رفتن به مطلب

فن سی پی یو برای x5470

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من cpu e5500 دارم با فن Intel E97375-001

https://www.amazon.com/Intel-E97375-001-Socket-Aluminum-Connector/dp/B004KNOA7C    

بخوام x5470 بگیرم باید فن را ارتقا بدم ؟

لینک به دیدگاه

باید ارتقا بدید حداقل 200 باید واسه فن هزینه کنید 120 وات مصرف میکنه تو فول لود دماش به 100 میرسه با فن معمولی

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Mr Ali گفته است :

سلام دوستان

من cpu e5500 دارم با فن Intel E97375-001

https://www.amazon.com/Intel-E97375-001-Socket-Aluminum-Connector/dp/B004KNOA7C    

بخوام x5470 بگیرم باید فن را ارتقا بدم ؟

درود. متاسفانه این فن به هیچ وجه کافی نیست. 

بنده همین پردازنده رو با کلاک استاندارد بر روی سیستم دارم و تنها با Notus 400 گرین تونستم دما رو تا 72-73 درجه پایین بیارم. حتی فکر استفاده از این پردازنده با کولر استوک دیوانگیه. از بخت بد حتی نوتوس 100 هم توان مقابله با گرمایی که این قطعه تولید میکنه رو نداره و برای بنده تا بیش از 90 درجه هم می رسید.

می تونید به فکر پردازنده ای مثل X5450 باشید که گرمای کم تری تولید می کنن، اما حتی این پردازنده هم به کولری قویتر از کولر استوک نیازمنده. 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، grimlock گفته است :

بنده همین پردازنده رو با کلاک استاندارد بر روی سیستم دارم و تنها با Notus 400 گرین تونستم دما رو تا 72-73 درجه پایین بیارم. حتی فکر استفاده از این پردازنده با کولر استوک دیوانگیه. از بخت بد حتی نوتوس 100 هم توان مقابله با گرمایی که این قطعه تولید میکنه رو نداره و برای بنده تا بیش از 90 درجه هم می رسید.

می تونید به فکر پردازنده ای مثل X5450 باشید که گرمای کم تری تولید می کنن، اما حتی این پردازنده هم به کولری قویتر از کولر استوک نیازمنده. 

من خیلی فشار نمی خوام به سی پی یو بیارم در حد روزمره

x5470 پیدا کردم 240 نسبت حس کردم نسبت به قدرتش قیمت مناسبی داره ولی اگه قرار باشه 200 پول کولر بدیم که اصلا نمیرزه

الان چی ببند برای سیستمم با همون فن استوک جواب بده. دما هم یکم بره بالا مشکلی نیست مادربورد قطع میکنه یا فوقش پردازنده میسوزه دیگه!

نظر خودم روی q9400 ئه به 130 ت

ویرایش شده توسط Mr Ali
لینک به دیدگاه

E5450 ببند ولی حداقل 100 واسه فن هزینه کن قدرتش اندازه 9650 هست من خودم دنبالش هستم تا حالا این سی پی یو رو استفاده نکردم ولی با توجه به مصرف 80 واتش فکر میکنم دماش قابل تحمل تر باشه قیمتش هم 120 تا 130 هست

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

E5450 ببند ولی حداقل 100 واسه فن هزینه کن قدرتش اندازه 9650 هست من خودم دنبالش هستم تا حالا این سی پی یو رو استفاده نکردم ولی با توجه به مصرف 80 واتش فکر میکنم دماش قابل تحمل تر باشه قیمتش هم 120 تا 130 هست

اگر قصد تهیه فن قوی را دارید e5430 بگیریدو  اور کنید.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

اگر قصد تهیه فن قوی را دارید e5430 بگیریدو  اور کنید.

مدل فن اینه ..اور نمیخوام بکنم فقط وب گردی ...480 گرم وزنش هست و تا پردازنده 95 وات رو ساپورت میکنه

5450 رو جواب نمیده ؟

http://www.deepcool.com/product/cpucooler/2014-01/7_713.shtml

2c35e7c7505e40f2b6ac87485a0efe1f.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

Q8400

بگیر قدرتش بدنیست ولی خنکه من قبلا خمیرخوب زدم با فن استوک دماش به 60هم نمیرسید قیمتش هم صدتومن نهایت 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mr Ali گفته است :

من خیلی فشار نمی خوام به سی پی یو بیارم در حد روزمره

x5470 پیدا کردم 240 نسبت حس کردم نسبت به قدرتش قیمت مناسبی داره ولی اگه قرار باشه 200 پول کولر بدیم که اصلا نمیرزه

الان چی ببند برای سیستمم با همون فن استوک جواب بده. دما هم یکم بره بالا مشکلی نیست مادربورد قطع میکنه یا فوقش پردازنده میسوزه دیگه!

نظر خودم روی q9400 ئه به 130 ت

در کار روزمره (یعنی وقتی هیچ فشاری روی پردازنده نیست) با نوتوس 100  دما تا بالای 60 درجه می رسید.  اگر می خواید برید سراغ سری زئون، چاره ای جز تهیه کولری به نسبت قدرتمند نیست. 

Q9400  انتخاب  بدی نیست. مقایسه X5470 ;و Q9400

ولی بازم تهیه کولری چون نوتوس 100 توصیه میشه. بگردید شاید دست دوم گیر آوردید. 

ویرایش شده توسط grimlock
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

فکر کنم برای وب گردی دما رو کنترل کنه ولی در فشار فکر نکنم نتیجه خوبی بگیرید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

فکر کنم برای وب گردی دما رو کنترل کنه ولی در فشار فکر نکنم نتیجه خوبی بگیرید.

من نداشتم تا حالا این مدل سی پی یو رو ولی فکر میکردم چون مصرفش 80 وات هست زیاد داغ نشه ولی اونجور که شما میگید ظاهرا باید داغ باشه

لینک به دیدگاه

پس همون q9400 جواب میده؟

هم خیلی قیمتش عالیه هم اختلاف زیادی نداره عملکردش با q9650 و حتی 5470 !

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/16, 15:27:59، grimlock گفته است :

از بین مدل های دیپ کول gammaxx 100 iceblade - 200t - 400

کدومش جواب میده برای 5470

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Mr Ali گفته است :

از بین مدل های دیپ کول gammaxx 100 iceblade - 200t - 400

کدومش جواب میده برای 5470

درود. 

ترجیحا گامکس 400 یا نوتوس 400 و یا هر کولری که حداقل 4 هیت پایپ رو داشته باشه. 

البته این نظر بنده است و بهتره دوستان عزیز هم راهنمایی کنند.

لینک به دیدگاه

توی سایت  دیپ کول gammaxx 400 با این لینک:

http://www.deepcool.com/product/cpucooler/2017-01/7_6408.shtml

نوشته پردازنده های 130 واتی اینتل رو میتونه خنک کنه. (ننوشته تو چه دمایی)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...