رفتن به مطلب

کسی اینجا مانیتور lg24mp68vq داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوست عزیز

من دارم این مانیتور رو؛ سوال تون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

سلام دوست عزیز

من دارم این مانیتور رو؛ سوال تون چیه؟

سلام  خیلی ممنون که جواب دادید. بنده این مانیتور رو چندروزه خریدم الان که به مانیتور دقت کردم یه خطوط ویا نویز مورب مانند تو تصویر هست که البته خیلی ناچیزه وباید خیلی دقت کنید تا ببینیدش برای این کار لطفا یه تصویر زمینه خاکستری رو بزارید بعد از خیلی نزدیک در حد 3 سانت به تصویر نگاه کنید ببینید اون خطوط مورب بی رنگ رو میبینید؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

سلام  خیلی ممنون که جواب دادید. بنده این مانیتور رو چندروزه خریدم الان که به مانیتور دقت کردم یه خطوط ویا نویز مورب مانند تو تصویر هست که البته خیلی ناچیزه وباید خیلی دقت کنید تا ببینیدش برای این کار لطفا یه تصویر زمینه خاکستری رو بزارید بعد از خیلی نزدیک در حد 3 سانت به تصویر نگاه کنید ببینید اون خطوط مورب بی رنگ رو میبینید؟

این خطوط یا نویزی که میفرمائید رو مانیتور من نداره؛ خیلی دقت کردم ولی چیزی حس نکردم. ?

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

این خطوط یا نویزی که میفرمائید رو مانیتور من نداره؛ خیلی دقت کردم ولی چیزی حس نکردم. 1f914.png

توی تصویر زمینه خاکستری نگاه کردید؟ اخه مانیتور نو چطور ممکنه مشکل داشته باشه؟ پس باید ببرم گارانتی.ممنون

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

توی تصویر زمینه خاکستری نگاه کردید؟ اخه مانیتور نو چطور ممکنه مشکل داشته باشه؟ پس باید ببرم گارانتی.ممنون

بله دوست عزیز؛ با زمینه های مختلف از جمله خاکستری تست کردم و هیچ نویزی نداشت.

یه نکته ای رو بگم خدمت تون؛ من خودم هم که این مانیتور رو گرفته بودم اوایل مشکل داشتم باهاش. تصویر پرش داشت و گاهی اوقات حتی تصویر قطع میشد. چندین بار هم به گارانتی مراجعه کردم ولی نتیجه ای نداشت. در آخر متوجه شدم انگار این مدل مانیتور به کیفیت کابل تصویر خیلی حساسه و کوچکترین ضعفی در کابل در تصویرش تأثیر میذاره. چندین مدل کابل مختلف رو تست کردم و در نهایت با خرید یک کابل با کیفیت و البته گرون مشکل حل شد.

شما هم قبل از مراجعه به گارانتی تعویض کابل با یک نمونه ی با کیفیت دو در نظر داشته باشید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

بله دوست عزیز؛ با زمینه های مختلف از جمله خاکستری تست کردم و هیچ نویزی نداشت.

یه نکته ای رو بگم خدمت تون؛ من خودم هم که این مانیتور رو گرفته بودم اوایل مشکل داشتم باهاش. تصویر پرش داشت و گاهی اوقات حتی تصویر قطع میشد. چندین بار هم به گارانتی مراجعه کردم ولی نتیجه ای نداشت. در آخر متوجه شدم انگار این مدل مانیتور به کیفیت کابل تصویر خیلی حساسه و کوچکترین ضعفی در کابل در تصویرش تأثیر میذاره. چندین مدل کابل مختلف رو تست کردم و در نهایت با خرید یک کابل با کیفیت و البته گرون مشکل حل شد.

شما هم قبل از مراجعه به گارانتی تعویض کابل با یک نمونه ی با کیفیت دو در نظر داشته باشید.

بنده بدون کابل هم اون خطوط رو دارم ولی خطوط رو با خیلی دقت کردن میشه دید.میترسم بفرستم گارانتی خطوط رو نبینن بگن مشکلی نداره.شما اداپتورتون یک تکه هستش یا دو تکه؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

واقعا میخوام مانیتورو بزنم بشکنمش اخه چرا مانیتور نو باید مشکل داشته باشه؟نمیدونم کلا این مدل اینجوریه یا مال من مشکل داره

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

یه پاور اداپتور دیگه براش خریدم و نویز وضوحش به نصف رسیده .عجیبه واقعا.نمیدونم ببرم گارانتی یا نه.تعمیر کار مانیتوری اینجا هست نظر بده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...