رفتن به مطلب

فروش ویژه بازی های استیم به پایین ترین قیمت

qozmyox
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان.
بنده مقداری پول در والت و اکانت استیم خود اضافه آوردم در نتیجه تصمیم گرفتم بازی های استیم رو برای دوستانی که میخواهند، به پایین ترین قیمت ممکن بفروشم. ( در حال حاضر 1418 روبل موجود هست ولی امکان افزایش تا هر مقداری که بخواید برای خرید بازی های بیشتر یا گرون تر هست)

نحوه خرید : ابتدا از اینکه ریجن اکانت استیم شما کشور روسیه هست مطمئن شوید . اگر ریجن اکانت شما روسیه نمیباشد ، با سرچ عبارت" تغییر ریجن استیم" در گوگل ، اکانت خود را روسی کنید. 
سپس بازی مورد نظر همراه با اسم و لینک بازی برای من ارسال کنید تا قیمت و سایر جزئیات برای شما ارسال شود.
در صورت رضایت از قیمت ، مبلغ مورد نظر را واریز کنید و بازی برای شما ارسال خواهد شد(به صورت گیفت).
قیمت هر بازی به ازای هر رویل هم اکنون : 175 تومان.

به طور مثال اگر بازی 200 روبل باشد ، قیمت نهایی بازی 35.000 تومان میباشد.

تمام بازی ها قابل خرید هستند ، برای اطلاع از قیمت روبل بازی ها درصورتی که اکانت شما هنوز روسی نشده است ، به سایت Home · SteamDB رفته و به صفحه بازی مورد نظر خود بروید . سپس در قسمت Prices قیمت بازی خود را در ریجن روسیه میتوانید ببینید .

اکانت استیم من : Steam Community :: QOZQOZ

بازی های که بالاتر از 500روبل قیمت دارند تخفیف ویژه بهشون تعلق میگیره .

در ضمن فروش کلید بازی CSGO هم در صورتی که تمایل به شارژ اکانت خود به صورت مستقیم را دارید نیز انجام میگیرد .

نکته : برای دیدن اعتبار بنده در سایت های دیگر میتوانید به طور خصوصی به من پیغام داده تا لینک اعتبار جهت اعتماد سازی برای شما ارسال شود .

استیم.png

ویرایش شده توسط qozmyox
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...
در در 1397/05/14, 11:17:33، qozmyox گفته است :

سلام خدمت دوستان.
بنده مقداری پول در والت و اکانت استیم خود اضافه آوردم در نتیجه تصمیم گرفتم بازی های استیم رو برای دوستانی که میخواهند، به پایین ترین قیمت ممکن بفروشم. ( در حال حاضر 1418 روبل موجود هست ولی امکان افزایش تا هر مقداری که بخواید برای خرید بازی های بیشتر یا گرون تر هست)

نحوه خرید : ابتدا از اینکه ریجن اکانت استیم شما کشور روسیه هست مطمئن شوید . اگر ریجن اکانت شما روسیه نمیباشد ، با سرچ عبارت" تغییر ریجن استیم" در گوگل ، اکانت خود را روسی کنید. 
سپس بازی مورد نظر همراه با اسم و لینک بازی برای من ارسال کنید تا قیمت و سایر جزئیات برای شما ارسال شود.
در صورت رضایت از قیمت ، مبلغ مورد نظر را واریز کنید و بازی برای شما ارسال خواهد شد(به صورت گیفت).
قیمت هر بازی به ازای هر رویل هم اکنون : 175 تومان.

به طور مثال اگر بازی 200 روبل باشد ، قیمت نهایی بازی 35.000 تومان میباشد.

تمام بازی ها قابل خرید هستند ، برای اطلاع از قیمت روبل بازی ها درصورتی که اکانت شما هنوز روسی نشده است ، به سایت Home · SteamDB رفته و به صفحه بازی مورد نظر خود بروید . سپس در قسمت Prices قیمت بازی خود را در ریجن روسیه میتوانید ببینید .

اکانت استیم من : Steam Community :: QOZQOZ

بازی های که بالاتر از 500روبل قیمت دارند تخفیف ویژه بهشون تعلق میگیره .

در ضمن فروش کلید بازی CSGO هم در صورتی که تمایل به شارژ اکانت خود به صورت مستقیم را دارید نیز انجام میگیرد .

نکته : برای دیدن اعتبار بنده در سایت های دیگر میتوانید به طور خصوصی به من پیغام داده تا لینک اعتبار جهت اعتماد سازی برای شما ارسال شود .

استیم.png

حاجی من الان ازت ۱۰۰۰۰ روبل بخوام برا چند میافته؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...