رفتن به مطلب

سوال در مورد فن این کارت گرافیک

M1K41L
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان .

یک کارت 4850 دارم که قصد دارم کولرشو عوض کنم .

دمای این کارت در لود 99% به 81 درجه میرسه . بنظرتون عادیه یا فکری به حالش باید کرد؟؟؟

البته مشکلی در اجرای بازی و نرم افزار ندارم .

این کارت من .

پیشاپیش تشکر از همگی

jy2bndzux3ml4jmuq84x.jpg

در ضمن . این مواد چسبناک که روی چیپ های حافظه چسبیده میشه کارش چیه ؟

de1fkwpd6rcpn9lol6n8.jpg

اگه کولر براش بخرم باز باید روی چیپ های حافظه رو با اون مواد بپوشانم ؟

697pral2jpdoqjwxbyk.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان .

یک کارت 4850 دارم که قصد دارم کولرشو عوض کنم .

دمای این کارت در لود 99% به 81 درجه میرسه . بنظرتون عادیه یا فکری به حالش باید کرد؟؟؟

البته مشکلی در اجرای بازی و نرم افزار ندارم .

این کارت من .

پیشاپیش تشکر از همگی

jy2bndzux3ml4jmuq84x.jpg

در ضمن . این مواد چسبناک که روی چیپ های حافظه چسبیده میشه کارش چیه ؟

de1fkwpd6rcpn9lol6n8.jpg

اگه کولر براش بخرم باز باید روی چیپ های حافظه رو با اون مواد بپوشانم ؟

697pral2jpdoqjwxbyk.jpg

میکاییل جان اگه برد رفرنس هست که دما کاملا عادی هست!

اون مواد چسپناک هم یه چیزی تو مایه هایه خمیر سیلیکون هست منتهی برای گرافیک که البته فکر کنم نوع مخصوص داره و یه سری شرکت ها مثل زالمن اگه اشتباه نکنم روشون هست!;)

لینک به دیدگاه

فکر میکنم 81 درجه برای این کارت عادی باشه . تو سایت های خارجی دمای لود این کارت رو 87 زده . البته کارت کمی قدیمیه و حرارت بیشتری نسبت به کارتهای جدید ایجاد میکنه .

اون مواد چسناک خمیر سیلیکون هستن و کارشون انتقال حرارت از سطح حافظه و پردازنده به هیت سینک هست . اگر نباشن انتقال حرارت درست انجام نمیشه و کارت داغ میکنه . حتما بعد از اینکه فن رو عوض کردی و یا همین رو خواستی سر جاش بذاری ، قبلش خمیر رو به اندازه کافی بزن . زیاد نزنی که از همه جاش بزنه بیرون . یه لایه نازک که سطحش رو بپوشونه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من با توجه به اینکه کارتتون قدیمیه خمیرش تقریبا بی اثر شده.خمیر قبلی رو کاملا وبا احتیاط تمیز کنید و مقدار کمی خمیر سیلیکون دقیقا وسط چیپ بزنید و بعد چک کنید که خمید تمام سطح چیپ رو پشونده باشه.

شرکت استار خمیرهای خوب و ارزونی داره که به راحتی تو تمام نقاط ایران میشه پیدا کرد.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من با توجه به اینکه کارتتون قدیمیه خمیرش تقریبا بی اثر شده.خمیر قبلی رو کاملا وبا احتیاط تمیز کنید و مقدار کمی خمیر سیلیکون دقیقا وسط چیپ بزنید و بعد چک کنید که خمید تمام سطح چیپ رو پشونده باشه.

شرکت استار خمیرهای خوب و ارزونی داره که به راحتی تو تمام نقاط ایران میشه پیدا کرد.

موفق باشید

سلام عزیز دل برادر . از خمیر کولر HP1216X زدم بهش . ولی هنوز تست نکردم که دما تغییر کرده یا نه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز دل برادر . از خمیر کولر HP1216X زدم بهش . ولی هنوز تست نکردم که دما تغییر کرده یا نه!

امیدوارم بهتر شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خمیر نسبتا گران قیمت از شرکت Noctua هم هست که فوقوالعاده نرم و فوقوالعاده هست! به اسم NT-H1

قیمت این خمیر در بازار ایران طبقه سوم که نمایندگی Noctua هست و اینکه بنده کل تهران رو زیر و رو کردم فقط اونجا داشت به قیمت 15 هزار تومن!

یکسری عکس میزارم برای آشنایی بیشتر با این خمیر سیلیکون!

9bdyrdq1uy5s3j2bdm.jpg

nt97ztl7by74ce58ta4m.jpg

اینم نتایجی ساده از این خمیر سیلیکون

kkzi7zu3imkglbr9bxli.png

np4gl9bkpm7ch1vzzakj.gif

jd86rl0wtnxsbg8e35.gif

لینک به دیدگاه

عزیز دل برادر اگر قصد استفاده از کارتت رو به مدت بیشتر از 2 سال دیگه داری حتماً کولر بخر براش و اینکه روی مموری ها رو لازم نیست که خمیر بزنی (البته بستگی به کولری که می خری داره) .

خمیر هم بهترین چیزی که موجود هستش ترمال رایت CF2 و TX4 هستش که جفتشم آقای حسینی داره و قیمتشم بین 7 تا 9 تومان هستش .

;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...