیزان 2 نظرتون در مورد پست چیه و تگ ها سعی کردیم همه متن رو خودمون بنویسیم که در گوگل بهتر بالا بیاد

تگ هاتون خیلی کلیشه ایه 

سعی کنید از تگ های پربازدید استفاده کنید 

توی سایت های مختلف برید و ببینید و سعی کنید ازشون استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم وقتی انیمیشنی کیفیت بالاش نیامده ننویسید با کیفیت 4k یا غیره چون بشخصه ببینم سایتی اینکار رو کرده و الکی در تیتر نوشته با کیفیت بالا برای بازدید گیری ولی برای دانلود نداره دیگه وارد اون سایت نمیشم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/06/29, 16:00:27، ASTS گفته است :

پیشنهاد میکنم وقتی انیمیشنی کیفیت بالاش نیامده ننویسید با کیفیت 4k یا غیره چون بشخصه ببینم سایتی اینکار رو کرده و الکی در تیتر نوشته با کیفیت بالا برای بازدید گیری ولی برای دانلود نداره دیگه وارد اون سایت نمیشم.

درود این مورد در این مورد سایت ها اجتناب ناپذیره اتفاقا خودم هم با این قضیه مشکل دارم و بدنبال راه حلی هستم براش 

راستی دوستان انیمیشن هتل ترانسیلوانیا 3 با دوبله فارسی هم اضافه شد گفتم اطلاع رسانی کنم شاید خواستید ببینید چون انیمیشن محبوبی است 

http://animationha.com/movies/hotel-transylvania-3-summer-vacation/

ولی صادقانه میگم نسخه اصلیش بهتره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، miladzahedi گفته است :

از سایتتون هتل ترانسیلوانیا 3 رو دان کردم1f609.png

سروراتون خیلی پرسرعت و خوب هستن... 

فیلم هم میذارید تو سایت یا ن؟ 

درود عزیز خوشخال شدم که حتی برای تست هم که شده یک فایل از سایت ما دانلود کردید 

یکی از مهمترین معیار ها برای خود بنده هم سرور ها بودند چون هم دانلود ها زیاد میشه و هم دیگه مثل قدیم نیست که مردم مشکل سرعت داشته باشند واسه همین پهنای باند رو تا حد معقولی باز گذاشتیم 

فیلم که فعلا نه ولی قصد داریم یک سایت برای اون مورد هم بزنیم که به امید خدا اگه اوکی بشه و اسپانسرش اوکی بشه اون رو هم استارت میزنیم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...